mani1 25.08.08, 08:56 Czy jesteście za powstaniem nowego forum Mielec? Bez ogłoszeń typu kupię sprzedam, poszukuję, najlepszy, najgorszy itp. Z dyskusją na tematy dotyczące naszego miasta, sytuacji w kraju, lokalnej i krajowej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomfix1 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 09:05 Na tym forum też można na takie tematy pisać. Nie wiem czy jest sens zakładać nowe forum skoro na tym mało kto się udziela Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 09:23 To forum stało się śmietnikiem z ogłoszeniami, powtarzającymi się watkami itp. Wartościowi ludzie, którzy w dobrych czasach pisali na wiele ciekawych tematów na tym forum zniknęli, ale jak sądzę ty tych czasów forum nie pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 13:23 słusznie...ja pamietam to forum sprzed kilku lat - i szczerze mowiąc było ok dopóki nie pojawił się samozwańczy "opiekun forum" gluby i nie zaczął według własnego widzimisie kasować postów. Było tu kilku ludzi, którzy powalali mnie na kolana swoją elokwencją, spojrzeniem na świat...nie śmiałam nawet włączać się w dyskusję, choć i mi elokwencji nie brakuje ale w wielu sprawach czuję się zbyt wielkim laikiem...ale zawsze chętnie śledziłam dyskusje na tematy ważne...szacunek dla Nich. Zamiast kolejnego forum niech gluby założy sobie forum pt."mielecki śmietnik" i tam hołduje tematyce weselnej. P.S. czy ktoś cokolwiek wie o glubym? kto to jest? ile ma lat? jakie wykształcenie? na jakiej podstawie stwierdził, ze jest odpowiednim "opiekunem forum"? Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: Nowe Forum Mielec? 27.08.08, 09:40 Nie zwalałabym całej winy na glubego - to forum zaczęło tracić wartość jeszcze zanim został moderatorem. Fakt, że czasami kasuje posty zbyt pochopnie a zostawia śmieci.. Podobnie jak Ty absit, tęsknię za starymi czasami kiedy to z wypiekami na twarzy śledziłam polemiki malkontenta czy julka.. Teraz nie brak ludzi elokwentnych, ale niestety poziom wypowiedzi a przede wszystkim ich treść pozostawia wiele do życzenia.. Widzę, że nie tylko ja bałam się kiedyś pisać w obawie, że jestem przy niektórych osobach zbyt płytka ;) Obawiam się, że to forum już pozostanie śmietniskiem (choć cały czas mam nadzieję, że coś się zmieni), stara "ekipa" chyba już na dobre stąd odeszła a nowi "malkontenci" nie zabawiaja tu zbyt długo widząc powtarzające się posty "najlepszy..", "wesele" itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nick69 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 09:20 Założysz nowe forum. I co? i tak będą tam ogłoszenia , poszukiwania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 09:26 Wszystko zależy od osób które będą chciały pisać na nowym forum oraz czy dopuści się do jego zaśmiecania. Obecne forum niech sobie pozostanie takie jakie jest skoro jego "opiekunom" i użytkownikom taka sytuacja odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 10:14 różne takie "dyrdymałki" lepsze od niby politykowania, które jątrzy, zacietrzewia i niczego nie wnosi.zaraz się tutaj pojawią "wybitni" politycy, eksperci, agigatorzy od których już się i tak wszędzie szambowo odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 10:37 Masz rację, działaj, w końcu zostałeś jednym z opiekunów tego forum. Przeczytaj więc sobie dokładnie Regulamin Forum Gazeta.pl forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html ze szczególnym zwróceniem uwagi na pkt 5 i 6 i działaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 13:32 Postaram się ale jeśli faktycznie uważacie że lepiej nowe forum założyć to nie mam nic przeciwko tylko czy jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Nowe Forum Mielec? 25.08.08, 13:55 a niby gdzie mialoby to forum powstac? jak juz ktos bedzie szukal forum na gazecie to poszuka w regionalnych a nie bedzie szukal w towarzyskich?! dopiero co zostaly wprowadzone nowe zmiany i nawet nie dacie szansy czy to sie sprawdzi? piszesz o zasmiecaniu forum przez ogloszenia itp, wlasnie nastapila maly krok ku temu aby zaprzestac, zalozono watki gdzie bedzie sie o tym pisac i koniec, wreszcie zostaly jakies reguly okreslone a to dobrze, moze by tak odczekac troszke czasu i zobaczyc co z tego wyjdzie a nie zakladac nowe na ktorym i tak beda ci sami ludzie pisac?! ten pomysl z nowym forum ewidentnie wymierzony jest w glubego, ktory jak dotad olewal sprawe, ale sie poprawia powoli wiec chyba warto dac szanse jemu i forum? a co do starych wyjadaczy to myslisz ze jak sobie przypomna o tym forum to gdzie beda szukac? bo dla mnie to oczywiste ze tutaj! chcesz miec swoje nowe forum to sobie zaloz i zobaczymy co z tego wyjdzie, ale w tym momencie wydaje mi sie ze forum ma szanse sie dzwignac a ty chcesz to zepsuc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: Nowe Forum Mielec? 26.08.08, 23:56 Nie chcemy nowego forum to nam wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
krpi Re: Nowe Forum Mielec? 27.08.08, 14:06 Nie forum jest winne a ludzie na nim piszacy a raczej nim zarzadzajacy. Rozumiem ze na tym forum musza byc watki typu gdzie znalesc dobrego lekarza, gdzie dobry sklep, ktory lepszy - bo to swiadczy o swiadomosci miasta i jego mieszkanców. Trzeba tylko zorganizowac osobne zakladki co tez Gluby powoli (bardzo powoli) czyni. Jeśli ktos chce dyskutowac na tematy uniwesalne moze zalozyc osobny watek, ktorego najlepszym przykladem jest wlasnie ten o to w ktorym sie wypowiadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
yapkovitz Re: Nowe Forum Mielec? 28.08.08, 12:44 Nie chce mi sie juz pisac na tym forum, pare miesiecy temu zotalem "wygnany" z tego forum, jako nie mieszkajacy w Mielcu:) to byl argument, ktory pare razy zostal uzyty w dyskusji, wiec odpuscilem sobie bywanie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mani1 Re: Nowe Forum Mielec? 28.08.08, 12:55 Wracaj yapko, julek się przełamał i też odezwał się, może wróci reszta starej wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Nowe Forum Mielec? 28.08.08, 17:11 mani1 napisał: > Wracaj yapko, julek się przełamał i też odezwał się, może wróci reszta starej wiary... I ja się przyłączam - pokażmy, ze nie samymi weselami człowiek zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nina_love Re: Nowe Forum Mielec? 15.09.08, 00:54 Może "honorowe" obywatelstwo załatwiłoby sprawę ??? Zastanawiam się tylko kto by się odważył. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafekmielec2 Re: Nowe Forum Mielec? 15.09.08, 12:51 chcecie nowe forum no problemo !! jestem moderatorem na jednym forum motoryzacujnym oczywiscie ogólnopolskim od jakiś 4 lat wiec spokojnie można sobie zmienić mijsce pisania , na mieleckich forach denerwuje mnie usuwanie wpisów , komentarzy itp , więkrzośc jest ocenzurowania i nieodpowiednie treści usuwane jak choćby na modnym u nas ostanio heju .... mielec.phorum.pl/ nie namawiam oczywiście nikogo do rezygnowania z pisania tutaj kto będzie chciał wyrobi i na 5 for jesli tylko będzie miał ochotę , zapraszam serdecznie i namawiam do klikania Odpowiedz Link Zgłoś
giker127 Re: Nowe Forum Mielec? 03.09.08, 18:15 nie dziwie sie ze malo ludzi tu wchodzi i sie udziela mnie wyglad tego forum ODSTRASZA JAK POLICJA !! to cos co jest teraz co nazywacie "forum" nie jest nawet do forum podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
tomfix1 Re: Nowe Forum Mielec? 14.09.08, 14:09 moim zdanie nie powinno być nowego forum tylko podforum na temat wesel podpięte u góry. Odpowiedz Link Zgłoś