aga180675 16.10.08, 11:24 Proszę o opinie na temat połączenia Mielec-Warszawa busem firmy Air Bus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielec3 Re: Air Bus Warszawa 17.10.08, 20:45 Kierowcy jeżdżą fatalnie.Nie ma dla nich ograniczeń prędkości.Wyprzedzanie na ciągłej też nie stanowi problemu.Nie polecam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
konradcze Re: Air Bus Warszawa 18.10.08, 11:51 Raz miałem przypadek, że mimo rezerwacji (dokonanej tydzień wcześniej) nie zabrano mnie na kurs z Warszawy do Mielca. Kierowca tłumaczył się brakiem miejsc. Jakas paranoja! Sprzedali bilety drogą rezerwacji a pożniej okazuje się ze lepiej bylo kupić na dworcu kiedy juz ten bus podjechał na stanowisko. W takiej sytuacji jak ja było jeszcze ok 5-6 osób. A kolejny autobus do Mielca był za ok 9-10h... Odpowiedz Link Zgłoś
malaugena Re: Air Bus Warszawa 18.10.08, 13:29 trzeba buraka uziemic na 2-3 dni to sie nauczy rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_listek Re: Air Bus Warszawa 21.10.08, 13:01 Mało uprzejma pani która przyjmuje rezerwację telefoniczną. Odpowiedz Link Zgłoś