07.11.08, 14:28
Czy ktoś ma jakieś zdanie na temat placówki mbanku w Mielcu na Al.
Niepodległości?
Obserwuj wątek
    • pawel7221 Re: mbank 07.11.08, 17:33
      Jakiś czas temu otworzyłem rachunek bankowy w mBanku przez internet, po 3 dniach
      dostałem telefon od mKiosku w Mielcu, że kurier dostarczył dokumenty i
      zapraszają w celu podpisania umowy. Tego samego dnia wieczorem podpisałem
      wszystko, konto zostało otwarte 3 dni po wizycie w mKiosku. Generalnie obsługa
      miła, jestem zadowolony.
      • spamerowicz Re: mbank 09.11.08, 20:41
        Obsługa miła ale nie doinformowana jak zakładałem konto babka mi mówiła że jak
        źle wbije kod 3 razy na nowe kody będę musiał czekać tydzień tymczasem
        wystarczył telefon na mlinię i wszystko od reki zostało odblokowane. Poza tym
        przydała by się kasa aby można było wpłacać pieniądze.
        • pawel7221 Re: mbank 09.11.08, 20:59
          Tak, przydałby się jakiś wpłatomat mBanku w Mielcu...
          • spamerowicz Re: mbank 27.03.09, 16:29
            Może mi ktoś napisać godziny pracy mbanku i czy w sobotę jest otwarte czy tylko
            od poniedziałku do piątku?
            • gluby Re: mbank 27.03.09, 17:11
              Wg informacji internetowej Mbank:
              Pn.-pt. 9-17
            • mareczek9876 Re: mbank 01.04.09, 18:09
              uważaj na mbank. ,,obsługa"swiadomie oszukuje klientów. brałem tam
              kredyt w wys 2500zł.po złożeniu wszelkich wymaganych dokumentów,
              jedna z ,,pań" zapewniała że całkowity koszt kredytu czyli
              oprocentowanie, wszelkie prowizje i inne opłaty to ok.300 zł.
              przeczytałem co zgrubsza umowę niestety, bo dokładne przeczytanie
              umowy( napisanej drobnym drukiem, w sposób nieprecyzyjny) zajmuje
              przeciętnemu kowalskiemu ok 10-15 min. Po podpisaniu umowy zaczęły
              się schody: sama prowizja to ok 400zł+odsetki ok.250zł, a pieniadze
              wpłynęły na konto dopiero po kilku dniach.w sumie to muszę spłacić
              3150zł-a miało być 2800 zł. uważajcie państwo i czytajcie uważnie
              umowy, albo idzcie do innych banków i nie dajcie się świniom oszukać
    • laczak Re: mbank do d............ 10.04.09, 09:30
      ja miałam konto firmowe w mbanku wszystko było fajnie do momentu gdy chciałam
      zrobić wpłatę na swoje konto a dzinnego utargu na swoje konto! jak miałam to
      zrobić jak w Mielcu nie ma ani wpłatomatu ani tradycyjnej kasy !.Od pani w
      okienku usłyszłama że mogę iść na pocztę i tam wpłacić pieniądze na swoje
      konto!!!!!! Istna paranoja. Jak robili placówkę to powinii pomyśleć o kasie a te
      wpłtomaty też są do d.... bo nie można wpłacać bilonu (a ja prowadzę sklep) i
      odwrotnie jak masz zadłużenie np.w kwocie 2 zł to musisz wrzucić 10 zł a 8 już
      nie wyda. Zmieniłam na bank BPH S.A i jestem bardzo zadowolona z ich
      usług.Polecam każdemu.
      • baja81 Re: mbank do d............ 10.04.09, 11:59
        a gdzie jest wpłatomat w Mielcu?

• gluby Re: mbank do d............ 10.04.09, 12:03
          laczak napisała ,że nie ma....
    • laczak uważajcie!!!! 14.04.09, 15:48
      w Mielcu nie ma wpłatomatu ani tradycyjnej kasy!!!! więc nie mozna wpłcić w formie gotówkowej pieniędzy na swoje knto w m banku w Mielcu
      • malwin-kaaaa Re: uważajcie!!!! 14.04.09, 18:34
        A widziales gdzies w ogole w Polsce kase mbanku? NIE MA! I trzeba sie z tym pogodzic. Nie wiem czym kierowales sie zakladajac tam konto firmowe, ale teraz wydajesz sie zalosny. Poza tym, opowiedz mi, prosze, jak chcialbys wplacic utarg (pewnie kilkanaście tysięcy) we wpłatomacie? Maksymalnie mozna wlozyc tylko 50 banknotow i to w nowych maszybnach. Zaloz sobie konto w normalnym banku i nie biadol, ze masz cos za darmo, lub prawie za darmo i nie znales oczywistych regul gry.
        • laczak Re: uważajcie!!!! 16.04.09, 14:00
          o tym ze m bank nie ma kasy w Mielcu to nie wiedziałam bo wydaje mi się
          oczywiste że każdy bank ma kasę z której można wpłacać i wypłacać pieniądze,
          sugerowała się tym że m bank jest jednym z liderów pod względem pozyskiwanych
          kont(poczytaj opinie espertów!!!!! na jakiej kolwiek stronie które zajmuję się
          finansami, poza tym bardzo dużo moich znajomych ma konto w m banku. We
          wpłatomacie można wpłacać tylko za jedną operacją 50 banktotów ale tych operacji
          można dokonać kilka w ciągu dnia!!!! A poza tym jak być uważnie czytał Łosiu!!!
          to już założyłam w normalnym banku w - BANKU BPH S.A
          • mcgoo Re: uważajcie!!!! 25.04.09, 20:47
            Mam konto w MBnaku od zawsze - nigdy nie uzywalem zadnego wplatomatu
            :) od zawsze wiadomo ze MBnak nie ma zandych kas. Dlatego MBank jest
            taki tani w porownianiu z innymi bankami prowadzacymi RORy.

Szczerze polceam MBank - trzeba tylko wiedziec na czym to polega.
            • laczak Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 08:25
              mbank jest wporzo do momentu gdy ktoś chce wpłacić pieniądze na swoje konto.Jeśli ktoś ma konto zwykły ROR w mbanku i dostaje na nie wypłatę poczym ją wybieta z bankomatu to może mieć jak najbardziej konto w mbanku i jeszce jedno w mbanku praktycznie nikt nie dostaje żadnego kredytu tylko limit debetowy może jakimś cudem dostać.
              • fanta-77 Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 09:13
                Najlepiej podpisać cośtam za darmo a potem narzekać ---super cała
                polska mentalność!!A moż e troche poczytać -dowiedzieć sie ?A nie to
                za dużo czasu -najlepij po prostu mleć ozorem! Mbank dla osób które
                wprawnie posługują sie netem i mają troche oleju w głowie to jest
                super rozwiązanie i na pewno wygodne i tanie. Każdy musi dostosować
                konto pod siebie! Jeśli masz dochód od kogoś to ekstra -przelewy
                bardzo szybko i odrazu widoczne na koncie, jeśli musisz sam zasilac
                konto to już troche pod górkę . Jęśli to tylko kilka np max 5 wpłat
                to możesz iść do banku spółdzielczego (zero kolejek a na pewno w
                mieście) i dokonac wpłaty na swoje konto (niezależnie od kwoty
                wpłacanej) za 2 zł . Jeśli jest to wiecej wpłat (np codzienny
                utarg ) to mija się z celem posiadanie takiego konta! jAK WY ROBICIE
                BIZNES SKORO NIE RADZICIE SOBIE Z PROSTYM WYBOREM OFERTY DLA SIEBIE?
                • zosias-amosia Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 10:50
                  Brawo fanta - jestes niewątpliwie dobrym doradca biznesowym - twoja
                  wypowiedz : krótko wezłowato i na temat- pointa zapadająca
                  skutecznie w pamięć. Czapke z głowy uchylam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka