ig07 07.11.08, 14:28 Czy ktoś ma jakieś zdanie na temat placówki mbanku w Mielcu na Al. Niepodległości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel7221 Re: mbank 07.11.08, 17:33 Jakiś czas temu otworzyłem rachunek bankowy w mBanku przez internet, po 3 dniach dostałem telefon od mKiosku w Mielcu, że kurier dostarczył dokumenty i zapraszają w celu podpisania umowy. Tego samego dnia wieczorem podpisałem wszystko, konto zostało otwarte 3 dni po wizycie w mKiosku. Generalnie obsługa miła, jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: mbank 09.11.08, 20:41 Obsługa miła ale nie doinformowana jak zakładałem konto babka mi mówiła że jak źle wbije kod 3 razy na nowe kody będę musiał czekać tydzień tymczasem wystarczył telefon na mlinię i wszystko od reki zostało odblokowane. Poza tym przydała by się kasa aby można było wpłacać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel7221 Re: mbank 09.11.08, 20:59 Tak, przydałby się jakiś wpłatomat mBanku w Mielcu... Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: mbank 27.03.09, 16:29 Może mi ktoś napisać godziny pracy mbanku i czy w sobotę jest otwarte czy tylko od poniedziałku do piątku? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek9876 Re: mbank 01.04.09, 18:09 uważaj na mbank. ,,obsługa"swiadomie oszukuje klientów. brałem tam kredyt w wys 2500zł.po złożeniu wszelkich wymaganych dokumentów, jedna z ,,pań" zapewniała że całkowity koszt kredytu czyli oprocentowanie, wszelkie prowizje i inne opłaty to ok.300 zł. przeczytałem co zgrubsza umowę niestety, bo dokładne przeczytanie umowy( napisanej drobnym drukiem, w sposób nieprecyzyjny) zajmuje przeciętnemu kowalskiemu ok 10-15 min. Po podpisaniu umowy zaczęły się schody: sama prowizja to ok 400zł+odsetki ok.250zł, a pieniadze wpłynęły na konto dopiero po kilku dniach.w sumie to muszę spłacić 3150zł-a miało być 2800 zł. uważajcie państwo i czytajcie uważnie umowy, albo idzcie do innych banków i nie dajcie się świniom oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
laczak Re: mbank do d............ 10.04.09, 09:30 ja miałam konto firmowe w mbanku wszystko było fajnie do momentu gdy chciałam zrobić wpłatę na swoje konto a dzinnego utargu na swoje konto! jak miałam to zrobić jak w Mielcu nie ma ani wpłatomatu ani tradycyjnej kasy !.Od pani w okienku usłyszłama że mogę iść na pocztę i tam wpłacić pieniądze na swoje konto!!!!!! Istna paranoja. Jak robili placówkę to powinii pomyśleć o kasie a te wpłtomaty też są do d.... bo nie można wpłacać bilonu (a ja prowadzę sklep) i odwrotnie jak masz zadłużenie np.w kwocie 2 zł to musisz wrzucić 10 zł a 8 już nie wyda. Zmieniłam na bank BPH S.A i jestem bardzo zadowolona z ich usług.Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
baja81 Re: mbank do d............ 10.04.09, 11:59 a gdzie jest wpłatomat w Mielcu? Odpowiedz Link Zgłoś
laczak uważajcie!!!! 14.04.09, 15:48 w Mielcu nie ma wpłatomatu ani tradycyjnej kasy!!!! więc nie mozna wpłcić w formie gotówkowej pieniędzy na swoje knto w m banku w Mielcu Odpowiedz Link Zgłoś
malwin-kaaaa Re: uważajcie!!!! 14.04.09, 18:34 A widziales gdzies w ogole w Polsce kase mbanku? NIE MA! I trzeba sie z tym pogodzic. Nie wiem czym kierowales sie zakladajac tam konto firmowe, ale teraz wydajesz sie zalosny. Poza tym, opowiedz mi, prosze, jak chcialbys wplacic utarg (pewnie kilkanaście tysięcy) we wpłatomacie? Maksymalnie mozna wlozyc tylko 50 banknotow i to w nowych maszybnach. Zaloz sobie konto w normalnym banku i nie biadol, ze masz cos za darmo, lub prawie za darmo i nie znales oczywistych regul gry. Odpowiedz Link Zgłoś
laczak Re: uważajcie!!!! 16.04.09, 14:00 o tym ze m bank nie ma kasy w Mielcu to nie wiedziałam bo wydaje mi się oczywiste że każdy bank ma kasę z której można wpłacać i wypłacać pieniądze, sugerowała się tym że m bank jest jednym z liderów pod względem pozyskiwanych kont(poczytaj opinie espertów!!!!! na jakiej kolwiek stronie które zajmuję się finansami, poza tym bardzo dużo moich znajomych ma konto w m banku. We wpłatomacie można wpłacać tylko za jedną operacją 50 banktotów ale tych operacji można dokonać kilka w ciągu dnia!!!! A poza tym jak być uważnie czytał Łosiu!!! to już założyłam w normalnym banku w - BANKU BPH S.A Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: uważajcie!!!! 25.04.09, 20:47 Mam konto w MBnaku od zawsze - nigdy nie uzywalem zadnego wplatomatu :) od zawsze wiadomo ze MBnak nie ma zandych kas. Dlatego MBank jest taki tani w porownianiu z innymi bankami prowadzacymi RORy. Szczerze polceam MBank - trzeba tylko wiedziec na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
laczak Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 08:25 mbank jest wporzo do momentu gdy ktoś chce wpłacić pieniądze na swoje konto.Jeśli ktoś ma konto zwykły ROR w mbanku i dostaje na nie wypłatę poczym ją wybieta z bankomatu to może mieć jak najbardziej konto w mbanku i jeszce jedno w mbanku praktycznie nikt nie dostaje żadnego kredytu tylko limit debetowy może jakimś cudem dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-77 Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 09:13 Najlepiej podpisać cośtam za darmo a potem narzekać ---super cała polska mentalność!!A moż e troche poczytać -dowiedzieć sie ?A nie to za dużo czasu -najlepij po prostu mleć ozorem! Mbank dla osób które wprawnie posługują sie netem i mają troche oleju w głowie to jest super rozwiązanie i na pewno wygodne i tanie. Każdy musi dostosować konto pod siebie! Jeśli masz dochód od kogoś to ekstra -przelewy bardzo szybko i odrazu widoczne na koncie, jeśli musisz sam zasilac konto to już troche pod górkę . Jęśli to tylko kilka np max 5 wpłat to możesz iść do banku spółdzielczego (zero kolejek a na pewno w mieście) i dokonac wpłaty na swoje konto (niezależnie od kwoty wpłacanej) za 2 zł . Jeśli jest to wiecej wpłat (np codzienny utarg ) to mija się z celem posiadanie takiego konta! jAK WY ROBICIE BIZNES SKORO NIE RADZICIE SOBIE Z PROSTYM WYBOREM OFERTY DLA SIEBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
zosias-amosia Re: uważajcie!!!! 29.04.09, 10:50 Brawo fanta - jestes niewątpliwie dobrym doradca biznesowym - twoja wypowiedz : krótko wezłowato i na temat- pointa zapadająca skutecznie w pamięć. Czapke z głowy uchylam... Odpowiedz Link Zgłoś