silwercross 16.01.09, 11:49 Nowy sklep zoologiczny w Mielcu. Zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaro124 Re: minooceanarium 16.01.09, 12:24 a moze by tak uchylić rabka tajemnicy i napisać gdzie ten sklep jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
silwercross Re: minooceanarium 16.01.09, 12:30 proszę bardzo. Żeromskiego 15, na tyłach C.H. Tesco, obok Media Ekspert Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: minooceanarium 16.01.09, 12:35 dziękuję. A wiesz może jaka jest specializacja tego sklepu a dokładnie czy jest to akwarystyka czy może coś innego ? Odpowiedz Link Zgłoś
silwercross Re: minooceanarium 16.01.09, 13:02 głównie akwarystyka, ale tak jak inne sklepy zoologiczne: pies. kot, gryzonie itp Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: minooceanarium 16.01.09, 14:14 Ten sklep to bez watpienia interesujace miejsce ale dlaczego u diabla ma tak straszna nazwe, ani to zapamietac ani powtorzyc a najgorsze ze zupelnie nie kojarzy sie z tym co w sklepie jest. Tak czy inaczej , powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
silwercross Re: minooceanarium 18.01.09, 21:21 Daj im szansę, dopiero otworzyli. Mówili, że ędzie duże akwarium morskie. Dowiozą rybki, gady. Zresztą, zobaczymy :) Mi osobiście się podobało :) i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: minooceanarium 01.02.09, 09:56 jak dla mnie to jest jeden poważny problem. Od lat w Mielcu w sklepach akwarystycznych nie można kupić roślinek do akwarium i ten kolejny sklep potwierdza tą prawidłowość. Roślinki sa marne zniszczone i co gorsze z ogromną ilościa ślimaków. Myślę że może ten sklep poprawi tą sytuację i będa wreszcie roślinki z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
silwercross Re: minooceanarium 01.02.09, 21:24 Tak, to prawda, zgadzam się z Tobą. Na razie nie mają wielkiej ilości roślin, ale obiecali mi, ze będą i ładniejsze i w większej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
szmaragdowa_noc Re: minooceanarium 01.02.09, 22:05 hehe toz to bedzie prawie jak minaiaturowe zoo :) zabiore tam dzieci a przy okazji sama obczaje co i jak :P Odpowiedz Link Zgłoś
jaro124 Re: minooceanarium 15.02.09, 16:19 no i jak tam sytuacja. Maja jakieś nowe roslinki ? Czy cos ie poprawiło ? Odpowiedz Link Zgłoś
silwercross Re: minooceanarium 16.02.09, 20:34 też właśnie czekam na te roślinki. Mają być niebawem. Podobno jadą skądś, importują. Odpowiedz Link Zgłoś