doda3636 19.01.09, 19:41 Czy ktoś miał wykonywana operację endoprotezy biodra w mieleckim szpitalu jestem bardzo ciekawa opinii na ten temat ,jestem z innego województwa i nie znam tego szpitala a wiem że terminy są krótsze niż u mnie(3 lata). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafekmielec1 Re: Endoproteza biodra 21.01.09, 18:11 mój tato miał robione jak tylko otworzyli szpital tzn oddział ortopedyczny , wczesniej tez wpisał sie na kolejke w mielcu i rzeszowie i byłó numer 300 coś tam , nagle jak w mielcu sie dostał zadzwonili i z rzeszowa , natomiast co do mielca ?? robił to Midura , ojciec miał 74 lata i wszystko poszło bez problemów ,rehabilitacja czyli ponowna nauka chodzenia na te noge i tego typu rzeczy przeszły bardzo dobrze , nie wiem jak jest teraz bo tato i tak zmarł dwa lata temu na raka ale jesli chodzi o moje z tym doświadczenia to moge polecić Odpowiedz Link Zgłoś
doda3636 Re: Endoproteza biodra 23.01.09, 17:34 Dziękuję za odpowiedź ja właśnie słyszałam że doktora Midurę sobie ludzie chwalą! Odpowiedz Link Zgłoś