martini.wnm 15.09.05, 14:15 Jakie znacie miejsca gdzie wejdę za free albo dostanę jakąś zniżkę. Wiem o Lumpach, Klubach polibudy i Port West, ale tam nie chodzę odkąd skończyłam gimnazjum:P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margo1985 Re: Odebrałam dzisiaj legitkę:D 08.10.05, 01:16 jak masz legitkę , to na lumumby jest OK - chyba , że mieszkasz gdzies poza odrębem miast akademickich? pozdro;;; Odpowiedz Link
mirabelka22 jak to?? 13.09.06, 10:23 jak to odebralas legitke? juz??? a na jakim wydziale/kierunku jestes,jesli mozna spytac? Na prawie daja nam dopiero 30 wrzesnia, w dniu inauguracji;-/ Odpowiedz Link
mirabelka22 przepraszam 13.09.06, 10:25 ah, nie zauwazylam,ze twoj post byl z 2005 roku :) przepraszam,hehe:) Odpowiedz Link
antonina83 Re: przepraszam 28.09.06, 23:05 mirabelka nie denerwuj sie, dostaniesz i swoja legitymacje.Rdze szybko wyjsc z auli po inauguracji i czy predzej isc do dziekanatu, bo nastapi szturm na to miejsce i w przeciwnym razie postoisz sobie troche w kolejce.Tam dadza ci indeks i legitymacje. W dziekanacie`zostaniesz alfabetycznie przydzieleona do jednej z 3 pan.Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link