Dodaj do ulubionych

zespol na wesele BAJAN

IP: *.hupnet.helsinki.fi 09.09.09, 18:38
dWitam !

Szukam zespolu na wesele - zastanawiam sie nad zespolem BAJAN z Olawy - ktos
cos o nim slyszal i moglby cos powiedziec ?? PILNE :)
Obserwuj wątek
    • hmmm88 Re: zespol na wesele BAJAN 10.09.09, 14:50
      nie bylam nigdzie na weselu gdzie gral ten zespol ale sami sie na
      niegi zdecydowalismy i jestesmy po rozmowie z nimi i uważam ze sa to
      bardzo sympatyczni ludzie i maja wiele ciekawych pomyslow na wesele.
      Wystarczy umowic sie z nimi na jakis dzien i wszystko wam
      przedstawia. A jak to bedzie to przekonamy sie wkrotce.
      • Gość: Anka Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.as.kn.pl 10.09.09, 23:38
        My też szukamy na swoje wesele,ale tych na pewno ich nie weźmiemy.
        Najgorszy jest sposób prowadzenia wesela i mierne żarty pana,który to robi.A
        tych "wiele ciekawych pomysłów na wesele" to bardzo oklepane zabawy,które każdy
        zespół prowadzi.Są dość drętwi,a nawet niemili,kiedy podchodzi się do ich
        stolika,nie można zamówić u nich żadnej piosenki dla pary młodej,bo nie potrafią
        jej zagrać.
        Jedyne,co powoduje,że się ich bierze na wesele to niska cena.
        • Gość: hmmm88 Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 13:54
          no nie wiem czy 3300 zl z poprawinami to niska cena. Przeciez sa zespoly co maja
          o wiele nizsze ceny. 500 piosenek to Twoim zdaniem maly repertuar? Sorry ale te
          zabawy Twoim zdaniem oklepane to wcale takie nie sa. Duzo zabaw jest takich
          ktorych jeszcze nie widzialam a uwierz mi ze bywalam na wielu weselach. A
          dogadanie z nimi zalezy od pary mlodej
    • agnie_28 Re: zespol na wesele BAJAN 11.09.09, 22:31
      u mnie Bajan gral 4 lata temu i bardzo byliśmy zadowowleni. Wszyscy
      sie bawili nie było czasu na siedzenie. Byłam też na dwóch innych
      imprezach i nie mam zastrzeżeń co do zespołu. Z mojej strony mogę
      polecic ten zespół.
      • Gość: Anka Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.as.kn.pl 13.09.09, 22:38
        hmmm88 czytaj ze zrozumieniem.
        Nigdzie nie napisałam,że mają mały repertuar tylko,że jest duży problem z
        zamówieniem u nich piosenki,bo wielu nie znają.Skoro jak podałaś tak dokładnie
        znają 500- to dziwne,że nie potrafią zagrać nic na prośbę gości.
        Czyżbyś była z zespołu,bo śmierdzi mi tu reklamą.

Byłam z nimi na 5 weselach za każdym razem i na przestrzeni kilku lat były te
        same zabawy oraz wierszyki/piosenki na wejście i oczepiny.Wiało nudą i sztampą.
        Nie zależy mi,żebyś mi uwierzyła,to nie moje a Twoje wesele.Ja już dziś wiem co
        Ty i następni będziecie mieli na swoim weselu.
    • Gość: karol Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 01:21
      tak. jest to zespół składający sie z samych profesjonalistów .
      goraco plecam
    • Gość: bajajanie Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 08:46
      moze chodzilo ci o BAJM :)
      • Gość: hmmm88 Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.media4.pl 15.09.09, 14:02
        Nie jestem z zespolu ale czemu ludzie tak chwala? A myslisz ze inna
        orkiestra robi inne zabawy na kazdym weselu?
    • Gość: mr.chris Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.chello.pl 15.09.09, 19:06
      Polecam zespół GEMINI z Oławy! tel.606718259
      • izago1 Re: zespol na wesele BAJAN 16.09.09, 08:48
        Polecam zespół Corazon z Oleśnicy.Pozdrawiam Izabela
        • Gość: maniek Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.220.38.84.otvk.pl 28.09.09, 16:47
          Byłem niedawno na weselu i grał właśnie ten zespół, jak dla mnie beznadzieja,
          graja 15 minut i 15 minut przerwy robią. Po delikatnym zwróceniu uwagi żeby
          grali troszkę dłużej i tak robią swoje. A z zamówieniem piosenki też ciężko się
          doprosić, za mało werwy i nie potrafią wyciągnąć gości na parkiet. Ale to tylko
          moje zdanie.
    • Gość: jacek Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.210.200.89.otvk.pl 23.02.10, 19:05
      super grają!osobiście byłem na weselu gdzie grali polecam
      • Gość: Ania Re: zespol na wesele BAJAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 11:02
        SĄ REWELACYJNI:) POLECAM
        miałam ich na swoim weselu, kuzynki, i paru koleżanek w sumie gdzieś na 10 i za
        każdym razem są świetni i czym nowym zaskakują. poza tym przed weselem
        przychodzą na spotkanie, aby ustalić repertuar, aby wszystkim gościom, również
        tym z bardzo zagranicznym (Chiny, Belgia) się podobało:)
        • aragonska Re: zespol na wesele BAJAN 05.01.11, 22:15
          Witam, Czy ten zespół spiewa na żywo? I ile mniej wiecej kosztuje?
          • Gość: Gostek Re: zespol na wesele BAJAN IP: 10.5.50.* 18.01.11, 13:04
            Chciał bym się wypowiedzieć na temat ceny za wesele , wcześniej ktoś napisał że 3200 zł za wesele z poprawinami to bajońska kwota , ludzie podstawą wesela jest zespół , to oni wam "pomogą" gdy braknie wódy czy czy jedzenia , to oni będą grali do bólu w taki przypadku , nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego że zespół na weselu to 90% udanej imprezy , więc kwota 3200 zł gdzie muczą przcować 18-20 godzin chyba nie jest zbyt wysoka, prosty rachunek , organizując wesele z poprawinami na ok. 100 osób całkowity koszt to ok.28000zł - do 32000zł ( wówię o imprezie bez szpar - programu ) więc jeśli zapłacicie za dobrą kapelę 15-20 % wartości imprezy to chyba nie jest za wiele.Jeśli macie z tym problem polecam odtwarzacz CD będzie za darmo i nikt nie będzie miał pretensj
            • Gość: Inka Re: zespol na wesele BAJAN IP: 156.17.85.* 20.01.11, 15:07
              Sa naprawde swietni, GRAJA na zywo - ale powiedziec ze graja to za malo powiedziane ! Goscie swietnie sie bawili, mnostwo dobrej muzyki - klasyczny rock, taneczne i malo disco polo (oczywiscie jestes szalona w repertuarze maja ;) ). Polecam bardzo - sa warci swojej ceny, ktora nie jest az tak wygorowana w porownaniu z innymi, ale gwarantuje wam, ze weselicho bedzie zaje%$$#^# :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka