Dodaj do ulubionych

katjamd-Jalca-askowice

05.03.11, 18:34
Prosilem o pwsciagliwosc. Jeszcze jeden post a sprawa trafi do prokuratury i nie kto inny a ty bedziez musiala szukac dobrego adwokata.
1 Prosze sprawdzic ilosc interwencji Policji u Ob. czeslawa Ciagło
2 Prosze sprawdzic liczbe oszukanych osob przez w/w
3. Prosze sprawdzic w Urzedzie Skarbowym dochody w/w i odprowadzone skladki
4 Prosze sprawdzic odprowadzone skladki na Kase Chorych
5. Prosze sprawdzic ile prac wykonal w/w i ilosc wystawionych rachunkow
6. Prosze sprawdzic ilosc oszukanych przez w/w osob chocby na forum Jelcza_laskowic. (czesc wpisow w przyplywie furii wykasowal dyletant "profesjonalista".

Lista moze byc znacznie dluszsza. jeszcze jeden post z czyjejkolwiek strony i Mecenas Michał Kelm kieruje sprawę do Prokuratury. Dosyc blazenady! To było ostatnie ostrzeżenie dla kilku jelczanskich troli .

Obserwuj wątek
    • Gość: ex jelczanin Re: katjamd-Jalca-askowice IP: *.merinet.pl 05.03.11, 22:13
      O ten post Ci chodzi?
      Co z nim nie tak, że nadaje się do prokuratury?

forum.gazeta.pl/forum/w,24395,122839661,122895892,Re_Ciekawa_strona.html
      • mooreland Re: katjamd-Jalca-askowice 06.03.11, 07:27
        Subject: Wpis zosta zaakceptowany - DodajOszusta.pl

Date: Tue 02/22/11 10:41 PM

Attachments
        Name Type Save View
        Message text/plain Save

Pana historia pod tytułem "Czesław Ciągło- uwaga !!!", po skonfrontowaniu z innymi trzema osobami, ktore zglosiły nam podobne fakty dotyczące opisywanego rzemieślnika, została
        zaakceptowana przez administratora serwisu i jest widoczna pod adresem:
        www.dodajoszusta.pl/historia/69-czeslaw-ciaglo-uwaga.html

Pozdrawiamy. Administracja serwisu DodajOszusta.pl

Więcej nic w tej sprawie nie mam do powiedzenia. Prosze takze o zaprzestanie zmiany nickow, bo znaczna czesc adresow sie powtarza. Pan Ciągło , może oczywiscie dochodzic swoich praw na drodze sądowej.
        Temat zamykam. Jelczanie mogą dalej ujadac. Tak cieżko zrozumiec, ze i w Jelczu jak w kazdym innym miescie sa ludzie i ludziska?. Skoro nie mozecie zrozumiec to ja wam w tym nie pomoge. Zdarzaja sie przypadki znacznie ograniczonej percepci a ja lekarzem nie jestem i nie bede. Mamy tutaj takze dobitny przyklad stadnego zachowania ludzi. Kiedy trole jelczanskie, jada po olawskich lekarzach , z drugiej stony ktos inny dziekuje za uratowanie zycia dzieska, ktos jeszcze inny ostrzega, ze wydawanie zaocznie przez amatorow wyroku na lekarza dyzurnego jest nieporozumieniem- sfora milknie. Ofiara znika z zasiegu wzroku i wyglodniale stado poluje dalej. Takie "talking heads"
        The end.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka