Dodaj do ulubionych

Oława - dobry ginekolog!!!!!

IP: *.provider.pl 25.01.13, 10:06
jakiego ginekologa w oławie wybrać? DOBREGO!
Potrzebuje aby ktoś w koncu mi pomogł, a nie traktował jak krolika doświadczalnego "prosze sprobowac tego, a jak nie pomoże to przyjśc i damy coś innego" ;/;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Anita Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.13, 10:37
      Polecam dr Owerkowicza.
      • Gość: ola Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.13, 20:38
        ja tylko Kucharskiego
      • Gość: nieznajoma Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.ronus.pl 12.11.15, 18:35
        ile owerkowicz bierze za wizyte?
    • Gość: agat Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.212.38.84.otvk.pl 28.01.13, 08:55
      też jestem zainteresowana tematem, zależy mi na kimś kto robi cytologię i przyjmuje na NFZ, do tej pory chodziłam do dr Wiercińskiej ale nie do końca jestem zadowolona.
      • Gość: Olka Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 08:25

Moi drodzy, prawda jest taka że w Oławie nie ma dobrego ginekologa! W Olawie sa same "odrzuty" które nie znalazly pracy w innym mieście, nie polece żadnego a byłam u wiekszosci! i to jak traktuja kobiety to jest jakas pomylka. Polecam ze szczerego serca dr Joanne Michniewicz, przyjmuje we Wrocławiu, jest tak konkretna że aż nie wierze!!! odpowiada na wszystkie pytania, anioł nie Kobieta, polecam wszystkim! ja dostałam namiar od koleżanki, a kolezanka od swojej kolezanki, a ta kolezanka...... polecam wszystkim i z każda sprawa! Myślałam że juz nie znajde ginekologa który zajmie sie mna tak od poczatku do konca ale bingo! udalo sie! jestem zachwycona i dlatego polecam każdej kobiecie! niestety zeby trafic na dobrego lekarza trzeba pojechac do Wrocławia! Uwazajcie i omijajcie Oławę bo to jest jakas porazka!!!!
        • Gość: agat Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.212.38.84.otvk.pl 29.01.13, 09:15
          Pani Michniewicz Pochodzi z Oławy i rzyeczywiście słyszałam że jest dobra, kiedyś przyjmowała na Dyrekcyjnej nie wiem jak teraz
        • Gość: Eli Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 09:15
          Dokładnie, ja również nie polecam żadnego lekarza z Oławy. Niestety, pracujący w szpitalu i przyjmujący prywatnie są bardzo słabi. Ja swojego czasu musiałam być leczona, tutaj nikt nie ma wiedzy np. endokrynologicznej, którą powinien posiadać również ginekolog. Tutaj, co najwyżej przepisują hormon, albo sprawdzają prolaktynę i tyle. Ja trafiłam do Pani dr we Wrocławiu (innej niż poleca koleżanka wyżej) i oczy miałam jak pięć złotych. Wizyta prywatna trwała prawie godzinę, pani dr pytała o wszystko, zmierzyła ciśnienie, usg, badanie. Do tego tak miłego i ludzkiego lekarza dawno nie spotkałam. Oprócz tego, pani doktor posiada tak ogromną wiedzę związaną z zaburzeniami hormonalnymi, że byłam bardzo zaskoczona. Do tego bardzo trafna diagnoza, później poparta przez endokrynologa. Oczywiście, że nie wszyscy lekarze we Wrocławiu są super specjalistami, ale ja trafiłam na cudowną lekarkę, która pokazała mi jak niedouczeni, spieszący się są lekarze oławscy.
          • Gość: Anka Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.wroclaw.hypnet.pl 29.01.13, 09:20
            Zaszłaś w niechcianą ciąże i potrzebujesz pomocy?
            www.womenonwaves.org/pl/page/516/help-needed-with-an-unwanted-pregnancy
          • Gość: Olka Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 09:22
            ale temat sie rozkręcil :) fajnie bo mozna wymienic sie doswiadczeniami :) i to temat tylko dla nas kobietek :) ja u dr Michniewicz byłam w Zimmedzie nie wiedzialam ile zapłace bo naczytałam sie róznych opinii, wizyta trwała 45 minut!!! w Oławie nigdy nie byłam tyle u żadnego lekarza a co dopiero u gina :) dr Michniewicz nie lekcewazy żadnych sygnałów, robi wszystkie badania, robi także bardzo dokładny wywiad z nami z czym sie nigdy nie spotkalam aby któregos lekarza to obchodziło, ja jestem bardzo zadowolona i wiem ze zostane stała pacjentką pani dr! Naprawdę polecam wszystkim bo zdrowia nie kupimy za żadną cene!
          • Gość: agat Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.212.38.84.otvk.pl 29.01.13, 10:00
            Eli to może zdradzisz nam jak sie nazywa ta pani dr i gdzie przyjmuje
            • Gość: Eli Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 10:49
              To www.medfemina.pl/ i dr Alicja Halbersztadt
              • Gość: Ola Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.13, 12:11
                A ile ta dr Michniewicz bierze za wizyte? :) bylam w Olawie u dr Szostak na placu zamkowym i mam mieszane uczucia...teraz jestem umowiona do Owerkowicza ale on podobno jest bardzo drogi
                • Gość: casandra Re: Oława - dobry ginekolog!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 10:59
                  byłam u Michniewicz
                  wizyta 150zł
                  badanie ginekologiczne przez doktor
                  usg pochwy
                  usg piersi
    • Gość: katp polecam ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.15, 09:50
      Ja również polecam dr Joannę Michniewicz, jestem Jej pacjentką od kilku lat i nigdy na żadnej wizycie nie poczułam się zlekceważona, potraktowana "pobieżnie", czy przyjęta "z zegarkiem w ręce". Pani doktor bardzo dokładnie przeprowadza wywiad z pacjentką, następnie bardzo uważnie bada ginekologicznie, następnie wykonuje usg dopochwowe iiii na każdej wizycie robi usg piersi- z czym wcześniej się nie spotkałam, a moje koleżanki, które mają ok. 35 lat i chodzą do innych lekarzy, nigdy w życiu na wizytach prywatnych- bo to ważne- nie miały badanych piersi!!!!! Pani doktor, jest bardzo miła, uśmiechnięta, spokojna. Naprawdę, jeśli ktoś nie przepada za wizytami u ginekologa, u niej będzie zrelaksowany. Do tego, co najważniejsze posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, które zdobyła pracując we wrocławskich szpitalach, gdzie naprawdę spotyka się bardzo trudne i ciężkie przypadki... Bardzo profesjonalna i przesympatyczna! Polecam do prowadzenia ciąży jak i badań profilaktycznych. Przyjmuje teraz w Gemmed przy ulicy Krzyckiej, koszt wizyty nadal 150 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka