Gość: Basiasia IP: *.30.79.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.04.14, 10:25 Hej, szukam sprawdzonego kursu excela, znajoma poleciła mi taki kurs excel Wrocław, ale to jest we Wrocławiu, a ja szukam czegoś raczej na miejscu. Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcars Re: kursy excel 17.04.14, 22:48 patrząc na koszty tego kursu nie lepiej będzie zacząć od kursów dołączanych całkiem niedawno do Gazety Prawnej czy podobnych? - google pomoże ;-) zaczniesz samodzielnie a jak to będzie za mało to przystąpisz do zajęć płatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiax1234 Re: kursy excel 26.04.14, 16:22 To zależy jaki exel czy zaawansowany czy dla początkujących. W internecie jest ogromny wybór. Ja sprawdziłam 2 plus przeczytałam książkę "Metodyka 4TG na tle metodologii projektowania systemów informatycznych" -cena ok 120zł ale warto wydać. Ja byłam już raczej zaawansowana dlatego książka dopełniła braki wiedzy. Książka pokazuje wybrane narzędzia i przykłady dla potrzeb jednego z zastosowań arkusza - wykorzystania go do prognozowania oraz użycia narzędzi statystycznych do budowania modeli wspomagających decyzje. Bardzo ciekawie napisana. Odpowiedz Link Zgłoś
alepajac8 Re: kursy excel 24.04.17, 13:01 Osobiście uważam ze warto zainwestować w płatne kursy z Excela. Z polecenia kolegi korzystałem z usług itschool.pl/szkolenia. Powiem ze nie żałuje tych pieniędzy. Nauczyłem się sporo przydatnych rzeczy i trików. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
tamarabuk Re: kursy excel 25.04.17, 15:44 No to może zerknij na ofertę Cognity, gdzie co miesiąc jest kilka terminów gwarantowanych. Wiem, że mogą także zorganizować takie szkolenie w trybie indywidualnym. www.cognity.pl/kurs-excel-sredniozaawansowany,s2,39.html tutaj jest ciekawe połączenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
8migotka8 Re: kursy excel 09.05.17, 11:07 Jestem świeżo po zrobieniu tego kursu z Excela: eduweb.pl/kursy/excel/excel-podstawy.html. Wiedza przekazana w sposób zwięzły, konkretny i przystępny, a do tego mogłam się uczyć, kiedy było mi wygodnie no i nie traciłam czasu na dojazdy. Odpowiedz Link Zgłoś