Gość: oławianka Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:04 avanti, tościk (Rynek), w żylecie na dole są jakieś dwa pub'y gdzie smacznie podają, koło PKS rybka, na ul Młyńskiej (w starych koszarach) jest też jakiś nowy pub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SMACZNIE IP: 195.68.232.* 21.07.05, 13:24 Smacznie, a nie odgrzewane frytki i piwo z plastikowych kubeczków!! Smacznie i zapewne też w godziwych warunkach i z jakimś wyborem, a nie: frytki lub hamburger. Odpowiedź: W OŁAWIE NIE MOŻNA SMACZNIE ZJEŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: SMACZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:49 no to pokaż co potrafisz otwórz knajpę z dobrym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SMACZNIE IP: 195.68.232.* 21.07.05, 17:20 Nie mówię że potrafię. Jest takie powiedzenie: Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Więc się nie pcham. A inni się pchają. I im nie wychodzi. Na dodatek nasze władze w tej chwili z panem październikiem na czele nie wspierają rozwoju gastronomii. Wolą handel butami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: SMACZNIE IP: *.upc-i.chello.nl 21.07.05, 20:58 hej. smacznie (czyli ,,po domowemu'')mozna zjesc w restauracyjce hotelowej ,,WIKTOR'' Polecam.. pozdrwiam wlasciciela hotelu Pana Wiktora Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 19:54 :Oławianka bardzo ci wspołczuję :(patrząc co polecasz to chyba nigdy dobrze nie jadłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: do leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:33 generalnie nie jadam w tych miejscach(wie że tam poprostu jest jedzonko) i może masz rację że tam nie jest za smacznie więc co i gdzie polecasz w Oławie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: do oławianki IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 11:49 Sala Rycerska w UM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: do leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:13 dobre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: do oławianki IP: 195.68.232.* 25.07.05, 17:22 sala rycerska UM? raz byłam ale nic nie dali :( Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? 25.07.05, 19:34 Oławianie nie wiedzą gdzie dobrze daja jeść, ponieważ jedzą w domu. Wiedzą to Ci, którzy tam pracują tak jak ja. A więc zdecydowanie najsmaczniej dla mnie można zjeść w barze przy stacji PKP (tym bliżej stacji) u Mariana - żadnych odgrzewań w mikroweli, mrożonek. Na szybko i tanio mozna zjeść pierogi obok delikatesów w tzw. przejściu. Można też zjeść cały obiad w miłej atmosferze za nie duże pieniądze u palestyńczyka na sportowej czy już to jest chrobrego (za targiem). Polecam, również bar w rynku u bliźniaczek (jak ktoś lubi tosty) Jest też bar rybny przy targu tylko np w porze obiadowej w piątek nie ma ryby, chociaż zasmacznie to tam nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś