Dodaj do ulubionych

Gdzie w Oławie można dobrze zjeść?

20.07.05, 17:51
Obserwuj wątek
    • Gość: oławianka Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:04
      avanti, tościk (Rynek), w żylecie na dole są jakieś dwa pub'y gdzie smacznie
      podają, koło PKS rybka, na ul Młyńskiej (w starych koszarach) jest też jakiś
      nowy pub
      • Gość: gość SMACZNIE IP: 195.68.232.* 21.07.05, 13:24
        Smacznie, a nie odgrzewane frytki i piwo z plastikowych kubeczków!! Smacznie i
        zapewne też w godziwych warunkach i z jakimś wyborem, a nie: frytki lub
        hamburger. Odpowiedź: W OŁAWIE NIE MOŻNA SMACZNIE ZJEŚĆ
        • Gość: oławianka Re: SMACZNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:49
          no to pokaż co potrafisz otwórz knajpę z dobrym jedzeniem
          • Gość: gość Re: SMACZNIE IP: 195.68.232.* 21.07.05, 17:20
            Nie mówię że potrafię. Jest takie powiedzenie: Jeśli nie potrafisz, nie pchaj
            się na afisz. Więc się nie pcham. A inni się pchają. I im nie wychodzi. Na
            dodatek nasze władze w tej chwili z panem październikiem na czele nie wspierają
            rozwoju gastronomii. Wolą handel butami
            • Gość: edyta Re: SMACZNIE IP: *.upc-i.chello.nl 21.07.05, 20:58
              hej.
              smacznie (czyli ,,po domowemu'')mozna zjesc w restauracyjce hotelowej ,,WIKTOR''
              Polecam..
              pozdrwiam wlasciciela hotelu Pana Wiktora
              Edyta
      • Gość: leon Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 19:54
        :Oławianka bardzo ci wspołczuję :(patrząc co polecasz to chyba nigdy dobrze nie
        jadłaś
        • Gość: oławianka Re: do leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:33
          generalnie nie jadam w tych miejscach(wie że tam poprostu jest jedzonko) i może
          masz rację że tam nie jest za smacznie więc co i gdzie polecasz w Oławie??
          • Gość: leon Re: do oławianki IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 11:49
            Sala Rycerska w UM :)
            • Gość: oławianka Re: do leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:13
              dobre :))
            • Gość: ja2 Re: do oławianki IP: 195.68.232.* 25.07.05, 17:22
              sala rycerska UM?
              raz byłam ale nic nie dali :(
    • poodzian Re: Gdzie w Oławie można dobrze zjeść? 25.07.05, 19:34
      Oławianie nie wiedzą gdzie dobrze daja jeść, ponieważ jedzą w domu. Wiedzą to
      Ci, którzy tam pracują tak jak ja.
      A więc zdecydowanie najsmaczniej dla mnie można zjeść w barze przy stacji PKP
      (tym bliżej stacji) u Mariana - żadnych odgrzewań w mikroweli, mrożonek.
      Na szybko i tanio mozna zjeść pierogi obok delikatesów w tzw. przejściu.
      Można też zjeść cały obiad w miłej atmosferze za nie duże pieniądze u
      palestyńczyka na sportowej czy już to jest chrobrego (za targiem).
      Polecam, również bar w rynku u bliźniaczek (jak ktoś lubi tosty)
      Jest też bar rybny przy targu tylko np w porze obiadowej w piątek nie ma ryby,
      chociaż zasmacznie to tam nie jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka