Dodaj do ulubionych

APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha

IP: 84.13.74.* 30.09.05, 16:28
i co?piszecie pytacie i zachęcacie do tego zeby było jakieś życie w oławie a
tu nic panie..nawet nikomu sie nie chce zajrzeć na strone tego posranego
miasta..jakies sztuczne tematy..sztuczna odpowiedź..wymuiszana zeby tylko
niby coś sie działo! opzostaje mi tylko wam serdecznie pogratulować pomysłu
na rozruszanie tego miasta widma! ahahahhaha dobrze ze stamtąd wybyłem bo
proszę pana patologia się szerzy.prywaciaze zmówieni,pracy niet.tragedia
panie..tragedia...acha pozdro dla wszystkich pijaciurów z pod pawełka i
komunisty hahaha trzymajcie sie.wpadło mi na myśl takie hasło.."oława tylko
na urlop i to tydzień bo to i tak za dużo"
Obserwuj wątek
    • Gość: oława-srawa Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: 84.13.74.* 30.09.05, 16:57
      no naereszcie ktos poruszył temat o niczym..czyli o tym co się dzieje w tym
      miescie..albo pseudo mieście!! ludzie! skończcie pirdzieć w stołki...te na
      górze i zacznijcie coś robuić dla tego miasta nie tylko dla siebie i pod siebie
      robić dla ludności tego miasta!! popieram popieram popieram!!
    • Gość: mieszkaniec nyger Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:57
      witajcie popieram kolegę który w końcu odważył się napisać prawdę o Oławie,
      taka jest prawda chociaż boląca ale jest. W Oławie śmierdzi piżmem i w ogóle
      nie ma nic prócz zapchanego po uszy wieśniakami Tropic`u. tutaj jest odwieczna
      patologia i największy w województwie margines społeczny. aha jeszcze trzeba
      wspomnąć o wieśniakach, którzy nazwoli gratów z Niemiec i teraz bujają się w
      kółko bez perspektyw na dalsze życie. Dziękuję wam wszystkim - wasz burmistrz
      miasta Paździoch !!! (jak w kiepskich)
    • Gość: klocek Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 07:59
      oj kolego to słabo czytasz to forum tutaj prawie zawsze sa takie tematy czyt.o
      niczym, a tak na marginesie to widocznie sobie słabo czas umiales organizowac
      skoro ci tu tak zle bylo, ja nie narzekam (a wcale nie chodze do tropicu:) )!!!
      • maxymilian_mielbaw Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 16.01.06, 02:50
        i co....dalej patologia hmm.? zero perspektyw na przyszłosć...zero
        pracy...koczowanie pod komunistą lub pawełkiem...jeżdzenie bez żadnego sensu na
        około tynku albo na około ronda....jak głupek albo półdebil ściagnietym złomem
        z niemieci szpanerstwo z całą okazałością...tzw."cyna"i po co to wszystko?zeby
        pokazać klase?szpanujac buractwem i dresami?pomyśl jeden z drugim!nuraki i
        dresiaże seźcie się w końcu za coś...a nie szpanujuecie zdezelowanymi furami a
        co miesiąć chodzicie jak żebraki i chamy po zasilacz do pośredniaka..udajecie
        niby to biednych strasznie niby bez kasy a pęgą żygacie oj ludzie narodzie tej
        patologicznej oławy co sie z wami dzieje...jeden drugiego wałuje na każdym
        kroku wałujcie sie dalej i dawajcie się wałować na każdym kroku dosłownie to
        zostaniecie w skarpetach na lodzie!ludzie otwórzcie oczy.a gó.. oławskie
        drukuje sam chłam..i sieje propagande...ale co tam...trzeba się tępym urodzić
        zeby se tak pozwolićw ogóle teraz w kaczogrodzie robi się patologia niedługo
        wszyscy wyemigruje w hus!życzę wszystkim powodzenia z nowym rokiem i przejżenia
        na oczy pozdrowienia serdeczne z "gorącej" Hiszpanii.trzymajcie sie dzielnie
        acha przyjeżdajcie tutaj jest praca...i nie trzeba kombinować saludo!
        • Gość: Żul spod komunisty Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:58
          Witam !!!
          Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcą, widze, że kolega nie był dawno w naszym
          mieście, "mieście cudów", otóż następnym cudem występującym na naszym regionie
          jest Tesco na miejscu starego Tartaku, wojna się toczy, "PSS Społem" walczy o
          niewybudowanie tego oto sklepu zwanego dalej hipermarketem, a sami dranie jedne
          sprzedali swój teren na ul. Kilińskiego niejakiej "Biedronce", a tu hipermarket
          już zaczyna pierwsze kroki z budową, już we wrześniu widziałem jak ciężarówki
          wożą tam ziemię, być może a nawet z pewnością jest już dawno po zawarciu umowy
          z nowym hipermarketem przez nasze jak piękne i okazałe niedawno wyremontowane
          Starostwo Powiatowe. Przejdźmy od słów do czynów, więc przy ilości 31907
          mieszkańców (dane ze strony Urzędu Miasta Oława) będziemy mieli 8
          hipermarketów, 3 targi, i ponad 350 małych sklepików [dane ze strony GPWO -
          (banalny skrót) Wiadomości Oławskich]. Tak aż OSIEM hipermarketów, bo jak się
          okazało na miejscu Tartaku ma powstać centrum handlowe porównywalne do "Centrum
          Bielany" czyli obok Tesco będzie pewnie jeszcze stało Obi, Praktiker, Ikea,
          Makro, a co nie stać Oławy na takie coś??? Przecież mieszkańcy Oławy zarabiają
          jak każdy Polak ponad 1000zł, ale to nic w naszym kultowym już miescie jest
          duże bezrobocie, a więc można powiedzieć, że "tonący chwyta się brzytwy" a
          przysłowiową brzytwą okazała sią Anglia, przechodząc po naszym mieście można
          usłyszeć jak dwie panie rozmawiają na tamat ich dzieci:
          A: słyszała już pani? moja córka wyjechała do Anglii...
          B: na prawdę, nie wiedziałam!? a mój syn wyjeżdża za tydzień, wie panie co...
          itd. na os.Sobieskiego w każdej chyba klatce ktoś już wyjechał do Anglii,
          Irlandii, Szwecji, Szkocji, itd. No tak a za pięć lat w naszym mieście zostaną
          już tylko osoby w dojrzałym wieku, które będą sobie chodzić do OŚMIU "super
          hiper mega mini MARKETÓW", dziękuję za możliwość wygadania się.

Żul siedzący koło Komunisty
          • behemot16 Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 31.01.06, 15:14
            Wiele jeszcze w was musi być miłości ( zdradzonej;) do tego miasta, skoro macie
            jeszcze ochotę takie długie listy mu poświęcać. Dla mnie Oława to temat z ulgą
            zamknięty. Czasem przejeżdżam przez to miasto. Wrażeń aż nad to!Czarna dziura
            gdzieś między Wrocławiem a Opolem. Pozdrawiam mieszkańców Czarnej Dziury!
            • Gość: andrew Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: 82.160.91.* 31.01.06, 23:06
              pozdrawiamy posiadacza czarnych dziur w mózgu
              • maxymilian_mielbaw Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 01.02.06, 02:27
                behemot nic nas nie ciągnie to tylko tak żeby napisac prawdę....najprawdziwsza
                prawdę.....a niektórych to boli i to bardzo boli....np.andrew...otwórz oczy
                chłopie Twój poprzednik nie ma dziury w głowie...oława i jej ulice są z
                czarnymi dziurami i to jakimi okropnymi szkoda auta!!tragedia acha i czarni są
                w ogóle wszyscy ludzie....wszyscy się znają a są sobie obcy i tylko obgadują
                jeden drugiego...aaa......pal licho!!
    • Gość: list Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: 213.199.201.* 01.02.06, 08:17
      A mnie sie podoba, nie popre tego jakimis konkretnymi przykladami, ale jak mi
      sie nie podobaja laskowice, to nie wchodze na forum"jelcz- laskowice" i pisze
      tam tego. Zreszta co wy chcecie od Oławy, miasto jak każde inne !!!
      • maxymilian_mielbaw Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 01.02.06, 17:11
        chłopie a powiedz co ma piernik do wiatraka,aaa???? forum jest chyba po
        to ,zeby wypowiadać się na każdy temat jak kto uwarza....owszem owszem równie
        dobrze mozna by było pisac o innym mieście...ale moze nikt nie odwagi przyznać
        się do panującej tam patologii? a'propos jelcza laskowic....brak słów....to
        samo jedynie jes wiecej miejsc pracy nie wiem bo teraz tam mnei nie ma ale z
        tego co znajomi mi opowiadają to "patologia się szerzy...."
        • adamogo Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 02.02.06, 10:28
          Jak znając życie, zawsze spotykam się z określeniem, że Jelcz-Laskowice to wiocha, ale Oława to gorsza wiocha.Otóż Oława jest, że się tak za przeproszeniem wyrażę, zasraną wiochą zabitą deskami, i gdyby nie tych kilku porządnych ludzi, którzy tam mieszkają, i których znam, jużdawno bym rozpiździł tą wiochę.W dzień jeszcze jakoś da się przeżyć, idąc przez ulicę.Ale Boże, co tam się dzieje, kiedy tylko nadejdzie ciemność, a w zimie robi się ciemno już po 16.No normalnie strach po ulicy chodzć, bo dresiki wojują na mieście, i myślą, że są panami całego świata.Co do Laskowic to zgadzam się z tobą, bo ponoć tysiące nowych miejsc pracy, ale k***a nie wiem dlaczego tyle ludzi nie może jej sobie znaleźć, a ponoć dobrze szukają.No a Laskowice powoli też przemieniają się w zadupie, a patologia to tu się nie szerzy.Ona tu już jest od lat, a teraz przechodzi apogeum.
          • maxymilian_mielbaw Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 02.02.06, 16:55
            masz w 100% racje adamogo!gratuluję w końcu odwagi! w końcu ktoś mnie poparł w
            apelu oby tak dalej może doprowadzimy wspólnie do jakiejś destrukcji
            wszystkiego i patologii i zasranych dresiarzy dosłownie wszystkiego! ludzie
            OBUDŹCIE SIĘ!!!
            • Gość: andrew Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: 82.160.91.* 02.02.06, 22:41
              Napiszcie do ministra Ziobry. On to kupi. Aresztuje dresiarzy. Jest dobry w
              takim ręcznym wymierzaniu sprawiedliwości na potrzeby mediów.
    • Gość: list Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha IP: 213.199.201.* 03.02.06, 10:56
      juz mi sie ni chce sluchac czy raczej czytac jaka ta oława jest zła, mnostwo w
      niej patologi, ten temat poruszany byl na tym forum tysiace razy !!!
      ja osobiscie nie jestem tak krtycznie nastawiony do tego miasta, a wynika to z
      tego ze jest kilkanacie rzeczy ktore mnie tu trzymaja, robie to co lubie i to
      sie dla mnie liczy, a to czy po ulicach laza "dresy", czy dzieja sie inne
      ciekawe zjawiska malo mnie intersuje bo stalem sie na nie nieczuly z prostego
      powodu, bo tak jest na calym swiecie i nie rozumiem dlaczego sie tak pastwicie
      nad olawa !!!
      pozdrawiam
      podobno z pytania jak sie am piernik do wiatraka wychodzi ze krzesło ?!?!?
    • makler4 Re: APEL O OŁAWIE...MIEŚCIE CUDÓW??hahaha 05.02.06, 11:10
      A co w Manchesterze jest lepiej?
      Co pan tam robi Panie Ryśku.
      Niech się Pan pochwali.
      Czekamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka