rdeniro 29.10.05, 15:20 Przydał by sie jakis klubik bilardowy w Oławie. Moze by ktos otworzyl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oławianka Re: Bilard IP: *.orange.pl 29.10.05, 18:05 oj dawno nie grałam.... juz nawet nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
rdeniro Re: Bilard 29.10.05, 19:10 Ja grałem w zeszłym roku w brzegu, teraz słyszalem ze cos znowu maja zrobic w tym klubie co byl na pks-ie, ale nie zamierzam do burakow chodzic, przydałby sie normalny klubik zeby mozna bylo sobie siasc pograc, moze ktos sie zdecyduje i otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Bilard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 08:20 oj to było w J-L chyba w Forunie i to było naprawdę b.dawno.... Odpowiedz Link Zgłoś
rdeniro Re: Bilard 31.10.05, 10:26 Byly stare dobre czasy, pozniej jeszcze lepsze czasy nastaly w sloneczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oławianka Re: Bilard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:39 w oławie w tropiku ale to tez stare czasy....i już pewnie nie wrócą Odpowiedz Link Zgłoś
rdeniro Re: Bilard 31.10.05, 11:56 jak sie chodzilo na imprezy tez sie gralo, tylko ze tam byl malutki stolik, a to juz nie daje takiej satysfakcji gry w bilarda jak na duzym stole Odpowiedz Link Zgłoś