Gość: Lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 00:29 Mam takie jedno pytanko... czy na Osiedlu Sobieskiego jest jakis bar, restauracja, pizzeria albo coś takiego?? Dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:52 A daleko to jest od tej szkoły (8)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:00 kochani ja prosze pomóżcie... potrzebuje dokładny adres tej knajpki lub jakiejś innej na osiedlu sobieskiego... dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
agaolawa Re: Pytanko 31.07.06, 13:57 no to avatni, czy jak to się zwie, jest na ulicy Iwaszkiewicza na przeciwko klatki schodoowej nr 38 za kościołem na Sobieskiego też jest jakaś knajpka nazywa się chyba maximus (ale nie jestem pewna) no i na ul.Wiejskiej przy głównej drodze w kierunku przejazdu kolejowego (bądź autostrady jak kto woli) jest pizzeria Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agaolawa Re: Pytanko 31.07.06, 13:57 no to avatni, czy jak to się zwie, jest na ulicy Iwaszkiewicza na przeciwko klatki schodoowej nr 38 za kościołem na Sobieskiego też jest jakaś knajpka nazywa się chyba maximus (ale nie jestem pewna) no i na ul.Wiejskiej przy głównej drodze w kierunku przejazdu kolejowego (bądź autostrady jak kto woli) jest pizzeria Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glupota Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:40 jak trafiłas do interentu i na forum to zapylaj po osiedlu i szukaj lokali. proste? a moze też za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś