ankekon 08.08.06, 12:47 wyczytałam na którymś z portali, że w sobotę w Oławie ma się odbyć piknik Piasta z udziałem m.in. Lady Pank. Nie zapuszczam się w rejony centrum metropolii więc nie widziałam żadnych plakatów - wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: piknik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:37 też jakoś nie widziałem plakatów z informacją o pikniku Odpowiedz Link Zgłoś
zul_spod_komunisty festiwal Piasta 08.08.06, 21:08 witam!!! dawno się tu (forum) nie pojawiałem, jakies 3 miesiące już nic nie pisałem, ponieważ byłem na wakacjach, ale to już inna sprawa, teraz codziennie dojeżdżam do Wrocławia i właśnie we Wrocławiu wiszą bilboardy z wypisanymi miejscowościami i datami, w których są festiwale Piasta, u nas znaczy się w Oławie będzie 19.sierpień.2006roku. Więc do zobaczenia oczywiscie na miasteczku, aha i zagrają Lady Punk, Norbi i chyba Skaldowie co do ostatnich to nie jestem pewien ale to można sprawdzić na stronie Piasta. do zobaczenia "pod Komunistą" pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
admin.malawi Re: piknik 08.08.06, 22:03 Ja tam nic o tym nie słyszałem..ale mozliwe że coś takiego będzie..czasami organizatorzy potrafia czyms zaskoczyc...tak jak w zeszłym roku np. wykonawczynia utworu Milord... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: piknik IP: 195.68.232.* 12.08.06, 09:09 olawa.naszemiasto.pl/imprezy - tu piszą o festiwalu Piasta Odpowiedz Link Zgłoś