hor 27.02.08, 00:16 Nietypowa sprawa - powiedzcie czy a jeśli tak to gdzie w Oławie można kupić dobry chleb? :)) We Wrocławiu mam sprawdzone miejsce - na pl. Bema piekarnia i chleb rycerski... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Dobry chleb :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 22:18 fajne pytanie :) ja przeważnie kupuję chleb u siebie na osiedlu i wybieram zawsze z piekarni z Domaniowa. Ostatnio zdażało mi się kupić w piekarni w Kauflandzie, ale nie w środku na stoisku, tylko tuż przy wejściu - nawet dzieciaki zauważyły, że taki jakiś fajniejszy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hor Re: Dobry chleb :) 27.02.08, 23:31 Ja lubię "rycerski" to taki podwójnie wypiekany z ciemną skórką. Wygląda jak prawie czarny. Nie jest taki pulchny jak te z supermarketów które robią się nie zjadliwe kolejnego dnia. Ten chleb naprawdę pachnie i można go śmiało jeść 3 dni. Znajdzie się coś takiego? :))) Nie śpijcie!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawendowa Re: Dobry chleb :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 09:20 Dlaczego tak bardzo zależy Ci na ożywieniu forum?:) Czy myślisz, że to w jakiś sposób wpłynie na społeczność lokalną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry chleb :) IP: *.214.38.84.otvk.pl 28.02.08, 19:37 W Kauflandzie jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Dobry chleb :) IP: *.chrobrego18.ronus.pl 02.04.08, 11:55 tez tam kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: Dobry chleb :) 04.04.08, 11:05 tak, w kauflandzie w piekarni przy wejściu jest naprawdę dobry. Czegoś takiego jak ten Twój rycerski raczej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś