krysiaf1 29.11.09, 13:37 Panie Januszu jestem w okresie poszukiwania pracy, czy może Pan mi podać jaki to dla mnie byłby dobry okres na szukanie pracy. ur. 30.03.1978 r. Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba do Pania Janusza 29.11.09, 16:17 Witaj Zasadniczo układ drogi życia jest korzystny, bo jesteś w drugim cyklu trzy i pierwszym szczycie sześć, co dawać może dużą komunikatywność, ekspresję własną, łatwość nawiązywania kontaktów. Jesteś również urodzeniową 4/22, więc w gruncie rzeczy powinnaś być bardzo cenionym i solidnym pracownikiem. Chyba że, urodzeniowa czwórka realizuje się w swoich niekorzystnych aspektach, wtedy będzie dawać duże ograniczenia, pracę uciążliwą i nie dającą satysfakcji, ciągłe szarpanie się w sferze pracy właśnie. Kiedy ukończysz 32 rok życia wejdziesz w bardzo dynamiczny szczyt o wibracji jeden, co może przynieść bardzo dużo zmiana w twoim życiu. Da bardzo dużo energii i determinacji w osiąganiu zamierzonych celów. tymczasem jednak należy sprawdzić dlaczego aktualnie urodzeniowa czwórka nie wibruje ze swojej najlepszej strony. W tym celu trzeba zajrzeć w twoje wibracje własne z imion i nazwisk. Podaj więc zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach. Najlepiej na zasadzie - A - 5 razy, B - 1 raz, C - 3 razy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krysiaf1 Re: Prośba do Pania Janusza 29.11.09, 18:59 Bardzo dzękuję za tak piękną odpowiedź. Jeszcze mam prośbę co do nazwiska i imienia. A - 2 litery K - 1 - C - 1 - M - 1 - N - 2 - O - 2 - I - 2 - Z - 1 - R - 1 - G - 1 - Ogółrm liczba 75 nazwisko panieńskie L- 2 litery E- 2 - F- 1 - G- 1 - Ogółem liczba 29 bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba do Pania Janusza 29.11.09, 23:18 Witaj ponownie twoje wibracje własne z imion i nazwisk, przy założeniu, że podałaś wszystkie posiadane imiona i nazwiska, nie należą generalnie do jakiś skrajnie niekorzystnych ale również nie są jakieś bardzo korzystne. Jednak w kontekście twojej drogi życia i wibracji urodzeniowej są moim zdaniem niekorzystne. Z jednej strony piątka z trudną czternastką tworzy spory konflikt z urodzeniową 4/22, ponieważ te dwie wibracje mają skrajnie różne aspekty. Trudno w tej sytuacji o wykorzystani możliwości wynikających z urodzeniowej 4/22. Z drugiej strony, piątka ta obciążona jest karmiczną czternastką, która przynosić może brak stabilności, chaos w życiu, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko. Ponadto, wibracje własne w połączeniu z drogą życia z daty urodzenia dają przeznaczenie dziewięć - czyli wszystko dla innych nic dla siebie. Brak tobie również wibracji dwa w imionach i nazwiskach co też dokłada swoją cegiełkę do sumy niekorzystnych aspektów. Tak jak wspomniałem, po 32 roku życia wejdziesz w dynamiczny szczyt o wibracji jeden, jednak warto byłoby zadbać o korektę wibracji własnych, która usunie niekorzystną piątkę i uzupełni brak wibracji dwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krysiaf1 Re: Prośba do Pania Janusza 29.11.09, 23:44 Panie Januszu bardzo dziękuję za pomoc. Dobranoc Odpowiedz Link
krysiaf1 Re: Prośba do Pania Janusza 02.04.10, 09:16 Panie Januszu to co Pan napisał sprawdziło się dostałam pracę od 1 kwietnia dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link