kropka_25 20.01.10, 16:02 Panie Januszu... czy istnialaby mozliwosc krotkiej analizy numerologicznej. Bardzo mi na tym zalezy: 29.01.1983 Imiona: Alicja, z bierzmowania Kinga. Z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 20.01.10, 16:05 Dodam moze jeszcze litery nazwiska (jakby sie przydaly) L E Z A S O S K W Jeszcze raz z gory dziekuje Odpowiedz Link
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 25.01.10, 14:01 Panie Januszu... prosze o mnie pamietac Odpowiedz Link
janus50 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 27.01.10, 13:37 Witaj Jesteś urodzeniowym 33/6. Ta liczba mistrzowska wskazuje na osobę, która może być obdarzona wieloma talentami w sferze artystycznej, trzydzieści trzy to wibracja, dla której rodzina, bliscy, dom rodzinny, związek - są najwyższą świętością i często rezygnuje z osobistych dążeń na rzecz rodziny dla której gotowa jest do największych poświęceń. To również wibracja, która przynosi ścieżkę rozwoju duchowego, np. wielu numerologów, czy astrologów jest urodzeniowym 33. Jako wibracja mistrzowska jest jednak niełatwa w realizacji, dlatego najczęściej spełnia się na poziomie 6, prezentując typowe aspekty szóstki, zarówno te korzystne jak i niekorzystne. Aktualny układ drogi życia jest dość sprzyjający, pozostajesz w pierwszym cyklu o wibracji jeden oraz pierwszym szczycie o wibracji 3. Jedynka realizowana za pośrednictwem trójki przynosi zwykle pozytywną realizację, jedynka daje siłę przebicia, wytrwałość i determinację, trójka łatwość komunikowania się, nawiązywania kontaktów, łatwość prezentowania własnej ekspresji. Problemem mogą być jednak twoje wibracje własne, które do łatwych nie należą. Ich wartość to 6-5/14-11/2. To trudny układ, zawiera w sobie sprzeczność, ponieważ szóstka z piątką prezentują skrajnie różne aspekty i może to przynosić spore napięcia i problem w realizacji urodzeniowej 33. Może to przynosić brak stabilności, brak konkretu w działaniu, pewien chaos w życiu. Ponadto brak tobie dość istotnych wibracji w imionach i nazwisku, tzn brak liter wyrażających wibrację 2 oraz 4. Brak taki przynosić może deficyty w sferach za które dana wibracja odpowiada. Dwójka to partnerstwo i współpracę a czwórka za tworzenie trwałych struktur i ogólnie pojmowaną pracę.. W tym kontekście korzystne realizowanie pierwszego cyklu i szczytu może być zakłócone.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 27.01.10, 13:52 Bardzo dziekuje czy dobrze licze, iz jestem obecnie w roku 9?? Czy z takimi wibracjami jestem wstanie stworzyc kiedys udany zwiazek?? Nie ukrywam, ze w moim zyciu jest dosc duzy chaos, konkretow w dzialaniu tez mi brakuje ale najgorsze jest to, ze mam pecha do ludzi, ktorych spotykam... czuje sie bardzo samotna. Czy uda mi sie to kiedys zmienic? Odpowiedz Link
janus50 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 28.01.10, 14:41 Witaj ponownie Jesteś aktualnie w roku własnym 6. Napisałem: ""Problemem mogą być jednak twoje wibracje własne, które do łatwych nie należą. Ich wartość to 6-5/14-11/2. To trudny układ, zawiera w sobie sprzeczność, ponieważ szóstka z piątką prezentują skrajnie różne aspekty i może to przynosić spore napięcia i problem w realizacji urodzeniowej 33. Może to przynosić brak stabilności, brak konkretu w działaniu, pewien chaos w życiu. Ponadto brak tobie dość istotnych wibracji w imionach i nazwisku, tzn brak liter wyrażających wibrację 2 oraz 4. Brak taki przynosić może deficyty w sferach za które dana wibracja odpowiada. Dwójka to partnerstwo i współpracę a czwórka za tworzenie trwałych struktur i ogólnie pojmowaną pracę.."" Twoje wibracje własne nie są najkorzystniejsze i moim zdaniem są problemem, który tworzy niesprzyjające okoliczności w sprawach osobistych. Jest naturalne dla urodzeniowego 33/6 dążenie do stworzenia trwałego i szczęśliwego związku, niestety wibracje własne nie pomagają tobie w tym. Po 30 roku zycia wejdziesz w drugi szczyt o wibracji 5 i w kontekście twoich aktualnych wibracji własnych nie będzie raczej lepiej... Moim zdaniem, twoje wibracje własne nadają się do zmiany. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 28.01.10, 15:12 Panie Januszu... bardzo dziekuje za odpowiedz. Jesli to nie klopot prosiłabym o radę co w takim wypadku powinnam zrobic, by zmienic moje wibracje wlasne? Z gory dziekuje... Odpowiedz Link
janus50 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 28.01.10, 19:43 Witaj Proces zmiany wibracji wlasnych może dla ciebie wykonać doświadczony w tym temacie numerolog. Jeśli sobie zyczycz, mogą podesłać namiary na @gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 29.01.10, 10:18 Jesli nie bedzie to dla Pana problem to bardzo bym prosila: ala_o@o2.pl Bardzo Panu dziekuje za pomoc. Dziekuje! Odpowiedz Link
janus50 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 29.01.10, 12:56 Witaj Wysłałem info na podany przez ciebie adres. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kropka_25 Re: Pan Janusz - gorąc prosba o analize numerolog 29.01.10, 13:26 Jeszcze raz bardzo dziekuje Odpowiedz Link