Dodaj do ulubionych

Proszę o komentarz

30.08.10, 09:55
Jestem numerologiczną 2( z 11) w cyklu zycia 8, szczycie 1 a mój
partner 6(z 33) w cyklu zycie 3 szczycie 9. Jaka nalezy odczytac
nasza sytuacje, duzo sie dzieje, sporo zmian, proszę o komentarz
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o komentarz 04.09.10, 11:33
      Witaj
      Bez dat urodzenia trudno co konkretnego powiedzieć.
      Pozdrawiam
      • kejt130 Re: Proszę o komentarz 04.09.10, 16:42
        Ja 08.01.1973
        On 30.06.1968
        • janus50 Re: Proszę o komentarz 09.09.10, 17:56
          Witaj
          W punktu widzenia numerologii wasz związek wydaje się być dość harmonijny. Ty urodzeniowa 2/11 on 6/33, można powiedzieć wymarzona para. Jedyne ewentualne zastrzeżenia budzić mogą jego trzy pierwsze szczyty 9, choć jest to czysta spekulacja, bo przecież związek jakiś czas trwa. Drugim takim niekorzystnym elementem jest twój czarny szczyt 6, który może powodować dążenie do dominacji w związku. To jednak też jest pewna spekulacja bo on jest przecież szóstką i to nie powinno stanowić problemu gdyż szóstka z szóstką najlepiej się dogadują, nawet z tą w czarnych szczytach.
          Pozostaje więc poszukiwać powodów komplikacji w waszych wibracjach własnych z imion i nazwisk.
          Jednak najbardziej prawdopodobnym jest, moim zdaniem, fakt, że twój partner właśnie znajduje się w swoim 42 roku życia a to niezwykle istotny moment z punktu widzenia astrologii. Pierwsza opozycja Urana do Urana urodzeniowego. Przynosi ona często bardzo gwałtowne zmiany w życiu, nierzadko totalną zmianę środowiska i zapatrywań na świat. To moment w którym częściej niż kiedy indziej dochodzi do kryzysów w związku i rozwodów. Tzw. kryzys wieku średniego. Przypuszczam, że to może być przyczyną aktualnych utrudnień.
          Pozdrawiam
          • kejt130 Re: Proszę o komentarz 12.09.10, 20:07
            wszystko sie zgadzasmile) zmiana srodowiska wlaśnie nastapiła. Uważa Pan, że najlepiej przeczekac ten czas i spokojnie podejsc do mezczyzny, który własnie taki kryzys przechodzi?
            • janus50 Re: Proszę o komentarz 12.09.10, 20:34
              Witaj ponownie
              Jak podejść, gdyby było to takie proste, to zagadnienie pod tytułem kryzys wieku średniego nie istniałoby smile. Owszem, nie naciskać zbytnio, pozostawić pewien margines swobody, jednak cały czas trzymać rękę na pulsie, bo inaczej pogna w świat jak pies zerwany z łańcucha smile
              Pozdrawiam
              • kejt130 Re: Proszę o komentarz 12.09.10, 21:02
                Dziękuję, postaram sie w miarę możliwości smile)
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka