Dodaj do ulubionych

witam i prosze o wyjasnienie

08.09.10, 16:06
Witam i proszę o wyjaśnienie, zanim zwrócę się z prośbą o interpretację, paru spraw.
Po pierwsze, chciałabym widzieć, jakie liczby są połączone z konkretnymi literami. Po drugie czy są tam ujęte i w jaki sposób polskie litery czyli np. ó, ż,ź etc...Po trzecie czy i jak oddziaływują na nas imiona i nazwiska, ponieważ zgodnie z tym co przeczytałam w artykule bierze się pod uwagę wszystkie imiona i wszystkie nazwiska używane obecnie i w przeszłości.
Nie ukrywam,że jestem laikiem w tym względzie, a mam obecnie przełomowy okres w swoim życiu i potrzebuję dosyć konkretnego opisu i interpretacji, zastanawiam się nad zmianą nazwiska.
Moje ostatnie pytanie brzmi czy dla wstępnej interpretacji wystarczy moje pierwsze imię i nazwisko którym się obecnie posługuję czy powinnam podać dwa imiona( ew. trzecie które sama sobie nadałam) oraz nazwisko używane wcześniej?
Bardzo proszę o wyrozumiałość, ale jest to dla mnie istotne. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • jarivo Re: witam i prosze o wyjasnienie 08.09.10, 18:19
      Witaj,
      tabela numerologicznych wartości liter znajdziesz np. tutaj. Należy pamiętać jednakże, że litera K ma wartość 11, a litera V - 22. Polskie litery traktuje się tak jak litery łacińskie, na bazie których powstały, próby przypisania im innych wartości okazały się fiaskiem. Pod uwagę bierzemy wszystkie kiedykolwiek noszone imiona i nazwiska, nawet jeśli np. nie używamy już nazwiska rodowego. Samo pierwsze imię i nazwisko da błędną interpretację. Jeśli chodzi o to trzecie imię - chodzi o imię z bierzmowania? Jeśli tak, również bierzemy je pod uwagę. Wartości uzyskane z imion i nazwisk dają tzw. wibracje własne, które są jakby pojazdem, w którym poruszamy się po naszej drodze życia wynikającej z daty urodzenia.
      Pozdrawiam
      • evita.to.ja Re: witam i prosze o wyjasnienie 08.09.10, 21:56
        Bardzo dziękuję za wyjaśnienie i tabelę, ponieważ jednak boję się, że mogę to inaczej podliczyć i przez to wprowadzić w błąd, to postanowiłam podać to tak jak pozostałe osoby, które proszą o interpretację czyli podam zawartość liter we wszystkich używanych przeze mnie imionach i nazwiskach. Mam jeszcze jedną wątpliwość, a mianowicie taką, czy powrót do poprzednio używanego nazwiska cokolwiek zmieni, bo z tego co zrozumiałam to nie, bo nadal będzie to samo co teraz, mam rację?
        Moja data urodzenia to 20.02.1968
        zawartość liter w imionach i nazwiskach to:
        E-1
        W-1
        A-9
        K-4
        T-1
        R-3
        Z-3
        Y-2
        N-4
        C-3
        M-1
        G-1
        O-1
        I-1

moje pierwsze imię to Ewa, nie wiem czy to istotne.
        Proszę zatem o pewną podpowiedź, od dwóch lat w moim życiu zaszło sporo bardzo istotnych zmian,zamierzam przeprowadzić następne, zmiana pracy i miejsca zamieszkania, ale mam wrażenie, że są one wyrwane( przychodzą z ogromnym trudem i czasem czuję jakbym się cofała, a nie szła naprzód) i i nie ukrywam na tę chwilę męczy mnie to, że nie układa mi się po mojej myśli. Z góry dziękuję za odpowiedźsmile
        Ewa
        • jarivo Re: witam i prosze o wyjasnienie 09.09.10, 20:25
          Powrót nic nie zmieni, ponieważ to nazwisko zapisane jest w Twojej podświadomości, więc i tak funkcjonuje jako część wibracji własnych, nawet jeśli aktualnie go nie nosisz w sensie prawnym.
          Twoje wibracje mają wartość 7-7-5/14 i są raczej niekorzystne. Za sprawą nagromadzenia siódemek dają osobę mogącą sprawiać wrażenie chłodnej i nieprzystępnej, powściągliwej, introwertycznej, choć jednocześnie w jakiś sposób eleganckiej, wyrafinowanej. Bardzo wspierają procesy uczenia się, a także rozwoju duchowego, ale dają również nadmiernie filozoficzny i refleksyjny, zdystansowany stosunek do rzeczywistości, depresyjność. Karmiczna piątka w celach może przynosić nagłe, często nieprzyjemne zmiany, impulsywność, problemy z utrzymaniem stabilności, ciągłe wzloty i upadki. Połączenie 5 i 7 może zwiększać skłonność do uzależnień.
          Jesteś obecnie w układzie cykl 2/szczyt 8/44. O ile 8 jest harmonijna względem Twojej urodzeniowej 1, o tyle 2 z cyklu jest jej przeciwnością, co może przynosić napięcia i frustrację. 1 jest ambitnym liderem, 2 nie lubi stać w pierwszym rzędzie...
          Pozdrawiam

• evita.to.ja Re: witam i prosze o wyjasnienie 10.09.10, 01:05
            Bardzo dziękuję za wyjaśnienia, jest w tym co Pan pisze dużo racji. Faktycznie jestem odbierana jako osoba chłodna i nieprzystępna, szczególnie jeśli się mnie nie zna. Zależy mi na pozytywnej zmianie, która pomoże mi osiągać to co sobie zakładam i omijać przeciwności. Mam wobec tego pytanie do kogo zwrócić się o poradę dotyczącą zmiany nazwiska, ew. imienia, aby w pełni wykorzystać potencjał mojej urodzeniowej jedynki? Chciałabym też wspomóc swój potencjał towarzyski, z którym jak Pan zauważył u mnie nie najlepiej...Mogę coś zmienić teraz dla siebie, aby było mi lepiej i łatwiej? Pytam, ponieważ nie godzę się z losem z natury i nie chcę trwać w marazmie.Pozdrawiam
            • jarivo Re: witam i prosze o wyjasnienie 10.09.10, 11:39
              Ja sam jestem 7, więc dobrze rozumiem tę energię. 7 jest wrażliwa i potrzebuje akceptacji, ale w wyrazie zewnętrznym najczęściej zachowuje się z powściągliwością godną królowej angielskiej (będącej nota bene 7 właśnie) i ma problemy z uwolnieniem się od tego schematu.
              Jeśli Janusz to czyta, to poproszę go o przesłanie jakiś namiarów a zaufanych numerologów do Ciebie i potwierdzenie przesłania na forum wink Jeśli nie, to napiszę do niego w tej sprawie.
              Pozdrawiam
              • evita.to.ja Re: witam i prosze o wyjasnienie 10.09.10, 14:06
                Bardzo dziękuję i czekam na wiadomośćsmile
              • janus50 Re: witam i prosze o wyjasnienie 10.09.10, 16:05
                Witaj jarivo
                Czytam oczywiście i to z wielką przyjemnością bo radzisz sobie doskonale.
                Dziękuję za aktywność!!
                Namiary prześlę!
                Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka