24.01.11, 15:15
Witam panie Januszu,
ja również poproszę o "rozpracowanie" moich wibracji, moze jakies wskazówki dotyczące sfery uczuciowej, bo tu mam ciągle jakieś perypetie, obecnie oficjalnie sama... wink pozdrawiam
25.3.1978
a-3
b-1
d-1
e-2
g-1
n-1
i-1
k-2
o-1
s-2
w-1
z-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pytanie.. 30.01.11, 11:29
      Witaj
      Jesteś aktualnie w drugim cyklu o wibracji siedem, który będzie trwał do 56 roku życia oraz drugim szczycie 5/14, który trwał będzie do 37 roku życia. Za sprawą tej piątki właśnie, możesz się borykać z brakiem stabilności w sferze osobistej. Piątka przyciąga mężczyzn, którzy nie są zainteresowani trwałymi związkami, szukają przygody, luźnego związku, bez zobowiązań. Jest to również okres dużej energii, ponieważ piątka w kontekście urodzeniowej ósemki daje dużą dynamikę, chęć działania, jednak często skłonność do podejmowania ryzyka, działań impulsywnych i spontanicznych, nieprzemyślanych decyzji. Duża stabilizacja nastąpi po 37 roku życia gdy wejdziesz w szczyt o wibracji 6, który zapowiada budowę stabilnych relacji osobistych, stworzenie trwałego związku, rodziny.
      Twoje wibracje własne z imion i nazwiska mają wartość 1-1-2. Można powiedzieć, że są to poprawne wibracje własne, mają w sobie dużą dynamikę ale także pewną sprzeczność za sprawą skrajnych aspektów jedynek i dwójki.
      Brak jest tobie wibracji 3. Oznacza to że nie ma w twoich imionach i nazwisku liter, które wyrażają wibrację 3, czyli C, L i U. Trójka to wibracja ekspresji własnej, ogólnie pojmowanej komunikacji. Brak taki może przynosić jakieś dysfunkcje w tej sferze. Może być to problem w komunikowaniu się z innymi, prawidłowego wyrażania swoich emocji. Może dać skrajne gadulstwo lub wręcz przeciwnie, blokowanie emocji wewnątrz.
      Pozdrawiam
      • baudic Re: pytanie.. 30.01.11, 14:18
        Dziękuję za odpowiedź smile
        Rzeczywiscie, do tej pory mężczyźnie w moim życiu nie traktowali mnie poważnie, jakoś nie chcieli wiązać się ze mną w poważne związki, zakładac rodziny, widzieli we mnie tylko kochankę co mnie zawsze bardzo bolało. Bo ja mam już dosyć tej wolności, chciałabym rodzinę swoją zalozyc..
        (A z komunikację mam również pewne problemy, nie potrafię tak od razu mówić o swoich uczuciach, emocjach, trzymam to w sobie.. ale ciągle staram sie pracować nad tym)

• baudic stara dusza.. 06.02.11, 12:20
          Panie Januszu,
          wiele razy wróżki w tv po dacie urodzenia stwierdzały ze ktoś ma starą duszę. Jak to rozpoznać? Jakie wibracje na to wskazują i w których miejscach usadowione mówią ze to stara dusza?? Pozdrawiam smile
          • janus50 Re: stara dusza.. 08.02.11, 14:14
            Witaj
            Większość z Pań produkujących się w TV ma bardzo podstawowe pojęcie o numerologii, ująłem to dość delikatnie. Zwykle posługują się wyuczonymi schematami i często trafiają kulą w płot.
            Pojęcie "stara dusza" pojawia się często w kontekście np. wibracji mistrzowskich lub też wibracji podstawowych o wyższej oktawie np. 7, 8 , 9. Ja podchodzę do tego dość sceptycznie, nie sądzę że jest to wyznacznikiem tego, czy taka lub inna osoba inkarnuje po raz piąty czy też pięćdziesiąty.
            Pozdrawiam
            • baudic Re: stara dusza.. 08.02.11, 15:36
              Dziękuję za odp.
              Odnośnie pań z tv to po moich obserwacjach również wnioskuję ze robią ludziom wodę z mózgu np. swoim sposobem liczenia roku osobistego, odżegnuja kogos od jakichkolwiek dzialan bo ten ktos jest wg ich liczenia w 9 r.o., ale ta osoba wg prawidłowego liczenia moze byc np. w 1 r.o. ... Uważam ze robią tym wiecej szkody niz pożytku. Ja po sobie wiem ze to ich liczenie r.o. nijak się ma do rzeczywistości. I na logikę nie ma ono sensu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka