07.09.13, 17:06

Zwróćcie uwagę na jego twarz. Na pewno nic sobie nie wygładził? - pyta pudel

No to ja powiem tak, mój mąż ma 50 lat i wygląda młodziej od Brada. A zdecydowanie nic sobie nie wygładzał uncertain
Pudel i jego redakcja powinni się leczyć na nogi, bo na głowę zdecydowanie już za późno suspicious
Obserwuj wątek
    • monika3411 Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:15
      Faaaajny Brad smile
      • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:17
        Też mi się podoba smile
    • gulcia77 Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:19
      Jakoś fenomen Brada Pitta nigdy do mnie nie trafił. W jednym dobrym filmie zagrał ("California" z Duchownym), a jego "przystojność" jest dyskusyjna. Ale to jedynie moje prywatne zdanie. No, nie poleciałabym, za chiny ludowe.
      • thegimel Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:44
        Też gustuję w innym typie faceta, ale akurat Brad jest jak wino - im starszy tym lepszy. Jak był młody, to mi się w ogóle nie podobał, a na tych zdjęciach całkiem...całkiem.
      • lajente Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:54
        W jednym dobrym filmie? Fanką Pitta nie jestem, ale Siedem, Podziemny krąg, Przekręt, Thelma i Louise to są dla ciebie kiepskie filmy?
        • aneta-skarpeta Re: Brad Pitt 08.09.13, 21:45
          jeszcze parę dobry filmów ma na koncie

dla mnie tez jest jak wino- nie byłam fanką jego urody, a teraz to bym go przygarnęła jakby go angelina z domu wyrzuciławink
          • noname2002 Re: Brad Pitt 09.09.13, 16:14
            Brad jako 50latek jest całkiem pociągający, przedtem chyba był zbyt przystojny, taki lalkowaty.
      • crises Re: Brad Pitt 07.09.13, 19:02
        Bluźnisz. "Fight Club" i "Seven" to jedne z najwybitniejszych filmów w historii ludzkości i w obu był genialny.
        • gulcia77 Re: Brad Pitt 08.09.13, 23:52
          W "Siedem" bije go na głowę Morgan Freeman, ale ja wyraźnie napisałam, że to tylko moje zdanie. "Fight club" chyba przereklamowany.
      • majenkir Re: Brad Pitt 07.09.13, 20:00
        gulcia77 napisała:
        > jego "przystojność" jest dyskusyjna. Ale to jedynie moje prywatne zdanie. No, nie poleciałabym, za chiny ludowe.

Bo nie to ladne co ladne, ale co sie komu podoba wink.
        Jak dla mnie - dalej wart grzechu big_grin, a np. takie bozyszcze kobiet - George Cloney w ogole nie w moim typie. A BP najpiekniej sie prezentowal w "Meet Joe Black", ach..... tongue_out cudnosci.
        • eliszka25 Re: Brad Pitt 08.09.13, 07:52
          o tak, joe black piekny jest smile
        • gulcia77 Re: Brad Pitt 08.09.13, 23:55
          George Clooney to też porażka. Mam problem, bo mnie się niewielu facetów podoba, a jeśli już to raczej z dyskusyjną urodą smile Antti Reini jest fajny, chrupnęłabym.
          www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288365525901.html
      • vi_san Re: Brad Pitt 08.09.13, 21:34
        Za Pittem nie szaleję, ale... Jeden film? A "Uśpieni", "Zdrada", "Siedem lat w Tybecie", cała seria z Dannym Ocean'em? Co do urody rzecz gustu, nie mój typ, ale wiele kobiet lubi taką cukierkowatą urodę.
    • dziennik-niecodziennik Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:19
      e, to caly Pudel.
      ale swoją drogą - Brad wyglada wspaniale. mimo, a może dzięki tym wszystkim zmarszczkom. lapie sie na tym ze - mimo iż cenię go jako aktora, ale nigdy nie podobał mi sie jako mężczyzna - zaczynam sie nim zachwycac.
      no im starszy tym lepszy. drugi Sean Connery...
      • darling_me Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:48
        Dokladnie! Kiedys Brad w ogole mi sie nie podobal, a teraz coraz bardziej wink

ffuriatka.wordpress.com/
      • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:51
        Dla mnie raczej drugi Robert Redford smile
    • cherry.coke Re: Brad Pitt 07.09.13, 17:47
      To jest ten troche skandynawski typ, bedzie dlugo wygladal super, a jak sie nie roztyje, to nie sypnie sie az do konca. Mnie tam nie kreci, ale geny ma trzeba przyznac niesamowite smile
      • bi_scotti Re: Brad Pitt 07.09.13, 18:40
        Ani jako mezczyzna, ani jako aktor nigdy mnie nie ujal i zapewne juz nie ujmie, ale wyglada OK, starzeje sie jakos normalnie - ani podejrzanie lagodnie, ani nieprzyjemnie dramatycznie - wyglada na swoje lata, co nie jest krytyka! Nalezy mu zyczyc zeby jednak nie mial takiej skory jak biedny Robert Redford - jego to akurat Matka Natura potraktowala bardzo po macoszemu w kwestii starzenia sie, ale za to facet wciaz pozostaje interesujacy intelektualnie, co sie Brad Pitt nigdy nie trafilo. Jakis balans w przyrodzie musi byc wink
    • yenna_m Re: Brad Pitt 07.09.13, 18:44
      fantastyczny facet

nic sobie nie wygładził., wygląda bardzo apetycznie
      • bi_scotti Re: Brad Pitt 07.09.13, 18:59
        Dal milosniczek BP, z mojej dzisiejszej gazety:
        www.theglobeandmail.com/arts/awards-and-festivals/tiff/tiff-blog/i-met-brad-pitt-hes-not-a-jerk/article14174755/
        big_grin
    • kerri31 Re: Brad Pitt 07.09.13, 21:11
      rosapulchra-0 napisała:
      ...leczyć na nogi, bo na głowę zdecydowanie już
      > za późno suspicious

Rosapulchna teksty masz stare i niemodne niczym twoja metryka urodzenia...
      • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 08.09.13, 13:01
        Kery, rozumiem, ża coś na temat to już cię nie stać napisać?
        Nie wysilaj się. Opinię tu masz wyrobioną.
    • kamunyak Re: Brad Pitt 08.09.13, 02:13
      A niech sobie prostuje co chce, i tak wielbię talent jego.
    • eliszka25 Re: Brad Pitt 08.09.13, 07:48
      moj szwagier jest juz po 50-tce i tez nie ma wiecej zmarszczek. na pewno nic sobie nie wygladzal. dla brada cialo i twarz, to rowniez narzedzie pracy. nawet jesli cos tam lekko poprawil, to niech mu tam. byleby nie przesadzil, bo szkoda by troche bylo takiego przystojniaka wink
      • ledzeppelin3 Re: Brad Pitt 08.09.13, 13:29
        Jest piękny i cudowny i basta
        A jego kaloryfer w Thelmie i Louise, Dżizas
    • an_ni Re: Brad Pitt 09.09.13, 10:17
      na nalanej twarzy zmarszczek nie widac
      • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 09.09.13, 15:13
        Gdzie Brad ma nalaną twarz? ?

Ty pewnie chcesz zabłysnąć, że to mój mąż ma nalaną twarz big_grin Nigdy nie byłaś zbyt lotna, więc nawet wredny dowcip wyszedł ci jak guano spod końskiego ogona.
        • an_ni Re: Brad Pitt 09.09.13, 15:18
          pokaz fote pokaz
          • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 09.09.13, 19:46
            To ty się rwiesz do oceniania, więc zacznij od siebie, choć raczej słabo widzę tę twoją urodę, widać bardzo głęboko musi być zakopana..
            • an_ni Re: Brad Pitt 09.09.13, 20:23
              a co ja mam do 50-latka albo do Brada Pitta??
              ty sie chwalisz ze twoj maz wyglada mlodziej to pochwal sie fotą
              skoro tak od pierwszego postu sie chwalisz
              • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 09.09.13, 20:36
                Naprawdę jesteś taka tepa? Czy może próbujesz odgrywać jakiś melodramat
                Bo przecież tam sztućce dla wegan mogą być myte przez tą samą pomywaczkę, co cała reszta. by misiu-1
                anielska.blog.pl/
                • an_ni Re: Brad Pitt 10.09.13, 09:43
                  chyba ci sie watki pomylily bo odpowiadasz nie na temat
                  • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 09:53
                    Jednak jesteś tępa, skoro nie potrafisz odróżnić odpowiedzi na post od sygnaturki. EOT
                    • empatia0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:37
                      Dla ciebie Rosa to wszyscy są tępi i nierozgarnięci. Za to ty wszechwiedząca i traktująca wszystkich z góry. Ciągle się kłócisz i szkoda z tobą dyskutować.
                      • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:39
                        Wróć do starego nicka, to pogadamy.
                        • empatia0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:44
                          Nawet gdybym takiego miała i do niego wróciła ciebie to nie odmieni. Byłaś i jesteś taka sama jak zwykle, zadziorna i kłótliwa jak nikt. Nie mam o czym z tobą dyskutować!
                          • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:09
                            Masz i ukrywasz, twoja wola.
          • lilly_about Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:40
            Nie chcij wink Porównanie małżonka rosy do brada pitta to dowcip dekady na tym forum ha ha ha
            • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:41
              Oj, lili, lili, twój choć nawet grzyb d niego ładniejszy i tak cię zostawił dla innej..
              • lilly_about Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:48
                rosa ty już w ośmieszaniu siebie i swojej rodziny przebiłas celebrytki z pudelka smilesmilesmile
                • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:11
                  Zabolało, co big_grin
                  Lili, naprawdę daj se siana. Nie jesteś w niczym lepsza ode mnie, ani mądrzejsza, ani ładniejsza. Jesteś samotną porzuconą matką, wyżywającą się na mnie na każdym kroku, ale słabo ci to idzie, bo takie teksty jak twoje i tobie podobnym w ogóle mnie nie ruszają. Raczej śmieszą i wzbudzają politowanie.
                  • lilly_about Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:25
                    Co miało mnie zaboleć? Rozalko, ty jesteś tak gŁ..., że życie wirtualne całkowicie ci przesłoniło real kochaniutka. Nie oddzielasz fikcji od rzeczywistości. Tworzysz sobie w swojej chorej głowie historie i je ciągniesz. To, ze nic dobrego nie spotyka cie w zyciu, nie oznacza jednak, ze wszyscy tak mają. Pamiętaj o tym. A zresztą ty o tym tak naprawde dobrze wiesz i stąd twoje frustracje smile No nic. Ktoś musi mieć gorzej, żeby ktoś miał lepiej.
                    • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:33
                      Dobra. Widzę, że nie znasz umiaru i własne błędy przekładasz na innych. Jesteś porzuconą, samotną matką, zaraz się będziesz skarżyć na własną latorośl, że ma ciężki charakter (ciekawe po kim?, heheh). EOT. Nie chce mi się z tobą gadać. EOT.
                      EOT.
                      EOT.
                      • lilly_about Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:38
                        A żyłka pierdząca ci czasem nie pękła z tej zazdrości, ze ktoś ma lepiej niż ty? smile smile
                        • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:41
                          A może zacznij pisać na temat. To nie boli. Serio, serio.
                          • lilly_about Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:44
                            Miałaś skończyć kochaniutka wink Gul ci chodzi, bo nic o mnie nie wiesz, podczas gdy my tak wiele, poczawszy od libacji warszawskich, a skończywszy na życiu erotycznym twojego małzonka wink No cóż, tez ci nie zazdroszczę takiego ośmieszenia.
                            • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 15:11
                              Guzik wiesz. I tyle w tym temacie. A teraz EOT.
                          • an_ni Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:46
                            ja ci pisalam na temat, pokaz zdjecie męża z tą młodziej od Brada wygladajaca twarzą, to wylalas stek pomyj
                            ze adminki nie wyciely tego jeszcze to jestem w szoku
                            • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 15:12
                              Póki co, to pomyje i oszczerstwa to wy wywlekacie na mój temat.
                              • an_ni Re: Brad Pitt 10.09.13, 15:16
                                no niestety to jest czysta prawda
                              • empatia0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 17:56
                                Sama pomyje na swój temat wywlekasz, a potem zaprzeczasz.
                              • gazeta_mi_placi Re: Brad Pitt 10.09.13, 18:04
                                To po co tu nadal przebywasz skoro jesteśmy tacy/takie paskudni/paskudne? Na innych bardziej cywilizowanych forach dali Ci bana?
                      • bloopsar Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:39
                        > EOT. Nie chce mi się z tobą gadać. EOT.
                        > EOT.
                        > EOT.

Włóż paluszki do uszu i tupaj nóżką krzycząc 'EOT!' - działa jeszcze lepiej, każde dziecko w piaskownicy ci to powie big_grin Wtedy już na peeewno wyjdzie jak to TY masz rację, a tamci źli nie tongue_out
                        • rosapulchra-0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 14:42
                          Pisz po polsku, żeby można było cię czytać bez wstydu, że rodaczką jesteś, która wali babole jak królik bobki.
            • gazeta_mi_placi Re: Brad Pitt 10.09.13, 18:01
              Czemu od razu dowcip? To mężczyzna i to mężczyzna, nie?
    • barbibarbi Re: Brad Pitt 09.09.13, 15:37
      Nic sobie nie wygładził. Tak ma wyglądać przystojny facet w tym wieku, zmarchy są ale magnetyzm też jest. Pudel głupoty szczeka.
    • tosterowa Re: Brad Pitt 09.09.13, 15:42
      On ma już 50 lat? Myślałam, że ze 44 ;p Ależ ten czas szybko leci...
    • doral2 Re: Brad Pitt 09.09.13, 20:06
      wygląda jak podstarzały, żałosny hippis.
      nie wiem z jakiego powodu facetom się wydaje, że długie klaki ich odmładzają.
      nie, nie odmładzają, za to dają wrażenie żałosnego, podstarzałego palanta.

w przypadku brada można jeszcze podejrzewać, że ową plerezę hoduje na potrzeby jakiejś filmowej produkcji...
      ale i tak wygląda żałośnie.
      • opoklouii89o0 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:18
        A gdzie jego nagie foty -kto usunał?
    • heca7 Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:30
      Czy jemu aby nie wystają włosy z nosa???
      Ps: wygląda nieźle na 50-latka ale nie sądzę żeby dużo ingerował.
    • agaja5b Re: Brad Pitt 10.09.13, 13:39
      Raczej nie widac żeby sobie cos wygładzał, ale nie w moim typie jest, choć jako małolacie raz się spodobał (w Thelmie i Louisie of course). Z tego przedziału wiekowego na glowe bije go D Gahan, Bratt za duzo ma słodyczy w gebusi jak na ten wiek i wogole jak na mój gust, ale trzyma się świetnie, to fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka