Dodaj do ulubionych

Data wydania dokumentu

12.03.11, 16:40
Witam!
Niewiele wiem na temat numerologii ale kiedys ktos powiedział mi ze liczby 22 i 44 sa negatywne. Od tej pory zawsze jakos sie tych liczb boje. A tu raptem wyrabiajac paszport jak go otrzymałam to zobaczyłam ze został wydany 22.02.2011 czyli ta liczba 22 i po za tym jeszcze same 2. Czy patrzy sie na daty wydania dokumentu i daty waznosci? czy tylko na numery dokumentów? z numeru paszportu wyszło 11 czyli znowu tutaj 2. Jakos mi sie te liczby nie podobaja. Bardzo prosze o odpowiedz to dla mnie wazne, nurtuje mnie to i nie daje spokoju psychicznego smile
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Data wydania dokumentu 12.03.11, 23:29
      Witaj
      Wydaje mi się że ten "ktoś" też niewiele wie na temat numerologii. Nie ma wibracji czy liczb, które są wyłącznie niekorzystne lub też wyłącznie korzystne.
      22 i 44 a także 11 to liczby mistrzowskie o wysokim potencjale energetycznym, dają ogromne możliwości. Jednak każdą energię można użyć w sposób pozytywny lub też negatywny.
      Tak jak ogień, może ogrzewać i dawać światło, może również niszczyć i ranić.
      W każdym razie 22 i 44 to korzystne liczby i nie masz się czego obawiać.
      Pozdrawiam
      • leyla3 Re: Data wydania dokumentu 13.03.11, 10:14
        Dziekuje za odpowiedz. Uspokoił mnie Pan. Jednak chciałam jeszcze zapytac czy w numerologii bierze sie pod uwage daty wydania dokumentu? czy one nam cos mówia? czy raczej numer dokumentu? Tu przy paszporcie wyszło mi 11. razem z literami .W numerze sa litery EB ktore dały mi wartosc 7 i pozostały numer razem 40 czyli 47 czyli 11. Tak? Pozdrawiam serdecznie!
        • janus50 Re: Data wydania dokumentu 14.03.11, 13:17
          Witaj ponownie
          Wszystko ma jakieś znaczenie. Zewsząd otaczają nas rozmaite energie, które mają większy lub mniejszy wpływ na nasze życie. Należy jednak uświadomić sobie wagę takich czy innych wibracji w odniesieniu osobistym. Są liczby o znaczeniu podstawowym. Należą do nich data urodzenia oraz wibracje własne wynikające z posiadanych imion i nazwisk.
          Wszelkie inne liczby mają znaczenie drugorzędne i ich wpływ jest niekiedy tak znikomy, że branie ich pod uwage nie ma większego sensu. Numer i data wystawienia paszportu z całą pewnością nie bedzie miało znaczącego wpływu na twoje życie.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka