21.08.11, 01:08
Witam serdecznie.

Panie Januszu zbliżają się wybory.
.
Jakie prognozy Pan przewiduje dla poszczególnych partii. Przyznam się ja mam mętlik w głowie.
PiS nie biorę pod uwagę..może poproszę o jakieś wskazówki. Wiem,że Pan ma bardzo zdrowe podejście do życia... . Ale co na to numerologia smile .

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Wybory 28.08.11, 14:25
      Witaj
      Wnioskując z dat urodzenia liderów dwóch wiodących formacji, czyli PO i PiS, zdecydowanie bardziej silny wydaje się być Tusk, jest aktualnie w cyklu 4/22 w którym pozostanie już do końca życia oraz w szczycie 8, w którym pozostanie także do końca życia. To bardzo duża energia, wręcz doskonała do realizowania się w skali nawet globalnej.
      Z kolei Kaczyński jest w cyklu 5 i szczycie 11/2 co jest układem dość nerwowym, napięciowym ale jednocześnie pokazuje dlaczego tak często zmienia się w kameleona i nagle ni z gruszki ni z pietruszki popiera tych których wcześniej napiętnował i odwrotnie.
      Wiele wskazuje na Tuska i PO jako wygranych w tych wyborach.
      Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: Wybory 01.09.11, 22:38
        Dziękuję za poświęcony czas.
        Nie ukrywam odpowiedź bardzo mnie ucieszyła. Może nie dzieje się najlepiej w naszym Państwie,ale gdyby pis...i prezes....i inni ... o nie .( Staram się zapanować nad moim czarnym szczytem 5)....
        Pozdrawiam serdecznie
        • porucznikowa Re: Wybory 09.10.11, 22:21
          Witam Pana serdecznie.

Trafna analiza. Gratuluję smile (mam nadzieję że wyniki sądażowe utrzymają się do ogłoszenia wyników oficialnych).

Pozdrawiam
          • janus50 Re: Wybory 09.10.11, 23:41
            Również się cieszę!
            Pozdrowionka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka