Dodaj do ulubionych

pytanie o PZ

30.09.11, 14:42
Witam, p. Januszu,
spotkałam sie z opinią ze I pz to tzw liczba wcielenia, potrzeby naszej duszy, III pz to podświadomosc, a 4 tzw parasol, to świadomosc. I że te wszystkie pz są aktywne cały czas, nie tylko w okreslonym dla nich okresie. W swoim czasie oddziaływują tylko silniej, ale dzialaja przez całe zycie.
Co Pan na ten temat sądzi? Bardzo sobie cenię Pana wiedzę oraz to szersze spojrzenia na numerologię, a nie tylko z pozycji polskiego podwórka, w którym, wiem ze są często dziwne tezy wzięte z "kosmosu". Pozdr smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pytanie o PZ 30.09.11, 15:07
      Witaj
      Założenie to kłóci się z podstawową zasadą, że PZ-ty wskazują na wydarzenia zewnętrzne a cykle na nasze wewnętrzne inspiracje. Z moich osobistych informacji wynika, że rzeczywiście jest tak, że szczyty, czyli pz-ty przynoszą nam środki realizacji inspiracji wynikającej z cykli. Sam jestem już w czwartym szczycie i u mnie tak właśnie się dzieje. Oczywiście nie twierdził bym tak, gdybym nie otrzymywał ogromnej ilości informacji zwrotnej, która potwierdza tą zasadę. Klucz wcielenia czyli suma dnia i miesiąca urodzenia to opcja preferowana głównie przez Panią Lobos, może dlatego, że ją nieszczególnie interesuje droga życia w sensie piramidki, w każdym razie w żadnej z jej książek nie ma o tym wzmianki.
      Resumując, PZ to wydarzenia zewnętrzne a cykle to nasze wewnętrzne inspiracje. Pytanie, czy wibracje poszczególnych szczytów działają w jakiś dodatkowy sposób niezależnie od czasu swojego trwania, myślę że w jakiś sposób na pewno zaznaczają swoją obecność, jednak najbardziej odczuwalne są mimo wszystko podczas czasu trwania PZ.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka