Dodaj do ulubionych

rok własny

12.10.11, 20:28
Witam
Panie Januszu chciałabym się dowiedzieć jaki będzie dla mnie przyszły rok 2012 pod względem uczuć, czy będzie lepszy od tego? Przyznam, że ten rok jest dla mnie burzliwy bardzo. Marta 10.09.1988 i jeśli mógłby mi Pan jeszcze powiedzieć jaki będzie pod względem finansów bo
jak na razie zaczyna się robić gorzej.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: rok własny 19.10.11, 13:23
      Witaj
      mar.tis napisała:

> Panie Januszu chciałabym się dowiedzieć jaki będzie dla mnie przyszły rok 2012
      > pod względem uczuć, czy będzie lepszy od tego? Przyznam, że ten rok jest dla mn
      > ie burzliwy bardzo. Marta 10.09.1988 i jeśli mógłby mi Pan jeszcze powiedzieć j
      > aki będzie pod względem finansów bo
      > jak na razie zaczyna się robić gorzej.

Rok 2012, który numerologicznie zaczął się juz od 1 października 2011 i potrwa do końca września 2012, będzie miał wibrację 6. Wskazuje to aktywność w sferze rodziny i domu rodzinnego. Można sie zatem spodziewać, że rozmaite okoliczności i wydarzenia spowodują konieczność skupienia sie w obszarze dotyczącym spraw rodziny i twoich bliskich. Rok ten może także przynieść trwały związek. Z punktu widzenia finansów jest neutralny, chyba że za sprawą powiązań rodzinnych, wynikną jakieś opcje finansowe.
      Masz jednocześnie pierwszy czarny szczyt o wibracji 8, który może przynosić jakieś skrzywienie pojmowania wartości materialnych. Może być to albo skrajny materializm albo też lekceważenie wartości materialnych. Możliwe, że wynikają z tego jakieś problemy finansowe. Warto byłoby sprawdzić twoje wibracje z imion i nazwisk, być może tam skrywa się jakiś problem.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka