Dodaj do ulubionych

do pana janusza

27.10.11, 23:30

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: do pana janusza 03.11.11, 17:27
      Witaj
      barbara592 napisała:

>moja data urodzenia to 12.07.1959 co mnie czeka

Jesteś urodzeniową siódemką, co wskazuje na osobę powściągliwą, oszczędną w wyrażaniu uczuć i emocji, wyrażającą się w sposób precyzyjny i zwięzły, dysponującą umiejętnościami dogłębnej analizy i bystrym umysłem, posiadającą mocno rozbudowaną duchowość.
      Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji trzy, który potrwa do 57 roku życia i jednocześnie w czwartym szczycie 4/13, który potrwa do końca życia.
      Cykl trzy inspiruje ciebie twórczo, skłania do budowania stosunków społecznych, zawierania znajomości, poszukiwania środowisk i osób, które pozwolą tobie na spożytkowanie drzemiących w tobie możliwości kreatywnych, które znajdują ujście w kontaktach towarzyskich.
      Zaprzeczeniem tego jest czwarty szczyt o wibracji 4, który może przynosić spore ograniczenia, konieczność podejmowania odpowiedzialności, brania na barki zabezpieczenia materialnego nie tylko dla siebie ale także dla najbliższych. Może przynosić konfrontacje z trudnymi doświadczeniami w szeroko pojmowanej sferze pracy i tworzenia trwałych struktur życiowych. Krótko mówiąc, czas dużego zaangażowania i wysiłku, w którym owoce twojej pracy będą spożywane przez innych a dla ciebie pozostaje niewiele. Istotne przy tym jest jednak to, że czwórka daje zawsze trwałe i wymierne materialnie osiągnięcia, które stają się podstawą dla przyszłego życia. Dlatego ważne jest, aby być w tym czasie wytrwałą i nie unikać żadnej pracy, nawet jeśli wydaje się ona zupełnie niesatysfakcjonująca.
      Po ukończeniu 57 roku życia wejdzie w trzeci cykl o wibracji 6, co przyniesie z kolei zaangażowanie w sferze rodziny i domu rodzinnego. Może to oznaczać np. konieczność opieki nad członkiem rodziny, może przynieść także związek lub kolejny związek.
      Pozdrawiam
    • barbara592 Re: do pana janusza 18.01.14, 00:24
      bardzo dziękuję,jest Pan wielki ,życzę zdrowia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka