12.11.11, 18:47
Witam, Panie Januszu czy mogę prosić u spr dla mnie roku 2012? Jeśli chodzi o uczucia, pracę, zdrowie. Jaki ten rok będzie dla mnie? Podam oba imiona i nazwisko oraz datę urodzenia. Ogromnie z góry dziękuję! A - 5, J - 2, O - 1, N - 2, H - 1, R - 1, Y - 1, D - 1, U - 1, C - 2, P - 2, T - 1. ur. 19.5.78 Pozdrawiam pięknie!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Rok 2012 15.11.11, 14:23
      Witaj
      aurora_7 napisała:

> Witam, Panie Januszu czy mogę prosić u spr dla mnie roku 2012? Jeśli chodzi o u
      > czucia, pracę, zdrowie. Jaki ten rok będzie dla mnie? Podam oba imiona i nazwis
      > ko oraz datę urodzenia. Ogromnie z góry dziękuję! A - 5, J - 2, O - 1, N - 2, H
      > - 1, R - 1, Y - 1, D - 1, U - 1, C - 2, P - 2, T - 1. ur. 19.5.78 Pozdrawiam p
      > ięknie!

Od października bieżącego roku jesteś w roku osobistym o wibracji 2. Jest to zatem rok, który sprawdzi twoje możliwości w obszarze partnerstwa i współpracy, nie jest on najlepszy do realizowania indywidualnych celów i podkreślania własnej indywidualności. Umiejętność słuchania innych, sensoryczności, wyciągania wniosków i nauki stąd płynacej będzie kluczem do sukcesu. Możesz być bardziej wrażliwa i podatna na osobiste zranienia, mogą pojawiać się skłonności do melancholii i depresyjności.
      Jednocześnie jesteś w silnym układzie drogi życia, w cyklu 1, który trwać będzie do 60 życia oraz równolegle w drugim szczycie 8, który potrwa do 41 roku zycia. Wskazuje to na dużą aktywność w sferze pomnażania dóbr materialnych, dążenia do realizacji własnych, indywidualnych projektów, wewnętrzna inspiracja do zaspokojenia ambicji.
      Układ ten nie jest dobry w roku własnym 2, który nie bedzie promował działań indywidualnych.
      Pewnym problemem może być czarny szczyt o wibracji 6, który może przynieść dążenie do dominacji w związku i rodzinie, chęć kontrolowania wszystkiego co się dzieje w domu. Może to przynieść napięcia w związku.
      Generalnie, bardzo dobry okres dla kariery zawodowej w sensie długofalowym, jednak aktualny rok osobisty może nieco poskromic twoje ambicje.
      Co do zdrowia, numerologia nie zajmuje się ciałem fizycznym człowieka, są owszem możliwości określenia kondycji fizycznej, jednak zwykle bywają one spekulacją, rozmijającą się ze stanem rzeczywistym.
      Pozdrawiam
      • aurora_7 Re: Rok 2012 18.11.11, 19:33
        Dziękuję pięknie!!! Panie Januszu, a czy uda się coś więcej napisać o sprawach uczuciowych? Jakiś związek? Pojawi się ktoś w moim życiu w przeciągu tego - przyszłego roku? Pozdrawiam
        • janus50 Re: Rok 2012 24.11.11, 12:41
          Witaj ponownie
          aurora_7 napisała:

> Dziękuję pięknie!!! Panie Januszu, a czy uda się coś więcej napisać o sprawach
          > uczuciowych? Jakiś związek? Pojawi się ktoś w moim życiu w przeciągu tego - prz
          > yszłego roku? Pozdrawiam
          Rok osobisty o wibracji 2 to czas sprzyjający nawiązywaniu relacji osobistych, może przynieść tobie więc jakiś związek.
          Twoje wibracje imienne mają wartość 3-1-4/13, są to korzystne wibracje własne, jednak z uwagi na karmiczną trzynastkę występującą w nich, mogą przynosić rozmaite utrudnienia. jednym z nim mogą być problemy związkowe, ponadto 4/13 w kontekście urodzeniowej wibracji 4 nie jest korzystne, wprowadza spore ograniczenia, zawężenie możliwości, zamknięcie w sztywnych ramach.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka