Dodaj do ulubionych

data urodzenia

29.11.11, 10:46
27.09.1982 bylabym wdzieczna o interpretacje i czy jest mozliwe wyliczenie "szczytów" jak to inni okreslali pustki?

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: data urodzenia 05.12.11, 15:18
      Witaj ponownie
      sowanka napisała:

> 27.09.1982 bylabym wdzieczna o interpretacje i czy jest mozliwe wyliczenie "szc
      > zytów" jak to inni okreslali pustki?

Twoje lata pustki - aktualnie 2010 - 2012, kolejne to 2022 - 2024. Zawsze od lutego roku początkowego do lutego roku kończącego. Tak więc aktualne lata pustki skończą się w lutym 2012.
      Pozdrawiam

>
      > Dziękuję
      • sowanka Re: data urodzenia 06.12.11, 02:24
        wczesniej napisal mi Pan, ze jestem w szzycie 9. mam pytanie,, kiedy ten szczyt sie kończy? bo mam czasem wrazenie, ze jest ciagle. podobno po 28 roku zycia nastanie lepszy okres. I czy jestem 2, czy 11?
        Pozdrawiam
        • janus50 Re: data urodzenia 06.12.11, 14:55
          Witaj ponownie
          sowanka napisała:

> wczesniej napisal mi Pan, ze jestem w szzycie 9. mam pytanie,, kiedy ten szczyt
          > sie kończy? bo mam czasem wrazenie, ze jest ciagle. podobno po 28 roku zycia n
          > astanie lepszy okres.
          Szczyt dziewięć kończy sie u ciebie w 34 roku życia. Później wchodzisz w szczyt 2/11 i pozostaniesz pod działaniem tej wibracji do końca życia, ponieważ wszystkie pozostałe szczyty mają wibrację 2/11

I czy jestem 2, czy 11?
          Jesteś dwójką z potencjałem 11. Jedenastką się nie jest, jedenastką się bywa.
          Pozdrawiam

> Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka