kinka-minka 08.01.12, 00:45 Czesto sledzę to forum , i postanowilam sie zapytać jesli jestem urodzeniową 9 a moj rok osobisty to 5 -tka to jaki ten rok bedzie czy odpowiada za dana dziedzinę ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: jaki bedzie ten rok 26.01.12, 16:29 Witaj kinka-minka napisała: > Czesto sledzę to forum , i postanowilam sie zapytać > jesli jestem urodzeniową 9 a moj rok osobisty to 5 -tka to jaki ten rok bedzie > czy odpowiada za dana dziedzinę ? Nie wiem wg. jakiego systemu liczyłaś, możliwe, że wg. systemu Pani Lobos, który nie jest właściwy. Polega on na dodaniu wibracji urodzeniowej (9) do wibracji aktualnego roku uniwersalnego 2012 (5). Rok osobisty wg. numerologii klasycznej i zasad obowiązujących na praktycznie całym świecie, oblicza się dodając liczbę dnia i miesiąca urodzenia do liczby obliczanego roku. Aby odpowiedzieć na pytanie - Rok osobisty o wibracji 5 zwykle przynosi zmiany, oznacza dużą mobilność i dużą dynamikę zdarzeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link