22.01.1980
LITERY Z IMION I NAZWISK M-1, N-6, K-2,J-1, G-1, W-1, O-5, I-1, A-6, S-1
WIDZIALAM ZE PAN JANUSZ ZROBIL INTERPRETACJE D TEJ DATY TYLKO ROZNICA BEDZIE POLEGALA NA IIMIONACH I NAZWISKU
W POROWNANIU Z MOJA POPRZEDNICZKA TO U MNIE JEST TROSZKE INACZEJ
fakt nie lubie ograniczen ani nakazow dlatego koncze zwiazki ktore w jakis sposob mnie ograniczaja jesli chodzi o prace to mam jedna stabilna w ktora przez te lata duzo wlozylam i w tym roku przynosi to efekty ale w pewnym stopniu mnie ogranicza
w tym roku chce rozpoczac studia podyplmowe i moze bedzie tak ze facet z ktorym jestem bedzie sie wyprowadzac daleko ze wzgledu na zmiane pracy i zastanawiam sie czy tez powinnam sprobowac czegos nowego jesli sie zdecyduje to juz nie bedzie powrotu do tego co jest z jednej strony chce a z drugiej sie waham
i co tu robic

on ma trudny cykl i kolejny tez nie bedzie latwy nie wiem czy jest na po drodze

bede wdzieczna za jakas podpowiedz i dyskusje

Trudno jest coś doradzić, gdyż aktualnie znajdujesz się w układzie drogi życia, który zawiera w sobie sporą sprzeczność, która będzie funkcjonować na zasadzie - chciałabym ale boję się.
Jesteś urodzeniową piątką a więc w założeniu nie znosisz ograniczań, schematów, nakazów, zakazów, sztywnych reguł, podporządkowania, skostniałych struktur. Cenisz sobie osobistą wolność i niezależność. Mogło się to dość dobrze realizować do 31/32 roku życia, gdy byłaś w cyklu 1 i szczycie 5. Teraz jesteś jednak w drugim szczycie 4/13, który potrwa do 40 roku życia oraz drugim cyklu, który trwać będzie do 59 roku życia. Czwórka jest antytezą piątki. Za wszelką ceną dąży do stabilizacji i bezpieczeństwa. Preferuje sprawdzone schematy działania, nie lubi nowości i zmian. Jest typem osiadłym, unika dynamiki i nieprzewidywalności. Dokładnie odwrotnie jak piątka. A piątka jest mocno zarysowana w twoim portrecie numerologicznym, gdyż masz ją jeszcze w czarnym szczycie a także w wibracjach imiennych, które mają wartość 5-7-3 i są niezbyt korzystne.
Szczyt cztery wprowadza ograniczenia, zmusza do rezygnacji z osobistych dążeń na rzecz budowania życiowej stabilności i bezpieczeństwa materialnego. Jest to układ dużego napięcia, mogący przypominać jazdę z zaciągniętym ręcznym hamulcem.