zoselin1987 10.07.12, 12:06 portret numerologiczny, jeśli chodzi o moje małżeństwo. Kamila 31.03.1987 Paweł 13.04.1986 Może ktoś zechce zerknąć p.s Panie Januszu, zerkam nieśmiało na Pana Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoselin1987 Re: prośba o... 10.07.12, 12:13 dodam tylko, że chodzi mi o to co nas czeka, na co zwrócić uwagę, jakie wyzwania nas czekają, na co uważać. Odpowiedz Link
zoselin1987 JA-wibracje imienne 10.07.12, 12:42 Zaznaczę jeszcze tylko, że już mi Pan kiedyś pomagał i wówczas dowiedziałam się, że zarówno ja jak i mój mąż jest urodzeniową 5 Natomiast jeśli chodzi o moje wibracje imienne (pierwsze imię, drugie oraz z bierzmowania oraz nazwisko męża) to wygląda to następująco: JA: A-7; B-2; D-1; I-1; L-2; N-2; T-1; Y-1; O-2; R-1; W-1; S-1; K-2 Nazwiska panieńskiego nie uwzględniałam,ale kiedyś powiedział mi Pan, że cyt "Twoje nazwisko rodowe jest w sposób trwały wryte w podświadomość i nic go z stamtąd nie wymaże, więc będzie oddziaływać bez względu na to czy zostanie wykasowane z dowodu osobistego czy też nie" (swoją drogą rzeczywiście jakoś tak czuję, że moje nazwisko rodowe jest mi baaaaardzo bliskie) Odpowiedz Link
janus50 Re: JA-wibracje imienne 18.07.12, 16:49 Jeszcze nazwisko rodowe poproszę.... zoselin1987 napisała: > Zaznaczę jeszcze tylko, że już mi Pan kiedyś pomagał i wówczas dowiedziałam się > , że zarówno ja jak i mój mąż jest urodzeniową 5 > > Natomiast jeśli chodzi o moje wibracje imienne (pierwsze imię, drugie oraz z bi > erzmowania oraz nazwisko męża) to wygląda to następująco: > JA: A-7; B-2; D-1; I-1; L-2; N-2; T-1; Y-1; O-2; R-1; W-1; S-1; K-2 > > Nazwiska panieńskiego nie uwzględniałam,ale kiedyś powiedział mi Pan, że cyt "T > woje nazwisko rodowe jest w sposób trwały wryte w podświadomość i nic go z stam > tąd nie wymaże, więc będzie oddziaływać bez względu na to czy zostanie wykasowa > ne z dowodu osobistego czy też nie" (swoją drogą rzeczywiście jakoś tak czuję, > że moje nazwisko rodowe jest mi baaaaardzo bliskie) > > > > Odpowiedz Link
zoselin1987 ON- wibracje imienne 10.07.12, 13:00 U męża tak jak u mnie (pierwsze imię, drugie imię, imię z bierzmowania i nazwisko) ON: A-3; W-4; E-2; Ł-2; I-2; S-2; B-2; O-2; R-1; K-1; J-1; N-1; P-1 (jakoś dużo tych 2 ) To by było na tyle. Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: prośba o... 14.07.12, 13:02 Panie Januszu, czy Pan tutaj jeszcze zagląda? Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o... 14.07.12, 18:01 zoselin1987 napisała: > Panie Januszu, czy Pan tutaj jeszcze zagląda? Zaglądam codziennie, jednak brak czasu by szybko udzielić odpowiedzi. Twoje pytania wymagają sporo czasu, z pewnością ponad godzinę. Poproszę o cierpliwość. Pozdrawiam > Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: prośba o... 14.07.12, 22:05 Oczywiście rozumiem i szanuję. W takim razie czekam cierpliwie i dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Pana serdecznie Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o... 18.07.12, 17:04 Witaj zoselin1987 napisała: > portret numerologiczny, jeśli chodzi o moje małżeństwo. > Kamila 31.03.1987 > Paweł 13.04.1986 > > Może ktoś zechce zerknąć Na pierwszy rzut oka wydaje się, że jesteście perfekcyjnie dopasowani, oboje jesteście urodzeniowymi piątkami oboje z dnia urodzenia 4. Co z jednej strony przynosić może sporą emocjonalność, dynamikę, związek w którym seksualność gra pierwsze skrzypce. Układ ten może jednak przynosić także ciągłe wzloty i upadki, relację dość burzliwą, od skrajnego szczęścia do gorzkich łez. Możliwe jednak, że czwórki z dnia urodzenia nieco temperują ekspresję piątki, która staje się wówczas bardziej stabilna. Pewnym problemem może być fakt, że twój małżonek przebywa w pierwszym cyklu o wibracji 4, podczas gdy twój pierwszy cykl ma wibrację 3. To skrajna różnica, gdyż trójka z czwórką to wibracje skonfliktowane ze sobą. Może być więc tak, że małżonek próbuje ciebie ograniczać, nie akceptuje twoich dążeń do życia pełnego ekspresji, otwartego na kontakty społeczne. Szczególnie, że jego wibracje imienne są dość trudne 7-2/11-9 - mogą być zamykające i pasywne. Ponadto brak jest mu wibracji 4 i 8 w zawartości, co może sprawiać, że pojawiają się jakieś dysfunkcje w sferze materialnej i finansowej - np. skrajny materializm i pracoholizm albo odwrotnie lenistwo, bałaganiarstwo, agresja, lekceważenie wartości materialność, nieudolność w pozyskiwaniu dóbr materialnych. Może to przynosić napięcia. Układ ten potrwa do twojego 32 roku życia, później wchodzisz w cykl 4 i dążenia wasze staną się bardziej spójne.. Co do twoich wibracji imiennych, nie podałaś swojego nazwiska rodowego. Pozdrawiam > p.s Panie Januszu, zerkam nieśmiało na Pana Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: prośba o... 19.07.12, 09:47 Panie Januszu, jeśli chodzi o moje wibracje imienne to: S-1; Z;1 A-2; M-1; B-1; E-1; L-1; N-1 Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o... 21.07.12, 12:15 Witaj ponownie zoselin1987 napisała: > jeśli chodzi o moje wibracje imienne to: > > S-1; Z;1 A-2; M-1; B-1; E-1; L-1; N-1 Twoje wibracje imienne z uwzględnieniem nazwiska rodowego mają wartość 6-5/14-2/11. Nie są one korzystne. Występuje w nich duża skrajność pomiędzy piątką a szóstką i dwójką. Piątka jest skonfliktowana z dwójką i szóstką, co może dawać dużą sprzeczność i napięcia emocjonalne, wewnętrzne rozdarcie. Z jednej strony szóstka i dwójka wskazują na realizację w związku i rodzinie, z drugiej zaś piątka powoduje, że jesteś postrzegana jako osoba wolna, niezależna, niezainteresowana zbytnim angażowaniem się w budowanie rodziny i domu rodzinnego. Piątka w tym miejscu może także przyciągać płeć przeciwną, co przynosić może konflikty z mężem, bo on, mimo że jest piątką, jest silnie nastawiony na posiadanie, możliwe, że także w stosunku do ciebie i zainteresowanie tobą innych mężczyzn powoduje u niego zazdrość i agresję. Nie bez znaczenia oczywiście jest także karmiczna liczba czternaście, która może przynosić ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, problemy z budowaniem stabilnych okoliczności życiowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: prośba o... 19.07.12, 09:56 Niewątlipwie nasz związek jest bardzo burzliwy. Też wydaje mi się to prawdziwe co Pan napisał na temat wibracji imiennych męża. Mam tutaj na myśli tę pasywność i zamykanie się na jakieś kontakty, podczas gdy ja chętnie nawiązuję nowe znajomości i nie mam z tym najmniejszego problemu. Tak sobie myślę. Jeśli mówimy o tych dysfunkcjach w sferze materialnej. Czy konsekwencją tego może być na przykład fakt, że mąż pomimo młodego wieku, miał już 3 prace? Czy, żeby uzupełnić te braki warto byłoby poprosić o pomoc numerologa? Czy orientuje się Pan jaki to jest koszt? (orientacyjnie oczywiście i na czym to uzupełnianie braków polega?). Reasumując: chyba nie jest tak źle,Panie Januszu prawda? Baaaaardzo Panu dziękuję za poświęcony mi czas i analizę numerologiczną. Jestem bardzo wdzięczna. Życzę Panu samych pozytywnych doświadczeń w życiu, a jeśli to niemożliwe to chociaż jak najmniej tych negatywnych Odpowiedz Link
janus50 Re: prośba o... 21.07.12, 12:23 Witaj ponownie zoselin1987 napisała: > Niewątlipwie nasz związek jest bardzo burzliwy. > Też wydaje mi się to prawdziwe co Pan napisał na temat wibracji imiennych męża. > Mam tutaj na myśli tę pasywność i zamykanie się na jakieś kontakty, podczas gd > y ja chętnie nawiązuję nowe znajomości i nie mam z tym najmniejszego problemu. > > Tak sobie myślę. Jeśli mówimy o tych dysfunkcjach w sferze materialnej. Czy ko > nsekwencją tego może być na przykład fakt, że mąż pomimo młodego wieku, miał ju > ż 3 prace? Zdecydowanie tak, brak czwórek w zawartości przy jednoczesnym uwypukleniu czwórek w drodze życia, może powodować niechęć do podporządkowania się, zależności od kogoś, akceptowania dyscypliny, brak wytrwałości i stabilności. > Czy, żeby uzupełnić te braki warto byłoby poprosić o pomoc numerologa? Czy orie > ntuje się Pan jaki to jest koszt? (orientacyjnie oczywiście i na czym to uzupeł > nianie braków polega?). Oczywiście miałoby sens. Najważniejsze jest jednak to, aby on sam podjął kroki w tym kierunku. Inaczej zmiana nie ma sensu, bo przecież on sam musi z nią pracować, nikt za niego tego nie zrobi. Przy jego czwórkach, które mogą powodować brak elastyczności i niechęć do zmian oraz upór, trudno powiedzieć czy coś z tego będzie.... Ceny są bardzo różne i co kuriozalne, wysokość ceny nie świadczy w żaden sposób o jakości usługi. Może być to 100 zł a może być też 1000. Może być też nieodpłatnie gdy zamówisz analizę osobistą, która kosztuje 150 do 300 zł. O tym jak to funkcjonuje, możesz przeczytać w wątku przyklejonym u góry forum, pt. Zmiany numerologiczne. Pozdrawiam > > Reasumując: chyba nie jest tak źle,Panie Januszu prawda? > Baaaaardzo Panu dziękuję za poświęcony mi czas i analizę numerologiczną. Jestem > bardzo wdzięczna. > Życzę Panu samych pozytywnych doświadczeń w życiu, a jeśli to niemożliwe to cho > ciaż jak najmniej tych negatywnych > > Odpowiedz Link
zoselin1987 Re: prośba o... 30.07.12, 23:58 witam Panie Januszu przepraszam, że dopiero teraz,ale byłam " w rozjazdach" i nie miałam możliwości. Szkoda, że to mąż powinien podjąć kroki w celu uzupełnieniu braków i że ja nie mogę tego za niego zrobić, bo on jest bardzo sceptycznie nastawiony do tego typu spraw,niestety Tak jak Pan zresztą sam napisał....przy jego uporze.... No nic. Będę się starała nad nim pracować. Bardzo dziękuję Panu Januszu za swój poświęcony czas oraz jak zwykle za Pana życzliwość. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link