Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

27.07.12, 20:56
Witam! Mam ogromną prośbę o interpretację daty urodzenia 07.12.1992r.

.......6...........
.......2...........
...1......1.......
3.....7.....3..../4
...4......4.......
.......0..........

A-3
C-1
Ć-1
E-2
G-1
I-3
K-2
L-1
M-1
N-1
W-1
Z-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o interpretację 05.08.12, 14:19
      Witaj
      angela0712 napisał(a):

> Witam! Mam ogromną prośbę o interpretację daty urodzenia 07.12.1992r.

Jesteś urodzeniową czwórką. To wibracja bardzo pragmatyczna, solidna, uczciwa, zdyscyplinowana, pracowita, spełniająca się w obszarze materii. Dąży do celu poprzez mozolną i mocno zaangażowaną pracę, dzięki wytrwałości i uporowi potrafi zbudować silne fundamenty życia, które pozwolą na stabilny, jednak powolny rozwój.
      Nieco kłócą się z tym aktualny biały szczyt o wibracji 1, który potrwa do 30 roku życia oraz pierwszy cykl 3, który trwać będzie do 24 roku życia. To wibracje dużej dynamiki, jedynka to lider, wskazujący kierunek, podejmujący odpowiedzialność i niezależne decyzje. Z kolei trójka to wibracja szeroko pojmowanej komunikacji, realizowania się pośród ludzi, poprzez kontakty społeczne. Trójka jest skonfliktowana z urodzeniową czwórką, może przynosić rozproszenie, niefrasobliwość, powierzchowność, trwonienie czasu i energii. Nie jest to dobry układ dla urodzeniowej czwórki, gdyż rozbija jej dążenia do budowania stabilnych struktur życiowych.
      Problemem w realizowaniu aspektów urodzeniowej czwórki może być czarny szczyt cztery, który może powodować popadania w pracoholizm albo też lenistwo, upór, brak elastyczności, skłonność do spóźniania się, bałaganiarstwa.
      Twoje wibracje imienne, o ile podałaś wszystkie posiadane imiona i nazwiska, również imię z bierzmowania, mają wartość 4-6-1. Nie są to korzystne wibracje dla ciebie. Są zbyt pasywne, zachowawcze, brak im dynamik i rozmachu, co jest potrzebne urodzeniowej czwórce. Ponadto brak jest tobie bardzo istotnych wibracji w zawartości liter, co oznacza, że nie ma tam liter, które wyrażają brakujące wibracje. Brak jest tobie dwójek (litery B i T) oraz szóstek (F, O oraz X). Braki takie mogą powodować jakieś utrudnienia w sferach za które brakujące wibracje odpowiadają. Dwójka to partnerstwo, współpraca, budowanie stabilnych relacji z innymi ludźmi. Szóstka to dom rodzinny, rodzina, związki - tutaj więc mogą pojawiać się jakieś dysfunkcje.
      Takie wibracje nadają się zdecydowanie do zmiany, oczywiście jeśli odczuwasz ich negatywny wpływ.
      Pozdrawiam
      • angela0712 Re: prośba o interpretację 06.08.12, 08:22
        Dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas.
        Tak, podałam wszystkie imiona, mam tylko jedno.
        Brak dwójek i szóstek dosyć boleśnie odczuwam, zarówno w sferze damsko-męskiej jak i rodzinnej. Wspomniał Pan coś o tym, że można te wibracje zmienić. W jaki sposób można to zrobić?
        • janus50 Re: prośba o interpretację 19.08.12, 11:50
          Witaj
          angela0712 napisał(a):

> Dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas.
          > Tak, podałam wszystkie imiona, mam tylko jedno.
          > Brak dwójek i szóstek dosyć boleśnie odczuwam, zarówno w sferze damsko-męskiej
          > jak i rodzinnej. Wspomniał Pan coś o tym, że można te wibracje zmienić. W jaki
          > sposób można to zrobić?

Należy poddać się transformacji numerologicznej, którą przeprowadzi doświadczony w tym względzie numerolog.
          Pozdrawiam
          • angela0712 Re: prośba o interpretację 19.08.12, 21:27
            Dziękuję za informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka