07.11.12, 11:57
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Witam Pana 07.11.12, 20:02
      Witaj
      wierzba.pl napisała:

> Urodziłam się 4.IX.1944 r. i nazywam się xxxxxxxx, wiem, ze jestem
      > numerologiczną czwórką i jestem prawdopodobnie w ostatnim roku numerologicznym.
      > Zaczynam trochę poznawać wahadełko, wahadełko na moje pytanie odpowiada mi "tak
      > ",
      > ale ponieważ dopiero zaczynam uczyć się poslugiwania wahadełkiem, nie mam pewno
      > ści, co
      > do jego odpowiedzi?
      > Mam nadzieję, że nie będzia Pan dziwił się, ze dojrzała kobieta ma jeszcze taki
      > e, a nie inne
      > marzenia. Napisałam do Pana z nadzieją na interpretację mojej daty urodzenie i
      > imion oraz nazwiska i odpowiedź, czy spoglądając na liczby mogę mieć jakieś nad
      > zieje na spełnienie
      > marzenia?

Na forum, celem zachowania anonimowości, nie podajemy swoich imion i nazwisk w ich pełnym brzemieniu, a jedynie zawartość liter występujących w imionach i nazwiskach - np. A - 7 razy, B - 2 razy, C - 1 raz itd. Ponadto niezbędne są wszystkie posiadane imiona, również imię z bierzmowania, oraz wszystkie posiadane nazwiska - rodowe a także nazwiska noszone czasowo o ile związek małżeński miał miejsce więcej jak raz. Proszę więc o uzupełnienie danych, bo zdaje się, że nie podałaś swojego nazwiska rodowego. Oczywiście na zasadzie podanej powyżej, czyli A - 7 razy itd.
      Twój pierwszy wpis zostanie ukryty, aby uniemożliwić dostęp do twoich danych (imiona i nazwisko).
      Pozdrawiam

> Pozdrawiam smile
      • wierzba.pl Re: Witam Pana 07.11.12, 22:48
        Dobry wieczór.
        Słuszna uwaga,co do zachowania anonimowości. Dziękuję za usunięcie moich danych .
        Poniżej podaję dane zgodnie z Pana uwagami.
        A - 7 razy
        D - 1 raz
        E - 2 razy
        F - 1 raz
        I - 2 razy
        J - 1 raz
        K - 1 raz
        L - 1 raz
        O - 4 razy
        R - 2 razy
        S - 4 razy
        W - 2 razy
        Z - 2 razy
        Mam nadzieję, że teraz informację o sobie podałam prawidłowo.
        Czekam z zainteresowaniem na odpowiedź.
        Pozdrawiam.

• janus50 Re: Witam Pana 09.11.12, 17:15
          Witaj ponownie
          wierzba.pl napisała:

>>>I mam do Pana Prośbę, tak chyba jak większość piszących do Pana. Ponad sześć lat temu
          zmarl mój mąż, jestem sama i samotność zaczyna mi dokuczać z każdym dniem baradziej.
          Wprawdzie mam syna, który pamięta o mnie, ale syn ma swoje życie do przeżycia, a ja swoje
          i mimo, że już nie jestem młodą osobą, mam jeszcze marzenia i tak jak każdy człowiek
          potrzebuję ciepła i bliskości innego człowieka. Mam pytanie, czy jeszcze spotkam mężczyznę
          z którym będę mogła połączyć swoje życie, a może nawet swtorzę wspólny dom.
          Urodziłam się 4.IX.1944 r. i nazywam się xxxxx, wiem, ze jestem numerologiczną czwórką i jestem prawdopodobnie w ostatnim roku numerologicznym.
          Zaczynam trochę poznawać wahadełko, wahadełko na moje pytanie odpowiada mi "tak",
          ale ponieważ dopiero zaczynam uczyć się poslugiwania wahadełkiem, nie mam pewności, co
          do jego odpowiedzi?
          Mam nadzieję, że nie będzia Pan dziwił się, ze dojrzała kobieta ma jeszcze takie, a nie inne
          marzenia. Napisałam do Pana z nadzieją na interpretację mojej daty urodzenie i imion oraz nazwiska i odpowiedź, czy spoglądając na liczby mogę mieć jakieś nadzieje na spełnienie
          marzenia? <<<<<<

Tak jak słusznie podkreśliłaś, jesteś urodzeniową czwórką. Wibracja cztery jest silnie zaakcentowana w twojej drodze życia, gdyż jesteś także z dnia urodzenia czwórką i do 41 roku życia przebywałaś w szczytach o wibracji 4/13.
          Wskazuje to na silne zaangażowanie w sferę szeroko rozumianej pracy, nie tylko w przestrzeni zawodowej ale w każdym działaniu, które ma na celu budowanie trwałych struktur życiowych, przekuwania idei w materię. Mogło to być równie dobrze duże obciążenie obowiązkami i odpowiedzialnością w związku z rodziną i domem rodzinnym.
          Aktualnie przebywasz w swoim trzecim cyklu o wibracji 9, który trwa od 60 roku życia do końca życia oraz równolegle w ostatnim szczycie 9, który trwa od 50 roku zycia i również do końca życia.
          Dziewiątka to otwarcie na świat i ludzi, chęć dania z siebie coś innym ludziom, jej mottem jest - wszystko dla innych dla siebie mało, stąd nierzadko dziewiątka przynosi straty osobiste i co za tym idzie problemy w związkach. Jednak jednocześnie dziewiątka jest wibracją zwieńczenia, ukoronowania - tak więc jeśli uczciwie przepracowałaś minione lata, oczywiście nie chodzi tutaj wyłącznie o pracę w sensie fizyczny, ale o wszelkie aktywności na poziomie materialnym, emocjonalnym, duchowym i moralnym, możesz się spodziewać nagrody.

Twoje wibracje imienne mają wartość 5/14-1-6 i jest w nich zawarta duża sprzeczność, która wynika ze skrajnie różniących się od siebie wibracji 5 i 6. Piątka nie znosi ograniczeń, nakazów, zakazów, podległości, rutyny, schematu. Szóstka odwrotnie, chętnie bierze na siebie wszelką odpowiedzialność, szczególnie za najbliższych, która da jej gwarancję stabilnych okoliczności życiowych. Może to tworzyć pewną rozterkę - chciałabym ale boję się. Możesz wiec odczuwać, nawet w sposób nieuświadomiony, obawę przed wiązaniem się z kimś w sposób trwały, gdyż może to przynieść ograniczenie twojej niezależności. Z drugiej strony jednak, jako urodzeniowa czwórka, pragniesz ponad wszystko stabilizacji i przewidywalnej, bezpiecznej przyszłości.
          Dodatkowym utrudnieniem, zarówno w obszarze relacji osobistej jak i budowania stabilnych okoliczności, może być brak wibracji dwa w zawartości liter występujących w twoich imionach i nazwiskach. Mówi to nam, że nie posiadasz tam liter, które wyrażają wibrację dwa, czyli B i T. Dwójka to przestrzeń relacji osobistych, partnerstwa i współpracy, kiedy jej brak, możesz odczuwać jakieś utrudnienia w tej materii, może być to np. problem w budowaniu stabilnych relacji z innymi ludźmi.
          Twoje wibracje imienne nie wspierają ciebie więc w dążeniu do zapewnienia sobie szczęścia osobistego i budowaniu stabilnego życia. Możesz te wibracje skorygować za pomocą zmiany numerologicznej, przeprowadzonej przez doświadczonego w tym względzie numerologa, który dobierze dla ciebie odpowiednie imię, które ustawi wibracje na korzystne i wypełni brak dwójek.
          Pozdrawiam
          • wierzba.pl Re: Witam Pana 09.11.12, 21:14
            Dobry wieczór i dziękuję za odpowiedź na mój post. Postaram się skorzystać z Pana rady.
            Obawiam się jednak, że będę miała trudności ze znalezieniem dobrego numerologa w swojej
            okolicy, ale będę próbowała.
            Interesuje mnie jeszcze to, czy jeżeli już będę miała dobrane imię, to czy nowym imieiniem
            będą musiały zwracać się osoby bliskie, czy też imię to wystarczy dopisać do imion, ktore
            juz mam ?
            Zdumiewające, jak dokładnie można opisać, scharekteryzować czlowieka posługując się numerologią. Jestem dokładnie taka i moje życie dokładnie wyglądało tak, jak Pan napisał.
            Dziękuję serdecznie i życzę wszystkiego dobrego smile

• janus50 Re: Witam Pana 09.11.12, 21:44
              Witaj ponownie
              wierzba.pl napisała:

> Dobry wieczór i dziękuję za odpowiedź na mój post. Postaram się skorzystać z Pa
              > na rady.
              > Obawiam się jednak, że będę miała trudności ze znalezieniem dobrego numerologa
              > w swojej
              > okolicy, ale będę próbowała.

Aktualnie dzieje się to za pośrednictwem internetu, więc bliskość geograficzna nie ma w gruncie rzeczy znaczenia.

> Interesuje mnie jeszcze to, czy jeżeli już będę miała dobrane imię, to czy nowy
              > m imieiniem
              > będą musiały zwracać się osoby bliskie, czy też imię to wystarczy dopisać do im
              > ion, ktore
              > juz mam ?

Dodane imię funkcjonuje tak jak imię z bierzmowania czy drugie imię, nie ma potrzeby nikomu o nim mówić. Poprzez odpowiednią pracę z tym imieniem, której specyfika zostaje nakreślona przez numerologa, imię zostaje przyswojone przez naszą podświadomość i w ten sposób wibracje imienne ulegają zmianie.
              Jeśli będziesz miała problem ze znalezieniem odpowiedniej osoby, mogę tobie przesłać namiar na doświadczonego numerologa na twój adres mailowy.
              Życzę powodzenia i pięknego życia!

> Zdumiewające, jak dokładnie można opisać, scharekteryzować czlowieka posługując
              > się numerologią. Jestem dokładnie taka i moje życie dokładnie wyglądało tak, j
              > ak Pan napisał.
              > Dziękuję serdecznie i życzę wszystkiego dobrego smile
              >
              >
              >
              • wierzba.pl Re: Witam Pana 11.11.12, 21:28
                Dziękuję za odpowiedź na pytanie odnośnie imienia.
                Jeżeli chodzi i numerologa, który ma dobrać mi imię, to najpierw postaram się rozglądnąć
                gdzieś w okolicy, bo taka bezpośrednia rozmowa może być ciekawym doświadczeniem.
                Jeżeli nie znajdę, zwrócę się do Pana.
                Pozdrawiam, miłego tygodnia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka