11.01.13, 19:15
Interesuje się numerologia od jakiegoś czasu i nurtuje mnie pewnego rodzaju pytanie.
Kiedy w porównaniu partnerski wychodzi nam związek karmiczny to jak sprawdzić który z partnerów ma dług do odrobienie wobec drugiego ?

I który z partnerów góruje nad związkiem tzn ciągnie go? Na jakie liczby się wtedy patrzy oprócz oczywiście Liczby Losu ?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Związki 21.01.13, 16:45
      Witaj
      margaryta1988 napisał(a):

> Interesuje się numerologia od jakiegoś czasu i nurtuje mnie pewnego rodzaju pyt
      > anie.
      > Kiedy w porównaniu partnerski wychodzi nam związek karmiczny to jak sprawdzić k
      > tóry z partnerów ma dług do odrobienie wobec drugiego ?

Przypuszczam, że chodzi tobie o sumę wibracji dróg życia obojga. To porównanie nie jest wiele warte, nie sprawdza się w praktyce, nie wiem kto i po co to wymyślił, opcja ta nie jest wiarygodna.

>
      > I który z partnerów góruje nad związkiem tzn ciągnie go? Na jakie liczby się wt
      > edy patrzy oprócz oczywiście Liczby Losu ?

Wibracja urodzeniowa, czyli to co mówi nam, że ktoś jest np. numerologiczną trójką, to jeden z wielu elementów istotnych w budowaniu jakości wzajemnej relacji dwóch osób.
      Należy brać pod uwagę także wibrację dnia urodzenia, aktualny cykl, aktualny biały i czarny szczyt oraz wibracje imienne. Często bywa tak, że pozornie perfekcyjnie dopasowane wibracje urodzeniowe nie potrafią stworzyć trwałego związku a przyczyna leży właśnie w dysharmonii pozostałych elementów.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka