Panie Januszu... w końcu to zrobiłam. Zaczęłam się realizować. Zarejestrowałam działalność. Przeszłam tą moją męczącą drogę życia pod 13-tką, teraz jestem pod 8, zakończyłam w 9 roku numerologicznym nieodpowiednie związki. Pod rokiem 1 zaczęłam już działać z dużą energią.
Na Pana forum, dzięki numerologii jakiś czas temu zaczęłam siebie lepiej rozumieć, ale w końcu zrozumiałam właściwie. I temu co robię teraz oddaję swoje serce.
A zaczęło się właściwie od dziewczyny, której zostawiłam tutaj email. Cieszę się, że mogłam stać się dla niej oparciem i pomóc przejść to co wtedy przechodziła.
Gdyby ktoś chciał jeszcze, miał potrzebę porozmawiać zapraszam tutaj www.przyjacielonline.com nie rozpoczęłam jeszcze działalności - ale jest tu do mnie kontakt, więc proszę się nie bać wysłać sam email.
Termin jest na 08.03.2013 - 17/8 przy mojej dacie urodzenia 08.05.1982

i wibracjami kolejno 8/3/11

Nazwa - 11

Tu posłuchałam Pana.
Jedno moje tylko pytanie Panie Januszu... bo jestem przed wyjazdem i potrzebowałam założyć konto bankowe, niestety dopiero po założeniu przeliczyłam, że dziś wychodzi 13 ... Mam nadzieję, że ta data jednak nie odciśnie mi się na działalności?
pozdrawiam serdecznie
Joanna