Dodaj do ulubionych

PRZYJACIEL ONLINE

14.02.13, 19:53
Panie Januszu... w końcu to zrobiłam. Zaczęłam się realizować. Zarejestrowałam działalność. Przeszłam tą moją męczącą drogę życia pod 13-tką, teraz jestem pod 8, zakończyłam w 9 roku numerologicznym nieodpowiednie związki. Pod rokiem 1 zaczęłam już działać z dużą energią.

Na Pana forum, dzięki numerologii jakiś czas temu zaczęłam siebie lepiej rozumieć, ale w końcu zrozumiałam właściwie. I temu co robię teraz oddaję swoje serce.

A zaczęło się właściwie od dziewczyny, której zostawiłam tutaj email. Cieszę się, że mogłam stać się dla niej oparciem i pomóc przejść to co wtedy przechodziła.

Gdyby ktoś chciał jeszcze, miał potrzebę porozmawiać zapraszam tutaj www.przyjacielonline.com nie rozpoczęłam jeszcze działalności - ale jest tu do mnie kontakt, więc proszę się nie bać wysłać sam email.

Termin jest na 08.03.2013 - 17/8 przy mojej dacie urodzenia 08.05.1982 smile i wibracjami kolejno 8/3/11 smile Nazwa - 11 smile Tu posłuchałam Pana.

Jedno moje tylko pytanie Panie Januszu... bo jestem przed wyjazdem i potrzebowałam założyć konto bankowe, niestety dopiero po założeniu przeliczyłam, że dziś wychodzi 13 ... Mam nadzieję, że ta data jednak nie odciśnie mi się na działalności?

pozdrawiam serdecznie
Joanna
Obserwuj wątek
    • joan_r Re: PRZYJACIEL ONLINE 19.02.13, 22:08
      Ha, ale jednak mam problem z jednym mężczyzną.
      Nie chcę go oceniać, ponieważ wydaje mi się, że on ma problemy z zaufaniem i dość mocno ukrywa się, nie jest otwarty.

Czy może mi Pan pomóc, proszę?

14.12.1978 /33

Imię i nazwisko
      A - 3
      E - 2
      F - 1
      M - 1
      N - 1
      L - 1
      R - 2
      T -1
      Z -1

wewn -22
      zewn - 6
      cele - 1

Jeśli się nie mylę obecnie jest w cyklu 5 i szczycie 2,
      czarne szczyty: pierwszy - 2, drugi - 2, trzeci - 0

Może pomoże mi Pan rozjaśnić sytuację.

pozdrawiam serdecznie
      Joanna
      • janus50 Re: PRZYJACIEL ONLINE 20.02.13, 13:10
        Witam ponownie
        joan_r napisała:

> Ha, ale jednak mam problem z jednym mężczyzną.
        > Nie chcę go oceniać, ponieważ wydaje mi się, że on ma problemy z zaufaniem i do
        > ść mocno ukrywa się, nie jest otwarty.
        >
        > Czy może mi Pan pomóc, proszę?
        >
        > 14.12.1978 /33

Fakt przebywania w cyklu 14/5 i jednocześnie wibracja dnia urodzenia 14/5 powoduje, że wibracja 5/14 jest bardzo silnie oddziałującym elementem w jego drodze życia.
        5/14 sprawia, że osoba nie jest skłonna do angażowania się w trwałe związki, obawia się podejmowania odpowiedzialności, ograniczeń, utraty wolności osobistej, niezależności. Często osoby takie wikłają się w więcej jak jedną relację.
        Stoi to w dużej sprzeczności z urodzeniową 6/33.
        Może wprowadzać duże napięcie, emocjonalne rozdarcie a nawet całkowite zatracenie prorodzinnych aspektów urodzeniowej 6/33.
        Także wibracja szczytu, 2/11 gdyż okolicznosci zewnętrzne mogą przynosić konieczność jakiejś zalezności od osób lub okoliczności, podporządkowanie - co dodatkowo kłóci się z 5/14.
        Jest bardzo możliwe, że taka osoba może mieć coś do ukrycia o ile jego życie osobiste jest "wielowątkowe".

>
        > Imię i nazwisko
        > A - 3
        > E - 2
        > F - 1
        > M - 1
        > N - 1
        > L - 1
        > R - 2
        > T -1
        > Z -1
        >
        > wewn -22
        > zewn - 6
        > cele - 1
        >
        > Jeśli się nie mylę obecnie jest w cyklu 5 i szczycie 2,
        > czarne szczyty: pierwszy - 2, drugi - 2, trzeci - 0

Trudno mi się odnieść do wibracji imiennych, no chyba że nie posiada żadnych imion poza pierwszym. W każdym razie, gdy brak jest mu szóstek i/lub dwójek, to jego zdolność do tworzenia trwałych relacji również będzie zubożona...

Pozdrawiam
        >
        > Może pomoże mi Pan rozjaśnić sytuację.
        >
        > pozdrawiam serdecznie
        > Joanna
    • janus50 Re: PRZYJACIEL ONLINE 20.02.13, 12:20
      Witaj ponownie
      joan_r napisała:

> Jedno moje tylko pytanie Panie Januszu... bo jestem przed wyjazdem i potrzebowa
      > łam założyć konto bankowe, niestety dopiero po założeniu przeliczyłam, że dziś
      > wychodzi 13 ... Mam nadzieję, że ta data jednak nie odciśnie mi się na działaln
      > ości?

Dzień założenia konta w banku nie jest aż tak bardzo istotny, nie masz się czym przejmować smile

Pozdrawiam

>
      > pozdrawiam serdecznie
      > Joanna
      • joan_r Re: PRZYJACIEL ONLINE 21.02.13, 12:29
        Bardzo, bardzo... Panu dziękuję Panie Januszu.

I pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka