Ależ Pan jest rozchwytywany... Proszę wybaczyć, ale czy to Pana nie męczy (musiałam zapytać, bo chyba bym uwiędła)?
Jeśli nie, to ja mam pytanie a propos zmiany imienia, nazwiska itp. Jak to się ma do Liczby Losu (czyli sumy Liczby Drogi Życia i {no właśnie?} sumy Liczby Imion i Nazwiska z dowodu, czy aktu urodzenia, czy jeszcze jakoś inaczej?) Pytam bo naczytałam się tyle różnych artykułów, że zgłupiałam. Czy ta liczba losu zmienia się u kobiety która przybrała nazwisko męża, czy dodaje się nowe nazwisko, czy wstawia do wyliczeń w zamian za panieńskie? I jak to jest z tymi imionami z bierzmowania, zwłaszcza kiedy się ich nie używa i np. w dodatku wystąpiło z szanownych szeregów Kościoła Katolickiego? Czy to imię nadal wibruje i należy włączać je do wyliczeń (w sensie w połączeniu z innymi liczbami próbując obliczyć Liczbę Wibracji Życia Wewnętrznego, czy Ekspresji Zewnętrznej)? I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa: jak traktować "Y", bo na ten temat też poznałam dwie sprzeczne teorie. W sumie to bardzo dużo zmienia, bo w imieniu Cecylia mam "y" i jeżeli potraktuję tę głoskę jako samogłoskę to liczby wyglądają następująco: LŻW:8, LEZ:9, LCŻ:8. A jeżeli "y" potraktuję jak spółgłoskę to wygląda to zupełnie inaczej: 1 - 7 - 8. No i która wersja jest poprawna? Na którym z autorytetów się oprzeć?
Jeszcze tylko jedno pytanie: a propos liczb karmicznych: bardzo podoba mi się imię Kanti - co na polski oznacza: światło - jednak suma cyfr daje 19, czyli dług karmiczny, czy to oznacza, że chcą uzupełnić swój portret powinnam jednak zrezygnować z tego imienia i poszukać innego, bardziej bezpiecznego?
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nie przeraził Pana ogrom mych dociekań