maurycy_33
27.04.13, 21:31
Chciałbym pana poprosić o radę, wskazówki i portret numerologiczny osoby urodzonej 22.03.1979 roku. Jestem numerologiczną 33 moja droga życiowa do 33 roku była dość pospolita, studia, praca, różne związki, jedno jest natomiast pewne że od zawsze poszukiwałem, szperałem interesowałem się wieloma rzeczami...w wieku 33 lat podczas moich poszukiwań natrafiłem w internecie na temat numerologiczny, obliczając moją drogę życia wyszło mi 33, co skłoniło mnie do dalszych poszukiwań i, nie ukrywam natchnień oraz spotęgowało wiarę w moje naturalne zdolności - talenty. Nastała mała przemiana zacząłem realizować się bardzo w świecie materialnym co w jakiś sposób tłumaczy liczba 22 w dniu urodzenia; ze stanowiska zajmowanego 2 lata wskoczyłem na wyższe i teraz znowu awansowałem, ciekawe że to wszystko odbywa się jakby obok mnie...zbieg okoliczności, sytuacje sprawiają że pcha mnie coś do przodu...nazwałbym to jakimś wewnętrznym motorem który pędzi mimo że kilka lat temu bałbym się gdziekolwiek aspirować. Zmiany jakich dokonuje wydają się dla innych rewolucyjne, ja uważam je za zwykłą podstawową pracę która trzeba zrobić. To wszystko jedna sfera mojej osobowości, gdyż mam wrażenie że wibracja 33 realizuje się drugim równoległym do 22 torem, przyciągam zagubionych, płaczących i trochę mimowolnie, nie ogarniając wszystkiego stawiam ich na nogi...wszystko to kończy się Ci ludzie odchodzą a ja zostaję sam...mam kilku przyjaciół ale tak naprawdę samotność dominuje w moim życiu, co nawet mi nie przeszkadza, gdyż lubię odkrywać osobowości , ludzi...skupiam się na nowych pracownikach, delikatnie pytając o datę urodzenia i próbuje stawiać opisy, łącząc ich znak zodiaku z liczbą - drogą życia a następnie obserwuje ich zachowania porównując z moją wcześniejszą diagnozą. Wiem że pan zajmuje się numerologią od dawna prosiłbym o wskazówki rozwoju, czegoś nad czym proponowałby pan się mi skupić w najbliższym czasie, w internecie powoli brakuje mi wiadomości pragnę większej wiedzy...może książki na temat numerologii które pan poleciłby, chętnie i z wielkim szacunkiem dowiem się co pan może jeszcze powiedzieć o mojej dacie. Dodam jeszcze że w imieniu i nazwisku posiadam dwa razy literę K, której podobno się nie redukuje i niesie z sobą wibrację liczby 11. Dziękuję z góry za odpowiedź.