Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretację interpretacji - 7

20.05.13, 19:55
Dzień dobry. Proszę o interpretację mojego portretu numerologicznego kogoś kto dość dobrze zna się na rzeczy. Będę bardzo wdzięczny. Jestem ciekaw ogólnych "życiowych wytycznych", szczególnie potencjalnej ścieżki zawodowej, życiowej "misji" do spełnienia . Na ogół po burzliwym okresie dojrzewania, dość zagubiony i zdezorientowany ze mnie człek, dlatego chętnie podejmę się refleksji na podstawie wyników tej interpretacji. Każda wyraźniej zapisana w tym rzecz może być ciekawa ; )
8
Moja data urodzenia: 7.03.1995 godzinę również znam i jakoś mało zaskakująco znów siódemka - 7:35 W sprawach bliższych relacji z ludźmi bardzo sobie utrudniam, darzę niespełnionym uczuciem osobę o dacie urodzenia - 7.04.1983, gdzie już sama różnica wieku oznacza... niełatwość tematu.

Wybrana data: 7-3-1995 Numerologiczna: 34/7/ - 7

I cykl = 3 - formujący
II cykl = 7 - produktywny
III cykl = 6 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) = 1
II punkt zwrotny(spełnienie) = 4
III punkt zwrotny(spełnienie) = 5
IV punkt zwrotny(spełnienie) = 9

I wyzwanie (czarny szczyt) = 4
II wyzwanie (czarny szczyt) = 1
wyzwanie główne (czarny szczyt) = 3
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o interpretację interpretacji - 7 01.06.13, 19:09
      Witaj
      porushony napisał:

> Dzień dobry. Proszę o interpretację mojego portretu numerologicznego kogoś kto
      > dość dobrze zna się na rzeczy. Będę bardzo wdzięczny. Jestem ciekaw ogólnych "ż
      > yciowych wytycznych", szczególnie potencjalnej ścieżki zawodowej, życiowej "mis
      > ji" do spełnienia . Na ogół po burzliwym okresie dojrzewania, dość zagubiony i
      > zdezorientowany ze mnie człek, dlatego chętnie podejmę się refleksji na podsta
      > wie wyników tej interpretacji. Każda wyraźniej zapisana w tym rzecz może być ci
      > ekawa ; )
      > 8
      > Moja data urodzenia: 7.03.1995 godzinę również znam i jakoś mało zaskakująco zn
      > ów siódemka - 7:35 W sprawach bliższych relacji z ludźmi bardzo sobie utrudniam
      > , darzę niespełnionym uczuciem osobę o dacie urodzenia - 7.04.1983, gdzie już s
      > ama różnica wieku oznacza... niełatwość tematu.

Jesteś urodzeniową siódemką z dnia urodzenia również siedem. Tak więc wibracja siedem jest mocno uwypuklona w twojej drodze życia. Może to dawać skupiony, logiczny, analityczny umysł, który może ciebie wspierać w realizacji zawodowej jako naukowiec, badacz, statystyk, ale także muzyk - kompozytor. Mocno zaznaczona u ciebie siódemka może również sprawiać, że jesteś osobą powściągliwą w wyrażaniu emocji i uczuć a w skrajnych przypadkach popadającą w introwertyzm co może powodować problemy w komunikowaniu się z innymi, izolację emocjonalną. Nie ułatwiają tego zodiakalne Ryby. Problemy te pogłębiać może twój pierwszy czarny szczyt o wibracji 4, który wprowadza ograniczenia, brak elastyczności, upór, skłonność do lenistwa i spóźniania się albo też do pracoholizmu i zagubienia w szczegółach.
      Do 29 roku życia będziesz przebywał w swoim pierwszym szczycie 1, który postawi ciebie wobec konieczności samodzielnego podejmowania decyzji, samodzielnej realizacji własnych projektów, mocnego stanięcia na własnych nogach bez oglądania się na innych i liczenia na nich.
      Osoba o której piszesz, urodzona 7-4-1983, jest piątką i urodzona jest w dniu o wibracji siedem, tak więc na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo harmonijnie, jednak problemem może być znaczny konflikt w czarnych szczytach, u ciebie 4 a u niej 3 co daje duży konflikt i może przynosić duży rozdźwięk pomiędzy wami. Czwórka jest skrajnie różna od trójki, a że czarne szczyty określają niekorzystne cechy naszego charakteru, wasz wzajemny odbiór emocjonalny może być znacznie zaburzony.
      Powyższe wyłącznie w oparciu o datę urodzenia. Do pełnego obrazu brakuje nam wibracji imiennych, które mogą wprowadzać niekiedy znacznie modyfikacje.
      Pozdrawiam

>
      >
      >
      > Wybrana data: 7-3-1995 Numerologiczna: 34/7/ - 7
      >
      > I cykl = 3 - formujący
      > II cykl = 7 - produktywny
      > III cykl = 6 - żniwny
      >
      > I punkt zwrotny(spełnienie) = 1
      > II punkt zwrotny(spełnienie) = 4
      > III punkt zwrotny(spełnienie) = 5
      > IV punkt zwrotny(spełnienie) = 9
      >
      > I wyzwanie (czarny szczyt) = 4
      > II wyzwanie (czarny szczyt) = 1
      > wyzwanie główne (czarny szczyt) = 3
    • porushony Re: Proszę o interpretację interpretacji - 7 15.08.13, 11:00
      Dziękuję za interpretację, wiele znajomego pojawiło się w tej charakterystyce 7.

Jeśli chodzi o tą osobę, czy jej wejście właśnie teraz w cykl produktywny 7, czyli w przeważającą u mnie wibrację, ma jakieś znaczanie?

Wyliczyłem też piramidę jednej z ważnych osób w moim otoczeniu:

Numerologiczna: 45/9/ - 9

I cykl = 9 - formujący
      II cykl = 9 - produktywny
      III cykl = 9 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) = 9
      II punkt zwrotny(spełnienie) = 9
      III punkt zwrotny(spełnienie) = 9
      IV punkt zwrotny(spełnienie) = 9

I wyzwanie (czarny szczyt) = 0
      II wyzwanie (czarny szczyt) = 0
      wyzwanie główne (czarny szczyt) = 0

Czy to niezwykłe jest w numerologii, czy tylko takie się wydaje? A 0 w wyzwaniach, co takiego oznacza?
      • janus50 Re: Proszę o interpretację interpretacji - 7 21.08.13, 23:45
        Witaj ponownie
        porushony napisał:

> Dziękuję za interpretację, wiele znajomego pojawiło się w tej charakterystyce 7
        > Jeśli chodzi o tą osobę, czy jej wejście właśnie teraz w cykl produktywny 7, cz
        > yli w przeważającą u mnie wibrację, ma jakieś znaczanie?

Ma duże znaczenie. Jesteś z dnia urodzenia 7 i wchodzisz w trwający 27 lat cykl o wibracji siedem, który definiowany jest właśnie przez wibrację dnia urodzenia. Oznacza to, że aspekty siódemki będą bardzo mocno zaznaczone w twoim życiu.
        >
        > Wyliczyłem też piramidę jednej z ważnych osób w moim otoczeniu:
        > Numerologiczna: 45/9/ - 9
        > I cykl = 9 - formujący
        > II cykl = 9 - produktywny
        > III cykl = 9 - żniwny
        >
        > I punkt zwrotny(spełnienie) = 9
        > II punkt zwrotny(spełnienie) = 9
        > III punkt zwrotny(spełnienie) = 9
        > IV punkt zwrotny(spełnienie) = 9
        >
        > I wyzwanie (czarny szczyt) = 0
        > II wyzwanie (czarny szczyt) = 0
        > wyzwanie główne (czarny szczyt) = 0
        >
        > Czy to niezwykłe jest w numerologii, czy tylko takie się wydaje? A 0 w wyzwania
        > ch, co takiego oznacza?

Tak, to niezwykle i w praktyce trudne do szczegółowego interpretowania. Wszędzie mamy dziewiątki, a trudno jest przypuszczać, że osoba ta będzie przez całe życie realizować się dziewiątkowo, choć z pewnością wibracja ta będzie bardzo wyraźna w jej życiu.
        Tutaj bardzo pomocne są wibracje imienne oraz lata osobiste jak również tranzyty astrologiczne.
        Zero w czarnych szczytach (wyzwaniach) nie określa konkretnej wibracji czarnego szczytu. Może się realizować na każdej wibracji od 1 do 9. Zwykle jednak realizuje się na negatywach wibracji z których wynika - to trochę bez sensu bo nie ma wyzwania o wibracji 9 a to zero z dziewiątek właśnie wynika. Mogą pojawić się więc typowe negatywy dziewiątki - sarkazm, ironia, skłonność do osądzania i krytykowania wszystkiego i wszystkich, egoizm, egocentryzm.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka