Dodaj do ulubionych

3 zagwozdki numerologiczne

07.08.13, 22:17
Panie Januszu,
mam 3 zagwozdki. Bardzo proszę o pomoc.

1) wibracja numerologiczna mojego mieszkania to 31/4. Chcę to zmienić na 8. Pomyślałam, że mogę na drzwiach umieścić napis M 2, który wskazywałby, że chodzi o mieszkanie o numerze 2. Z drugiej strony, litera M mogłaby być postrzegana jako skrót słowa 'mieszkanie' (wtedy wibracja pozostaje 8) lub słowa 'mieszkania' - wtedy wibracja zmienia się na 13/4. Co Pan myśli o takiej sytuacji? Czy lepiej nie kombinować i po prostu zawiesić literę D?

2) wibracja numerologiczna adresu mojej mamy to 6, jeśli weźmie się pod uwagę nazwę ulicy i numer domu. Z tym że mama ma na drzwiach domu umieszczoną metalową tabliczkę z wygrawerowanym nazwiskiem (np. Kowalscy). Wielkość liter to ok. 6cm, więc napis jest dobrze widoczny. Jeśli wezmę pod uwagę wibrację adresu i dodam słowo Kowalscy wychodzi wibracja 13/4 i to bardziej by pasowało do tego, co w tym domu się dzieje. Chcę zmienić wibrację adresu także na 8, ale nie wiem, którą liczbę przyjąć jako wyjściową - 6 czy 13/4.

3) Co w sytuacji, gdy na drzwiach firmy znajduje się napis np. obiekt monitorowany? Litery duże, rzucające się w oczy, wielkość 8-10 cm. Tak jest w firmie mojego męża. Czy ten napis modyfikuje wibrację adresu? Jest mocno przytwierdzony, wisi już kilka lat.

Z góry dziękuję za pomoc.

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 3 zagwozdki numerologiczne 11.08.13, 19:54
      Witaj
      carramell napisała:

> Panie Januszu,
      > mam 3 zagwozdki. Bardzo proszę o pomoc.
      >
      > 1) wibracja numerologiczna mojego mieszkania to 31/4. Chcę to zmienić na 8. Pom
      > yślałam, że mogę na drzwiach umieścić napis M 2, który wskazywałby, że chodzi o
      > mieszkanie o numerze 2. Z drugiej strony, litera M mogłaby być postrzegana jak
      > o skrót słowa 'mieszkanie' (wtedy wibracja pozostaje 8) lub słowa 'mieszkania'
      > - wtedy wibracja zmienia się na 13/4. Co Pan myśli o takiej sytuacji? Czy lepie
      > j nie kombinować i po prostu zawiesić literę D?

Tak, umieszczenie litery M nie jest najlepszym pomysłem, niezależnie od tego z czym się będzie kojarzyć. M jest bardzo ograniczające i przynoszące utrudnienia, wyraża karmiczną liczbę trzynaście i z pewnością nie nadaje się do korekty adresu ani w tym ani w żadnym innym przypadku. D również nie jest dużo lepsza. W tym przypadku należy zastosować literę V. Daje dużą energię z uwagi na swój kształt oraz wyraża najsilniejszą literę w numerologii bo V = 22.

>
      > 2) wibracja numerologiczna adresu mojej mamy to 6, jeśli weźmie się pod uwagę n
      > azwę ulicy i numer domu. Z tym że mama ma na drzwiach domu umieszczoną metalową
      > tabliczkę z wygrawerowanym nazwiskiem (np. Kowalscy). Wielkość liter to ok. 6c
      > m, więc napis jest dobrze widoczny. Jeśli wezmę pod uwagę wibrację adresu i dod
      > am słowo Kowalscy wychodzi wibracja 13/4 i to bardziej by pasowało do tego, co
      > w tym domu się dzieje. Chcę zmienić wibrację adresu także na 8, ale nie wiem, k
      > tórą liczbę przyjąć jako wyjściową - 6 czy 13/4.

Szyldów z nazwiskiem mieszkańców ani też żadnych innych nie bierzemy pod uwagę, stanowią one odrębne byty numerologiczne i nie wpływają na wibrację adresu.
      >
      > 3) Co w sytuacji, gdy na drzwiach firmy znajduje się napis np. obiekt monitorow
      > any? Litery duże, rzucające się w oczy, wielkość 8-10 cm. Tak jest w firmie moj
      > ego męża. Czy ten napis modyfikuje wibrację adresu? Jest mocno przytwierdzony,
      > wisi już kilka lat.

Jak wyżej, nie bierzemy pod uwagę.

> Z góry dziękuję za pomoc.
      >
      Bardzo proszę
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka