Dodaj do ulubionych

lata pustki

26.09.13, 16:36
Panie Januszu,

chciałabym prosić o wyliczenie lat pustki dla daty urodzenia 27 stycznia 1976. Ktoś mi kiedyś sugerował, że zaczną się w 2014 i mnie jest już słabo na tę myśl. A to dlatego, że ostatnie dwa lata to był koszmar, a już ostatnie półrocze szczególnie. Nic nie wychodzi, nic nie chce ruszyć. Wszystko, czego się tknę, w magiczny sposób zamienia się w pył. A to ktoś, kto miał mnie zatrudnić, sam zostaje zwolniony, albo projekt odwołany, albo seria innych magicznych negatywnych zbiegów okoliczności. Od zeszłego tygodnia coś się ruszyło, mam (odpukać w niemalowane) podpisać nową umowę. Od października wkraczam też w 8 rok numerologiczny, który ostatnim razem oznaczał dla mnie awans. No ale, ponoć od lutego 2014 wkraczam w lata pustki. I co? Znowu fatalne rokowania na przyszłość?
Obserwuj wątek
    • laura988 Re: lata pustki 26.09.13, 19:43
      był kiedyś na forum podawany link do programu do obliczeń lat pustki.
      a co do roku własnego, to podobnie jak Ty wchodzę teraz w "8" i nie ukrywam z wielką nadzieją, bo ostatni okres też fatalny, dokładnie tak jak Ty opisujesz, może to sprawka "7"?
      dziś to dosłownie cały dzień mi się chce płakać, bo już nie daję rady... Także czekam na tę "8" jak na zbawienie, w poprzednim cyklu to był najlepszy rok w moim zyciu
      Trzymaj się wink
      • naumma Re: lata pustki 26.09.13, 20:03
        Tak, tylko płakać mi się chce. Jeden dzień gorszy od drugiego, nic się nie "klei", wszystko rozpada. Dała mi ta 7 w kość. I teraz jestem pełna obaw, bo chcę zacząć nową pracę, a tu mi wychodzi, że od lutego lata pustki. No i co? Kolejne lata bez sensu? Nie ujadę tego..
    • rowerek2010 Re: lata pustki 26.09.13, 21:26
      ja własnie koncze teraz 7, owszem nie byl to latwy rok (straciłam dwie przyjaźnie i pokłóciłam sie z rodziną na śmierć, poznałam faceta oszusta ) ale tez bylo kilka pozytywnych zdarzen.np. kupiłam samochód o ktorym marzyłam i to z ogłoszenia. trafiłam na bardzo udany egzemplarz, choroby ktore z pozoru wygladały na malo ciekawe okazały sie niczym groźnym. w pracy przeszłam do działu do którego chciałam (dla mnie to był awans) choć nadal sa w robocie duze zawirowania to jakos jest ok. jak pomysle to 6 rok byl gorszy od 7 bo w 6 roku straciłam poczucie bezpieczeństwa w pracy która byla rajem a a stala sie czyśćcem. wiec 7 nie niesie ze soba tylko przykrych rzeczy smile
      • laura988 Re: lata pustki 27.09.13, 10:54
        o, ja też w "7" kupiłam samochód, widać jednak jakieś prawidłowości w tych latach numerologicznych. miejmy nadzieję, że "8" przyniesie nam wszystkim wyczekiwaną poprawę wink
    • rowerek2010 tu jest link na inne forum gdzie podaja jak liczyc 26.09.13, 21:51
      lata pustki.
      forumezo.pl/lata-pustki-t533-10.html
      jesli to dobre tabele to jestem właśnie świeżo po latach pustki smile
      • rowerek2010 jeszcze jeden link 26.09.13, 22:14
        saloniktarota.blog.onet.pl/2012/01/18/numerologia-chinska-okresy-pustki-2/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka