Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pana Janusza

15.05.14, 20:15
Witam, bardzo bym chciała się dowiedzieć czy jest możliwość aby nawiązać z panem współpracę? Czy mogłabym zdobyć jakiś kontakt? Otwieram firmę i niezmiernie interesuje mnie jaką datę na otwarcie jej wybrać - tym tez chciałabym się pokierować. Czy możliwa by była konsultacja poza forum? Czy przyjmuje Pan klientów?

Nie Pan aktywowanego konta, wiec nie mogłam przesłać wiadomości prywatnej :\

Pozdrawiam Pana serdecznie!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Pytanie do Pana Janusza 15.05.14, 21:29
      Witaj
      ula_ka napisała:

Już udzieliłem odpowiedzi w poprzednim wątku, gdzie je wpisałaś.
      Pozdrawiam

> Witam, bardzo bym chciała się dowiedzieć czy jest możliwość aby nawiązać z pane
      > m współpracę? Czy mogłabym zdobyć jakiś kontakt? Otwieram firmę i niezmiernie i
      > nteresuje mnie jaką datę na otwarcie jej wybrać - tym tez chciałabym się pokier
      > ować. Czy możliwa by była konsultacja poza forum? Czy przyjmuje Pan klientów?
      >
      > Nie Pan aktywowanego konta, wiec nie mogłam przesłać wiadomości prywatnej :\
      >
      > Pozdrawiam Pana serdecznie!
      • ula_ka Re: Pytanie do Pana Janusza 15.05.14, 22:21
        Więc chciałabym sie dowiedzieć czy i kiedy otworzyć działalność. Moja data ur 03.07.81 - więc wg moich kulawych obliczeń bedę własnie wchodzić w 9 rok osobisty i to mnie troszkę przeraża przy otwieraniu działalności. Pytanie 1, czy ma to sens w 9 roku? A jeśli tak, to kiedy najlepiej by było to zrobić, aby pomóc sobie numerologia maksymalnie?
        Działalność ma być produkcyjna, produkuję ekologiczne kosmetyki, łagodne dla ludzi i środowiska smile
        Czy mogłabym liczyć na pomoc? Będę bardzo wdzięczna! A pod wskazany adres i tak się udam smile
        • janus50 Re: Pytanie do Pana Janusza 15.05.14, 23:27
          Witaj ponownie
          ula_ka napisała:

> Więc chciałabym sie dowiedzieć czy i kiedy otworzyć działalność. Moja data ur 0
          > 3.07.81 - więc wg moich kulawych obliczeń bedę własnie wchodzić w 9 rok osobist
          > y i to mnie troszkę przeraża przy otwieraniu działalności.

Jesteś aktualnie w roku osobistym osiem, który potrwa do końca września tego roku. W roku dziewięć, a konkretniej w roku numerologicznym 9 jesteś aktualnie, jednak licząc wg. systemu Lobos, który jest skrajnie niszowy i jakimś cudem cieszy się dużą popularnością w Polsce, podczas gdy w pozostałym świecie jest kompletnie nie znany. Tak więc, jesteś w roku osobistym osiem, który jest bardzo dobry na realizowanie projektów biznesowych.
          Równolegle jesteś w drugim cyklu 3, który sprawia, że jesteś osobą otwartą, kreatywną, łatwo nawiązującą kontakty i szybko zjednującą sobie przyjaciół. Równolegle jesteś w pierwszym szczycie o wibracji jeden, który nakłada na ciebie konieczność działania w sposób indywidualny, liczenia na samą siebie, realizowania własnych projektów, podejmowania odpowiedzialności za siebie jak i podległych tobie ludzi.
          Układ korzystny na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Oczywiście należy jeszcze dobrać odpowiednią, korzystną nazwę dla firmy oraz dzień rozpoczęcia działalności.
          Pozdrawiam

Pytanie 1, czy ma to
          > sens w 9 roku? A jeśli tak, to kiedy najlepiej by było to zrobić, aby pomóc so
          > bie numerologia maksymalnie?
          > Działalność ma być produkcyjna, produkuję ekologiczne kosmetyki, łagodne dla lu
          > dzi i środowiska smile
          > Czy mogłabym liczyć na pomoc? Będę bardzo wdzięczna! A pod wskazany adres i tak
          > się udam smile
          • ula_ka Re: Pytanie do Pana Janusza 15.05.14, 23:36
            Och bardzo dziękuje! To jest mega pozytywna wiadomość ponieważ bardzo się stresowałam tą końcówką 9cio letniego cyklu! Czyli do dzieła! Poczytam jeszcze o nazwie, ale to najpewniej będzie moje imię i nazwisko, więc tutaj nie nafikam zbyt wiele, jednak na datę rozpoczęcia bardzo pasowałaby mi 3 - oczywiście również jeszcze poczytam...

Co do systemu Lobos, to chodzi o Gladys Lobos, czy tak? Kiedyś posiadałam jej książkę i troszkę próbowałam swoich sił w numerologii, ale to nie zdało u mnie egzaminu i ostatecznie param się kartami Tarota smile

Jeszcze raz bardzo dziękuję! To już dobra podstawa aby dalej działać tak jak planowałam smile
            • janus50 Re: Pytanie do Pana Janusza 15.05.14, 23:40
              ula_ka napisała:

> Och bardzo dziękuje! To jest mega pozytywna wiadomość ponieważ bardzo się stres
              > owałam tą końcówką 9cio letniego cyklu! Czyli do dzieła! Poczytam jeszcze o naz
              > wie, ale to najpewniej będzie moje imię i nazwisko, więc tutaj nie nafikam zbyt
              > wiele, jednak na datę rozpoczęcia bardzo pasowałaby mi 3 - oczywiście również
              > jeszcze poczytam...
              >
              > Co do systemu Lobos, to chodzi o Gladys Lobos, czy tak?

Tak chodzi o Panią Gladys Lobos.

> Kiedyś posiadałam jej k
              > siążkę i troszkę próbowałam swoich sił w numerologii, ale to nie zdało u mnie e
              > gzaminu i ostatecznie param się kartami Tarota smile

A Pan Suliga prowadzi w ten weekend kurs Tarota niedaleko mojego miejsca zamieszkania... smile

>
              > Jeszcze raz bardzo dziękuję! To już dobra podstawa aby dalej działać tak jak pl
              > anowałam smile

Pozdrawiam
              • ula_ka Re: Pytanie do Pana Janusza 16.05.14, 09:59
                Własnie wiem, że prowadzi kolejny kurs, a ja jak zwykle nie dałam rady dotrzeć - mieszkam za granicą... To blisko Pana miejsca zamieszkania??? Osobiście bardzo zazdroszczę! Gdybym mieszkała w okolicy siedziałam za pewne w pierwszej ławce big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka