Dodaj do ulubionych

szczyt 4/13

30.10.14, 14:41
Panie Januszu, jestem w szczycie 4/13 , który właśnie dobiega końca (powinien trwać do 7 marca przyszłego roku). jednak wydaje mi się, że właśnie teraz szczególnie przybiera na sile. wszystko idzie jak po grudzie, same ograniczenia i niepowodzenia, ciągle coś na mnie spada. miałam 2 stłuczki samochodowe jedna po drugiej (nie z mojej winy), ani jeden z zaplanowanych wyjazdów w tym roku nie doszedł do skutku, ludzie nie odpowiadają na moje maile, zapominają, że mają oddzwonić, od niemal roku usiłuję zamówić meble do kuchni i a to tych, które wybrałam już nie ma, a to ich nie dowieźli, bo ktoś skasował zlecenie transportu, jeden monter zrezygnował w połowie zlecenia, przyszedł drugi kończyć i złamał rękę... a teraz kiedy się wykurował, okazało się, że projektant pomylił się w obliczeniach i meble "wyjeżdżają" z kuchni do pokoju. ten ostatni przykład dokładnie ilustruje, jak toczy się ostatnio moje życie. nic, dosłownie nic nie mogę załatwić, wszystko się ciągnie, komplikuje, rozłazi w rękach
czy to normalne, że szczyt na sam koniec tak bardzo przybiera na sile?
Obserwuj wątek
    • porucznikowa Re: szczyt 4/13 31.10.14, 09:59
      Witaj laura988

laura988 napisała:

> Panie Januszu, jestem w szczycie 4/13 , który właśnie dobiega końca (powinien t
      > rwać do 7 marca przyszłego roku)

A dla czego powinien trwać do 7 marca a nie do 22/23 września 2015 r.

pozdrawiam
    • janus50 Re: szczyt 4/13 03.11.14, 11:36
      Witaj
      Przydałaby się jeszcze data urodzenia.... To bardzo istotne...
      Pozdrawiam
      • laura988 Re: szczyt 4/13 03.11.14, 13:28
        07.03.1977
    • janus50 Re: szczyt 4/13 04.11.14, 14:17
      Witaj
      laura988 napisała:

> Panie Januszu, jestem w szczycie 4/13 , który właśnie dobiega końca (powinien t
      > rwać do 7 marca przyszłego roku).

Właśnie weszłaś (z końcem września) w rok osobisty 9, który kończy twój drugi szczyt 4/13. Szczyt ten zakończy sie wraz z zakończeniem roku 9, czyli koniec września 2015.
      Jesteś jednocześnie w cyklu o wibracji siedem, co tworzy układ dość trudny, który może przynosić zastój, marazm, przeszkody, utrudnienia, wrażenia walenia głową w ścianę. Zwykle w roku 9 rozmaite sytuacje nasilają się, szczególnie w sferach, które pozostają nie do końca przepracowane, nie załatwione.
      Na moje oko jednak, mamy tutaj do czynienia z jakimś trudnym tranzytem astrologicznym, więc w pierwszej kolejności to bym sprawdził.
      Pozdrawiam

jednak wydaje mi się, że właśnie teraz szczeg
      > ólnie przybiera na sile. wszystko idzie jak po grudzie, same ograniczenia i nie
      > powodzenia, ciągle coś na mnie spada. miałam 2 stłuczki samochodowe jedna po dr
      > ugiej (nie z mojej winy), ani jeden z zaplanowanych wyjazdów w tym roku nie dos
      > zedł do skutku, ludzie nie odpowiadają na moje maile, zapominają, że mają oddzw
      > onić, od niemal roku usiłuję zamówić meble do kuchni i a to tych, które wybrała
      > m już nie ma, a to ich nie dowieźli, bo ktoś skasował zlecenie transportu, jede
      > n monter zrezygnował w połowie zlecenia, przyszedł drugi kończyć i złamał rękę.
      > .. a teraz kiedy się wykurował, okazało się, że projektant pomylił się w oblicz
      > eniach i meble "wyjeżdżają" z kuchni do pokoju. ten ostatni przykład dokładnie
      > ilustruje, jak toczy się ostatnio moje życie. nic, dosłownie nic nie mogę załat
      > wić, wszystko się ciągnie, komplikuje, rozłazi w rękach
      > czy to normalne, że szczyt na sam koniec tak bardzo przybiera na sile?
      • laura988 Re: szczyt 4/13 04.11.14, 17:36
        Dziękuję za odpowiedź wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka