Dodaj do ulubionych

otwarcie galerii

29.12.14, 22:13
Witam serdecznie,
Wiem, ze temat byl juz poruszany, ale dla pewnosci mam pytanie. Otwarciu galerii patronuje wibracja 6, czy ona jest najlepsza w przeznaczeniu? Z mezem, mamy zamiar zalozyc galerie fotograficzna z wibracja nazwy 6 ( a-1; c-1; f-1; i-1; n-1; o-1; r -1; t-1; y-1. - 9 liter ) data zalozenia 6 czyli przeznaczenie 3. Czy to jest dobry pomysl, czy szukac czegos 3/3 z przeznaczeniem 6, a moze jakies inne rozwiazania?
Dziekuje z gory za pomoc.
Obserwuj wątek
    • zoka1 Re: otwarcie galerii 29.12.14, 22:20
      Przepraszam, na gorze pomylilam sie z literkami z nazwa firmy, zaczynaja sie na te sama litere i wpisalam blednie litery, prawidlowa nazwa c-1, f-1, i-1, n-1; o-1; s-1; u-1. - 7 liter. Maz jest numerologiczna 1 z czarnym szczytem 7 ( czy te 7 liter ma jakis wplyw ? ), galeria bedzie na niego zalozona. Rok osobisty numerologiczny ma super bo 8, trzeba korzystac wink
      • janus50 Re: otwarcie galerii 29.12.14, 22:36
        Witaj ponownie
        zoka1 napisał(a):

> Przepraszam, na gorze pomylilam sie z literkami z nazwa firmy, zaczynaja sie na
        > te sama litere i wpisalam blednie litery, prawidlowa nazwa c-1, f-1, i-1, n-1
        > ; o-1; s-1; u-1. - 7 liter. Maz jest numerologiczna 1 z czarnym szczytem 7 ( cz
        > y te 7 liter ma jakis wplyw ? ), galeria bedzie na niego zalozona. Rok osobisty
        > numerologiczny ma super bo 8, trzeba korzystac wink

Co masz na myśli pisząc rok numerologiczny? Rok numerologiczny to suma wibracji urodzeniowej i aktualnego roku. Jeśli więc chcesz rozpocząć przedsięwzięcie w 2015 (8) to w połączeniu z drogą życia 1 da to fatalną dla biznesu 9. No chyba że ma być to działalność charytatywna.
        Nawiasem mówiąc, rok numerologiczny to opcja proponowana przez Panią Lobos. Poza Polską kompletnie ignorowana z uwagi na brak rzetelnego uzasadnienia tego sposobu liczenia. Zresztą u nas też już ta opcja jest w odwrocie....
        Jeśli potrzebujesz informacji to podaj dane urodzeniowe - data/daty urodzenia itp.
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: otwarcie galerii 29.12.14, 22:30
      Witaj
      zoka1 napisał(a):

> Witam serdecznie,
      > Wiem, ze temat byl juz poruszany, ale dla pewnosci mam pytanie. Otwarciu galeri
      > i patronuje wibracja 6, czy ona jest najlepsza w przeznaczeniu? Z mezem, mamy z
      > amiar zalozyc galerie fotograficzna z wibracja nazwy 6 ( a-1; c-1; f-1; i-1; n
      > -1; o-1; r -1; t-1; y-1. - 9 liter ) data zalozenia 6 czyli przeznaczenie 3. C
      > zy to jest dobry pomysl, czy szukac czegos 3/3 z przeznaczeniem 6, a moze jakie
      > s inne rozwiazania?
      > Dziekuje z gory za pomoc.

Z przedstawionego powyżej ustawienia - 6-6-3, wnioskuję, że galeria, którą pragniecie otworzyć, nie ma przynosić zysku, jest wyłącznie przedsięwzięciem obliczonym na bezinteresowne prezentowanie sztuki społeczeństwu. Czy tak?
      Pozdrawiam
      • zoka1 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 00:14
        Dziekuje za szybka odpowiedz. W innym watku zadawalam pytanie Panu jak liczyc lata osobiste, nie licze wg Gladys Lobos. Maz urodzil sie 1.08 obecnie mamy 8 juz rok wiec wychodzi, ze jest w 8 roku, nazwalam to numerologicznym. Nazwa firmy powyzej jest przykladowa, nie sprawdzona wg liczby duszy itd. Galeria jest nastawiona na zarobek. Co Pan by proponowal? prosze o pomoc. ( juz zwrocilam uwage, ze luty korzystny msc osobisty dla meza ma retrogradacje merkurego do 11 lutego a ksiezyc przybywajacy jest do 15). A czy marzec 2 msc dla mojego meza jest korzystny czy w razie czego poczekac do kwietnia z otwarciem ( 3 miesiac ). Dziekuje.
        • zoka1 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 01:01
          Ja jeszcze tylko uzupelnie swoja odpowiedz. Maz jest urodzony 1.08.1972, jest w drugim cyklu 1; drugim punkcie zwrotnym 11/2 ( tak wychodzi z moich obliczen jesli sie myle to przepraszam). Pozdrawiam serdecznie
        • janus50 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 01:20
          Witaj ponownie
          zoka1 napisał(a):

> Dziekuje za szybka odpowiedz. W innym watku zadawalam pytanie Panu jak liczyc l
          > ata osobiste, nie licze wg Gladys Lobos. Maz urodzil sie 1.08 obecnie mamy 8 ju
          > z rok wiec wychodzi, ze jest w 8 roku, nazwalam to numerologicznym.

A więc mówimy o roku osobistym. Oczywiście osiem jest bardzo korzystne na podejmowanie projektów biznesowych.

> Nazwa firmy
          > powyzej jest przykladowa, nie sprawdzona wg liczby duszy itd. Galeria jest nas
          > tawiona na zarobek.

W nazwie firmy nie dzielimy danych na spółgłoski i samogłoski. Liczymy sumę wszystkich liter.
          Jeśli przedsięwzięcie ma przynosić zyski, to musi mieć w nazwie i dacie ustawienia na wibracje biznesowe. Są to 3, 1 albo 8. Oczywiście szóstka jest wibracją wspierającą sztukę jednak nie jest wibracją biznesową. Jeśli ktoś chce rozpocząć biznes, to fakt że ustawi wibrację nazwy czy datę rozpoczęcia działalności na wibrację odpowiadającą kierunkowi działalności, np. sztuka, nie sprawi że wasza wrażliwość na piękno i sztukę się pomnoży, ponieważ ona, jak mniemam, jest już spora. Należy zatem ustawić wibrację nazwy i daty na wibracje wspierające biznes.

Co Pan by proponowal? prosze o pomoc. ( juz zwrocilam uwage
          > , ze luty korzystny msc osobisty dla meza ma retrogradacje merkurego do 11 lute
          > go a ksiezyc przybywajacy jest do 15).

W tym przypadku proponowałbym ustawić nazwę na 3 a datę na 8. Trójka to komunikacja, przyciąga ludzi i potencjalnych klientów, a ósemka wiadomo, pomnaża.

> A czy marzec 2 msc dla mojego meza jest
          > korzystny czy w razie czego poczekac do kwietnia z otwarciem ( 3 miesiac ). Dzi
          > ekuje.

Miesiąc osobisty 2 jest bardzo dobry na załatwianie wszelkich spraw urzędowych a więc jest również korzystny na otwarcie firmy.
          Pozdrawiam
          • zoka1 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 05:17
            Dziekuje bardzo, bardzo za rozwianie moich watpliwosci. Teraz juz rozumiem po co ta 6.
            Mam jeszcze jedno pytanie z "innej beczki". Wzielismy z mezem slub i on przyjal moje nazwisko, swojego nie lubil od dziecka, ja nie mialam nic przeciwko. Wibracje imienne zmienily mu sie na 48/12/3- 110/2 - 158/14/5. ( nie ma zadnego braku w literach, wrecz uzupelnil sobie 2 i 6, mimo niestabilnej piatki te wibracje sa korzystniejsze niz poprzednio, wyeliminowal 7 ). W obliczeniach uwzglednilam jego pseudonim, juz kiedys tez na ten temat pisalismy, nie nalezy on od zadnego skrotu z imienia i nazwiska. Obecnie tego pseudonimu uzywam tylko ja i moja rodzina. Czy istnieje taka mozliwosc, ze gdybysmy przestali uzywac tego pseudonimu, czy po jakims czasie wibracje tego pseudonimu przestalyby na niego dzialac? Fakt, ze do meza odzywam sie od nastu lat po tym pseudonimie, wiec jest zakodowany w jego podswaidomosci, kiedys wszyscy mowili do mojego meza po pseudonimie, jednakze nie mamy juz z tymi ludzmi kontaktu. Zlikwidowanie pseudonimu nie wplyneloby na braki literowe, a wibracje imienne wynosilyby 38/11/2- 98/17/8 - 136/10/1 ( literke K liczylam jako 11). Sadze, ze te wibracje wzmocnilyby jego dusze artystyczna biznesowo, a tego mu brak, mimo, ze ma glowe do interesow, brak mu przyslowiowego szczescia.

I ostatnie pytanie, czy podczas retrogradacji merkurego mozna podejmowac dzialania kredytowe, wziecie leasingu, czy poczekac do zakonczenia retrogradacji. Ma merkury na takie rzeczy rowniez wplyw?
            Pozdrawiam
            • zoka1 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 09:40
              Spac nie moge i rozmyslam, wtedy czlowiek najbardziej glupieje, przepraszam smile Maz wymyslil nazwe o wibracji 3, zgodnie z zaleceniem ( oboje dziekujemy za wskazowki ) i teraz - data ma byc data firmy - 25 luty 2015 jest o'wibracji 8 - nie ma retrogradacji i nie ma pustego biegu ksiezyca w tym dniu u mnie ( powyzej napisalm blednie kiedy jest przybierajacy ksiezyc spojrzalm na obecny rok a nie przyszly, w 2015 jest od 19 lutego do 5 marca ), czy to ma byc dzien o wibracji 8 dla mojego meza? Bo 25 luty jest dla niego 9 dniem osobistym ???
              Dziekuje i pozdrawiam
              • janus50 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 15:28
                zoka1 napisał(a):

> Spac nie moge i rozmyslam, wtedy czlowiek najbardziej glupieje, przepraszam smile
                > Maz wymyslil nazwe o wibracji 3, zgodnie z zaleceniem ( oboje dziekujemy za wsk
                > azowki ) i teraz - data ma byc data firmy - 25 luty 2015 jest o'wibracji 8 - ni
                > e ma retrogradacji i nie ma pustego biegu ksiezyca w tym dniu u mnie ( powyzej
                > napisalm blednie kiedy jest przybierajacy ksiezyc spojrzalm na obecny rok a nie
                > przyszly, w 2015 jest od 19 lutego do 5 marca ), czy to ma byc dzien o wibracj
                > i 8 dla mojego meza? Bo 25 luty jest dla niego 9 dniem osobistym ???

Celem ustawienia firmy bierzemy pod uwagę jej nazwę (tak jak zostanie zapisana w dokumentach rejestrowych) oraz datę rozpoczęcia działalności, także zapisaną w dokumentach rejestrowych. Data ta to jakby data urodzenia firmy.
                To najbardziej istotne czynniki.
                Ustawienia numerologiczne wzgl. osobistych lat, miesięcy i dni właściciela, są także istotne dla momentu rozpoczęcia działalności i należy zwrócić uwagę, aby było możliwe korzystne albo przynajmniej nie były niekorzystne - np. 9.
                Kiedy firma jest już zarejestrowana, staje się odrębnym bytem numerologicznym.
                Tak więc dzień osobisty 9 jest niestety w tym przypadku niekorzystny.
                Pozdrawiam

> Dziekuje i pozdrawiam
                • zoka1 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 17:11
                  Taaaak, ja musze wziasc sobie jakis urlop ;P Poza tym, w kazdym prawie poscie do Pana musze zrobic jakiegos byka obliczeniowego, od poczatku tak mam ( chyba tylko teraz nie zrobilam w obliczeniach imiennych mojego meza, bo zrobilam to pomalu, na kartce itd. ). Dodawalam dni i miesiace a zapomnialam dodac roku i wychodzilo mi dziewiec. Dla mojego meza 25 luty bedzie to 8 rok, 1 miesiac i rowniez 8 dzien big_grin Lepiej byc nie moze big_grin

Panie Januszu, przesylamy Panu oboje wyrazy wdziecznosci i podziekowania za pomoc, za kazdym razem kiedy do Pana napisze, odpowiedzi sa natychmiastowe, konkretne, jasne i czytelne.
                  Zyczymy rowniez Panu z okazji Nowego Roku, spelnienia wszystkich pragnien, duzo zdrowia, pomyslnosci w kazdej dziedzinie zycia, milosci, harmoni, spokoju i zeby nie zapomnial Pan o nas, zagubionych forumowiczach. Wszystkiego naj...
                  Buziaki ( to ode mnie wink )

Wszystkim forumowiczom z okazji Nowego Roku zycze rowniez wszystkiego najlepszego w kazdej dziedzinie zycia, zeby przyszly Nowy Rok byl obfity pod kazdym wzgledem, milosci, harmonii, udanych biznesow, przybywajacej kasy, spokoju, wszystkiego naj, naj, naj
                  Zoka1
                  • janus50 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 17:54
                    Bardzo dziękuję!
                    Życzę pięknego życia!
                    Pozdrawiam serdecznie
            • janus50 Re: otwarcie galerii 30.12.14, 14:56
              Witaj ponownie
              zoka1 napisał(a):

> Dziekuje bardzo, bardzo za rozwianie moich watpliwosci. Teraz juz rozumiem po c
              > o ta 6.
              > Mam jeszcze jedno pytanie z "innej beczki". Wzielismy z mezem slub i on przyjal
              > moje nazwisko, swojego nie lubil od dziecka, ja nie mialam nic przeciwko. Wibr
              > acje imienne zmienily mu sie na 48/12/3- 110/2 - 158/14/5. ( nie ma zadnego bra
              > ku w literach, wrecz uzupelnil sobie 2 i 6, mimo niestabilnej piatki te wibracj
              > e sa korzystniejsze niz poprzednio, wyeliminowal 7 ). W obliczeniach uwzglednil
              > am jego pseudonim, juz kiedys tez na ten temat pisalismy, nie nalezy on od zadn
              > ego skrotu z imienia i nazwiska. Obecnie tego pseudonimu uzywam tylko ja i moja
              > rodzina. Czy istnieje taka mozliwosc, ze gdybysmy przestali uzywac tego pseudo
              > nimu, czy po jakims czasie wibracje tego pseudonimu przestalyby na niego dziala
              > c?

W tej sytuacji, pseudonim ten jest w sposób trwały zapisany w podświadomości i będzie działał, należy go więc uwzględniać w obliczeniach. Tak długo jak twój mąż będzie o nim pamiętał, tak też długo będzie oddziaływał. Raczej trudno sobie wyobrazić sytuację, że całkowicie go zapomni, nawet jeśli przyjmiemy hipotetycznie, że nikt nie będzie się do niego zwracał za pomocą pseudonimu to i tak pozostanie on w jego pamięci. Jest powiązany z sumą doświadczeń, trudno się więc spodziewać, że nagle zniknie jak wymazany gumką....

Fakt, ze do meza odzywam sie od nastu lat po tym pseudonimie, wiec jest zako
              > dowany w jego podswaidomosci, kiedys wszyscy mowili do mojego meza po pseudonim
              > ie, jednakze nie mamy juz z tymi ludzmi kontaktu. Zlikwidowanie pseudonimu nie
              > wplyneloby na braki literowe, a wibracje imienne wynosilyby 38/11/2- 98/17/8 -
              > 136/10/1 ( literke K liczylam jako 11). Sadze, ze te wibracje wzmocnilyby jego
              > dusze artystyczna biznesowo, a tego mu brak, mimo, ze ma glowe do interesow, br
              > ak mu przyslowiowego szczescia.
              >
              > I ostatnie pytanie, czy podczas retrogradacji merkurego mozna podejmowac dziala
              > nia kredytowe, wziecie leasingu, czy poczekac do zakonczenia retrogradacji. Ma
              > merkury na takie rzeczy rowniez wplyw?

Tak, Merkury jest powiązany z handlem, tak więc siłą rzeczy z niemal każdym biznesem i jego retrogradacja jest w tym kontekście niekorzystna dla wszelkich działań biznesowych.

Pozdrawiam

> Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka