Dodaj do ulubionych

Ogromna Prośba do Pana Janusza.

16.02.15, 21:03
Witam,
Monika , ur. 29.04.1971. godz. ur. 6.35 Panie Januszu w żadnej pracy nie mogę zagrzać miejsca dłużej niż półtora roku, nie wynika to z mojej winy . Obecnie poszukuję już kolejnej , nie mam siły. Proszę zobaczyć dlaczego tak się dzieje? czy ja coś źle robię? kiedy znajdę kolejną. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 21.02.15, 16:58
      Witaj
      monika536 napisała:

> Witam,
      > Monika , ur. 29.04.1971. godz. ur. 6.35 Panie Januszu w żadnej pracy nie mogę z
      > agrzać miejsca dłużej niż półtora roku, nie wynika to z mojej winy . Obecnie p
      > oszukuję już kolejnej , nie mam siły. Proszę zobaczyć dlaczego tak się dzieje?
      > czy ja coś źle robię? kiedy znajdę kolejną. Pozdrawiam.

Generalnie, w drodze życia z daty urodzenia nie ma jakiegoś wyraźnego dramatu w sferze pracy. Układ jest nawet dość korzystny, gdyż jesteś w drugim cyklu 2 i trzecim szczycie 8 - jest to mocno materialnie zabarwiony okres, w którym kariera zawodowa powinna rozwijać się raczej pomyślnie. Jesteś także urodzeniowym 6/33 a 6/33 pragnie stabilizacji i przewidywalności, więc ciągłe zmiany i brak trwałości w sferze pracy jest z pewnością dla ciebie mocno irytujące. 6/33 najlepiej się spełnia w jednym miejscu pracy, jest gotowe przepracować tam całe życie.
      Jest co prawda pewien element zaburzający ten układ. Jest to piątka w czarnym szczycie, która może budować niecierpliwość, niechęć do podporządkowywania się regułom i osobom, niechęć do ponoszenia odpowiedzialności, niechęć do schematów i monotonii. Nie podejrzewam jednak, by miał on aż tak wielki wpływ, może być jednak z pewnością kroplą przepełniającą czarę.
      Dlatego warto sprawdzić twoje wibracje imienne. Możliwe, że tam właśnie jest jakiś problem...
      Podaj więc zawartość liter twoich wszystkich imion (także z bierzmowania) oraz nazwisk (rodowe i po mężu) istotne są także nazwiska noszone czasowo. Najlepiej podać na zasadzie: np. A - 7 razy, B - 2, C - 3 itd.
      Pozdrawiam
      • monika536 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 22.02.15, 20:38
        Dziękuję za analizę ,podaję zsumowane liczby trzech imion w tym jedno z bierzmowania ,jedno nazwisko rodowe
        M-1 ,O-3, N-3, i-2, A-7, B-2, R-2. W-2, J-1, C-2, E-1.
        Jeszcze raz bardzo dziękuję za wyliczenie, mam nadzieję ,że kolejne wyliczenia pokażą gdzie przyczyna leży. Proszę zobaczyć za jaki czas znajdę kolejną pracę. Pozdrawiam.
        • kumandanos Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 23.02.15, 10:00
          Panie Januszu proszę o zerknięcie na wibracje adresu sokołowska 11b/99- to chyba daje 1 -oboje z partnerem jesteśmy 9, a potrzebujemy dynamizmu i sukcesu finansowego.
          • janus50 Re: kumandanos 24.02.15, 16:05
            Witaj
            kumandanos napisała:

> Panie Januszu proszę o zerknięcie na wibracje adresu sokołowska 11b/99- to chyb
            > a daje 1 -oboje z partnerem jesteśmy 9, a potrzebujemy dynamizmu i sukcesu fina
            > nsowego.

Tak, ten adres posiada wibrację 1. Moim zdaniem jest korzystny i nie ma potrzeby go zmieniać. Finanse to ósemka, jednak aby skorygować ten adres na osiem, trzeba by dodać do niego literę o wibracji 7. Problem w tym, że wszystkie siódemki są pasywne, więc dodanie takiej litery znacznie spowolni energetykę tego adresu...
            Ponadto, wibracja adresu jest jednym z mniej istotnych elementów numerologicznych, więc jeśli z jakiś względów nie wiedzie się wam w sferze finansów, problem może leżeć zupełnie gdzie indziej....
            Pozdrawiam
          • kumandanos Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 24.02.15, 18:42
            bvh
        • janus50 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 24.02.15, 16:00
          Witaj ponownie
          monika536 napisała:

> Dziękuję za analizę ,podaję zsumowane liczby trzech imion w tym jedno z bierz
          > mowania ,jedno nazwisko rodowe
          > M-1 ,O-3, N-3, i-2, A-7, B-2, R-2. W-2, J-1, C-2, E-1.
          > Jeszcze raz bardzo dziękuję za wyliczenie, mam nadzieję ,że kolejne wyliczenia
          > pokażą gdzie przyczyna leży. Proszę zobaczyć za jaki czas znajdę kolejną pracę.

Twoje wibracje imienne mają wartość 3-4/13-7. Są to niekorzystne wibracje. Występuje w nich konflikt pomiędzy trójką i czwórką, które nie są harmonijne. Ponadto, obecność karmicznej liczby trzynaście w aspekcie zewnętrznym może sprawiać, że jesteś postrzegana przez innych jako wół roboczy, niewolnik, który będzie pracował za przysłowiową miskę zupy, a owoce twojej pracy oraz wszelkie zaszczyty będą konsumować inni ludzie.
          Brak jest tobie także wibracji 7 i 8 w zawartości liter. Oznacza to, że brakuje w twoich imionach i nazwisku liter, które wyrażają wibrację 7 - G, P oraz Y, i wibrację 8 - H, Q i Z. W kontekście pracy zawodowej istotna jest przede wszystkim ósemka, gdyż ona rządzi sferą finansów i pomnażania. Brak ten może przynosić rozmaite problemy w tej sferze, np. ciągłe zmagania o zdobywanie środków do życia.
          Takie wibracje z pewnością nadają się do zmiany numerologicznej.
          Co do terminu otrzymania nowej pracy, to z uwagi na rok osobisty 5, nie jest to łatwe do przewidzenia, gdyż rok pięć jest zwykle bardzo dynamiczny i sytuacja może się zmieniać jak w kalejdoskopie. Raz na wozie raz pod wozem....
          Teoretyzując, najkorzystniejsze najbliższe miesiące, które mogłyby przynieść zmianę w sferze pracy, to marzec, który będzie miał wibrację 8 oraz maj, który będzie miesiącem osobistym 1.

Pozdrawiam i życzę szczęścia!

> Pozdrawiam.
          • monika536 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 24.02.15, 18:50
            Panie Januszu jakie imię proponuje Pan żebym używała? Pozdrawiam
            • janus50 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 24.02.15, 22:01
              Witaj ponownie
              monika536 napisała:

> Panie Januszu jakie imię proponuje Pan żebym używała? Pozdrawiam

Akurat dobór imienia to najmniejszy problem. 90% powodzenia w transformacji (zmianie) numerologicznej wynika z odpowiedniej pracy z tym imieniem. Numerolodzy, którzy się zajmują zmianami numerologicznymi proponują rozmaite systemy pracy z dobranym imieniem. Jedne są bardziej skuteczne, inne mniej. To trochę tak jak z dietą. Możesz otrzymać świetną dietę, jednak gdy nie będziesz jej stosować w odpowiedni sposób, efektu nie będzie albo będzie nietrwały....
              Dlatego lepiej udać się do doświadczonego w tym względzie numerologa. Od razu zaznaczam, że ja się tym nie zajmuję. Mogę wskazać jednak odpowiednią osobę o ile nie znajdziesz nikogo.
              Pozdrawiam
              • monika536 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 24.02.15, 22:56
                Dziękuję za odpowiedź, mogę na już powiedzieć ,że nie znam żadnego dobrego numerologa. Jak może Pan kogoś polecić będę wdzięczna.
                • janus50 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 25.02.15, 21:31
                  Witaj ponownie
                  monika536 napisała:

> Dziękuję za odpowiedź, mogę na już powiedzieć ,że nie znam żadnego dobrego nume
                  > rologa. Jak może Pan kogoś polecić będę wdzięczna.

Ja niezmiennie polecam Panią Iwonę Łukiewską z Bydgoszczy. Mam do niej pełne zaufanie Ma blisko dwudziestoletnie doświadczenie i pomogła bardzo wielu osobom. www.numerologia.net.pl
                  Pozdrawiam
                  • monika536 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 25.02.15, 21:57
                    Dziękuję. Czy mogę zapytać jeszcze o sferę uczuciową?
                    Pozdrawiam.
                    • janus50 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 25.02.15, 22:14
                      Witaj ponownie
                      monika536 napisała:

> Dziękuję. Czy mogę zapytać jeszcze o sferę uczuciową?
                      > Pozdrawiam.

Jako urodzeniowa szóstka z dnia urodzenia 2 i w cyklu 2, budowa trwałego związku, domu rodzinnego, szczęśliwej rodziny jest dla ciebie bardzo istotna. Tutaj jednak problemem może być z jednej strony czarny szczyt pięć, który inspiruje do poszukiwań w sferze osobistej, ciągłych prób i błędów, niechęć do trwałego wiązania się (często nieuświadomiona). Z drugiej strony zaś wibracje 3-4-7 i brak siódemki w zawartości liter mogą przynosić negatyw siódemki. Pojawiać się może więc izolacja emocjonalna, problemy z trwałych budowaniem relacji osobistych.
                      Odpowiednia zmiana numerologiczna może w odczuwalnym stopniu zredukować ten problem.
                      Pozdrawiam
                      • monika536 Re: Ogromna Prośba do Pana Janusza. 25.02.15, 22:26
                        Bardzo dziękuję Panie Januszu i Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka