podroznik821
14.03.15, 20:04
Witam.
Moja droga życiowa to 4/ 31 Data urodzenia to 20/11/1998.
Dotychczas miałem portret numerologiczny 7/5/3.
Byłem postacią o wielu osobowościach, chciałem się bawić, ale coś mi nie pozwalało, byłem nieufny, wolałem żyć w swoim świecie gdyby można to tak ująć.
Z drugiej gdy bliżej kogoś poznałem to dowiadywał się o mojej " trójkowości " i było nam razem dobrze. Jednakże potem popadłem w depresję, miałem ciągłe dołki itp.
Kilka miesięcy temu miałem bierzmowanie.
Nieświadomy czegoś takiego jak portret numerologiczny ( o DŻ wiedziałem, bo pewnie przez te 7 jako liczbę duszy takimi rzeczami nieodparcie się interesuję ).
Przed bierzmowaniem byłem nieświadomy tego, a okazało się, że po inicjacji portret zmienił
się w 8/2/1.
Na początku zmian nie widziałem, cały czas byłem ospały, nic mi się nie chciało, aż w końcu się niejako ruszyłem i przede wszystkim zmieniły się moje priorytety jednak zacząłem działać
tak naprawdę dopiero niedawno. Oczywiście jakaś zmiana nastąpiła, gdyż zauważyłem to u siebie i dlatego postanowiłem poszukiwać w ezoteryce, widząc, że np. DŻ się sprawdzają u innych ludzi jak i u mnie.
Podejrzewam, że ta zmiana trwała dłużej niż pół roku, tylko dlaczego ja tu piszę?
Piszę, ponieważ dalej jestem niezadowolony z siebie.
I wydaje mi się, że te wibracje również nie są zbyt korzystne.
Jestem bardziej pewny siebie/ pracowity, ale brak mi jakiegoś takiego szczęścia, luzu.
Za wszelkie odpowiedzi, serdecznie dziękuję.