Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka

13.04.15, 10:30
Dzień dobry Panie Januszu smile
planuję przeprowadzkę za 2 tygodnie i zastanawiam się na ile istotna jest jej data?
Wstępnie wybrałam 25 kwietnia,ale po przeliczeniu wychodzi tak:
rok osobisty 3
miesiąc osobisty 7
dzień osobisty 5/14
chyba ta 7 z miesiąca nie wygląda za dobrze w kontekście tego, że w tej chwili jestem samotna?
Przeliczyłam też datę 2 maja i wychodzi dużo lepiej:
rok osobisty 3
miesiąc osobisty 8
dzień osobisty 1/10

Wibracja całego adresu to 1 ( Adama Mickiewicza 28/39), czy jeśli jestem samotna powinnam dołożyć jakąś cyferkę, aby wibracja wyniosła 6?
Z góry dziękuję za wskazówki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Przeprowadzka 16.04.15, 14:03
      Witaj
      owieczka_1983 napisała:

> Dzień dobry Panie Januszu smile
      > planuję przeprowadzkę za 2 tygodnie i zastanawiam się na ile istotna jest jej d
      > ata?
      > Wstępnie wybrałam 25 kwietnia,ale po przeliczeniu wychodzi tak:
      > rok osobisty 3
      > miesiąc osobisty 7
      > dzień osobisty 5/14
      > chyba ta 7 z miesiąca nie wygląda za dobrze w kontekście tego, że w tej chwili
      > jestem samotna?
      > Przeliczyłam też datę 2 maja i wychodzi dużo lepiej:
      > rok osobisty 3
      > miesiąc osobisty 8
      > dzień osobisty 1/10

Data majowa jest korzystniejsza. W dacie kwietniowej siódemka nie będzie miała wpływu na przeprowadzkę w kontekście samotności, ale jednak siódemka jest mało dynamiczna, daje zastój, marazm.

>
      > Wibracja całego adresu to 1 ( Adama Mickiewicza 28/39), czy jeśli jestem samotn
      > a powinnam dołożyć jakąś cyferkę, aby wibracja wyniosła 6?

Tak, szóstka bedzie wspierać twoje dążenia do ustabilizowania życia osobistego. Proponuję dokleić na drzwiach mieszkania literę W - to piątka ale pochodząca z 23 więc będzie wspierac partnerstwo i komunikację no i zmieni wibrację adresu na 6.
      Pozdrawiam

> Z góry dziękuję za wskazówki i pozdrawiam!
      • owieczka_1983 Re: Przeprowadzka 09.09.15, 08:57
        Witam Panie Januszu smile
        przeprowadziłam się 2 maja, to już 4 miesiące i ciężko mi się zaklimatyzować w nowym miejscu sad jestem obecnie w latach pustki do lutego 2016, czy to może mieć na to wpływ?Czy przeprowadzka w latach pustki jest niekorzystna?
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka