Dodaj do ulubionych

numerologia auta

26.07.15, 12:52
Witam Panie Januszu. Jestem numerologiczną 3. Auto kupiłem 18.07.2015. Tablice rejestracyjne , które aktualnie posiadam to: CIN 71634.Czy te liczby są szczęsliwe dla auta? Czy kupiłem auto w dobrym dniu? Bardzo prosiłbym Pana o informacje na te dwa pytania? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • piotrino123 Re: numerologia auta 26.07.15, 15:27
      piotrino123 napisał(a):

> Witam Panie Januszu. Jestem numerologiczną 3.(04.05.1974) Auto kupiłem 18.07.2015. Tablice
      > rejestracyjne , które aktualnie posiadam to: CIN 71634.Czy te liczby są szczęs
      > liwe dla auta? Czy kupiłem auto w dobrym dniu? Bardzo prosiłbym Pana o informa
      > cje na te dwa pytania? Pozdrawiam
      • piotrino123 Re: numerologia auta 26.07.15, 15:28
        piotrino123 napisał(a):

> piotrino123 napisał(a):
        >
        > > Witam Panie Januszu. Jestem numerologiczną 3.(04.05.1974 - data urodzenia) Auto kupiłem 18
        > .07.2015. Tablice
        > > rejestracyjne , które aktualnie posiadam to: CIN 71634.Czy te liczby są
        > szczęs
        > > liwe dla auta? Czy kupiłem auto w dobrym dniu? Bardzo prosiłbym Pana o i
        > nforma
        > > cje na te dwa pytania? Pozdrawiam
    • janus50 Re: numerologia auta 31.07.15, 13:36
      Witaj
      piotrino123 napisał(a):

> Witam Panie Januszu. Jestem numerologiczną 3. Auto kupiłem 18.07.2015.

Aby ustalić, czy kupiłeś to auto w korzystnym dniu, w odniesieniu osobistym, niezbędna jest data urodzenia.
      Data miała miejsce podczas przybierającej fazy Księżyca, co jest korzystne....

Tablice
      > rejestracyjne , które aktualnie posiadam to: CIN 71634

Ten numer daje wibrację dwa. Nie jest on jakoś specjalnie niekorzystny ale korzystny także nie jest. Można go określić jako neutralny.

.Czy te liczby są szczęs
      > liwe dla auta? Czy kupiłem auto w dobrym dniu? Bardzo prosiłbym Pana o informa
      > cje na te dwa pytania? Pozdrawiam

Pozdrawiam
      • piotrino123 Re: numerologia auta 31.07.15, 18:43
        Bardzo dziękuję.
        <<
        Aby ustalić, czy kupiłeś to auto w korzystnym dniu, w odniesieniu osobistym, niezbędna jest data urodzenia.>>
        Moja data urodzenia: 04.05.1974.
        Panie Januszu, a jakbym dodał na tablicy poniżej np. jedynkę żeby po zsumowaniu dało mi ogólną 3? Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedz.... Pozdrawiam
        • janus50 Re: numerologia auta 04.08.15, 14:13
          Witaj ponownie
          piotrino123 napisał(a):

> Bardzo dziękuję.
          > <<
          > Aby ustalić, czy kupiłeś to auto w korzystnym dniu, w odniesieniu osobistym, ni
          > ezbędna jest data urodzenia.>>
          > Moja data urodzenia: 04.05.1974.
          > Panie Januszu, a jakbym dodał na tablicy poniżej np. jedynkę żeby po zsumowani
          > u dało mi ogólną 3? Jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedz.... Pozdrawiam

W takim przypadku lepiej dodawać litery niż cyfry. Litera działa zawsze silnej. Zamiast jedynki możesz więc dodać literę A, która zresztą jest bardzo silną literą z punktu widzenia numerologii.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka