Dodaj do ulubionych

Transformacja/zmiana numerologiczna

21.03.16, 12:35
Witam !
Jakiś czas temu dokonałam zmiany numerologicznej. Nowe imiona afirmuję codziennie.Nie minęło wiele czasu, a już widzę w swoim zachowaniu parę zmian smile
Nurtuje mnie jednak pewna rzecz-Pani,która robiła dla mnie zmianę nadała mi zagraniczne imiona. Podobają mi się nawet i przyjmuję je,ale co pewien czas odzywa się głos wewnętrznego krytyka i podpowiada mi się że te imiona do mnie nie należą i w ogóle są żałosne.
Czy to normalne?Czy to zwykły,"zdrowy" opór podświadomości?
Czy znajdzie się ktoś kto ma taką zmianę za sobą lub jest w jej trakcie?
Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • saoirse88 Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 21.03.16, 13:23
      Ja jestem w trakcie - też mam taki wewnętrzny głos, co mówi, że to głupie i bez sensu tongue_out Ale wydaje mi się, że jest tak, jak piszesz - to taki właśnie opór podświadomości, której ciężko przyjąć coś nowego.
    • porucznikowa Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 21.03.16, 19:50
      Witaj jalmm

Ja też jestem po zmianie wibracji,ale moja Pani numerolog podała mi kilka imion do wyboru..wybrałam takie,które mi się podobało i muszę przyznać,że nie mam takich problemów.Być może miałaś duże braki ,które musiała uzupełnić i jeszcze dobrać korzystne wibracje.
      Pozdrawiam
    • jalmm Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 23.03.16, 11:07
      Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzismile
    • jalmm Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 23.03.16, 11:12
      Tak przy okazji...po zmianie moja liczba ekspresji wynosić będzie 157/13/4. Czy jest to bezpieczne?W końcu jest to liczba karmiczna (13)...
      Czy jest ktoś może coś w stanie coś na ten temat powiedzieć?
      Pozdr
      • saoirse88 Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 23.03.16, 13:34
        Jeśli wychodzi liczba karmiczna, to oczywiście nie jest korzystne. Pan Janusz już pisał tu na forum, że w takim przypadku osoba taka może być postrzegana jak "wół roboczy".
      • janus50 Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 27.03.16, 20:47
        Witaj
        jalmm napisał(a):

> Tak przy okazji...po zmianie moja liczba ekspresji wynosić będzie 157/13/4. Czy
        > jest to bezpieczne?W końcu jest to liczba karmiczna (13)...
        > Czy jest ktoś może coś w stanie coś na ten temat powiedzieć?

Dostałaś wibracje 1-3-4, które należą do korzystnych, jednak problemem jest właśnie ta karmiczna trzynastka, która nie jest niestety korzystna. Dlatego doświadczony numerolog nie da 1-3-4 jeśli pojawia się tam trzynastka.
        Co do obcobrzmiących imion, tutaj może występować opór podświadomości, czasem tak silny, że transformacja nie powiedzie się. Będzie nieskuteczna i nietrwała. Wiele zależy także o brzmienia tego imienia - jeśli jest to np. Oriana czy Susan to nasza podświadomość nie powinna mieć z tym problemu. Jednak jeśli jest to przykładowo Virhirrdir (takie imiona nadają niektórzy numerolodzy aby sztucznie nasycić dziewiątki, wtedy nasza podświadomość może doznawać emocjonalnych torsji... Szczególnie, że często takie imiona są sztucznie tworzone...
        Pozdrawiam

> Pozdr
        • jalmm Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 01.04.16, 00:18
          Dziękuję Panie Januszu smile
          Mimo wszystko będę dalej "oswajać" się z nowymi imionami,chcę zobaczyć jak to będzie działać w moim wypadku (przed otrzymaniem nowych imion też miałam w portrecie 13 i było znośnewink).
          Proszę mi tylko powiedzieć czy jeśli w przyszłości zajdzie potrzeba zmiany to trzeba wziąć pod uwagę wszystkie imiona (łącznie z tymi z poprzedniej zmiany) czy tylko te "naturalne"?
          Pozdrawiamsmile
    • 1galina11 Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 01.04.16, 18:37
      Dobrze jest mieć imiona polskiego pochodzenia bo łatwiej je przyswajamy. Powinny nam się również podobać nadane imiona, ponieważ chętniej je przyjmujemy. Nie zawsze jednak jest to możliwe żeby imię było wymarzone w swoim brzmieniu. Myślę jednak że to proces i że ostatecznie poczuje pan czy imiona sa juz w pana krwiobiegu.
    • dannyq93 Re: Transformacja/zmiana numerologiczna 02.04.16, 11:52
      Witaj
      Myślę że taki opór to nic złego. Sam jestem w trakcie zmiany (trzeci miesiąc) i na początku też ciężko było oswoić mi się z imionami. Z czasem jednak coraz bardziej się z nimi identyfikowałem. Ostatnio nawet zostałem poproszony o podanie pełnego imienia i nazwiska w urzędzie i mało brakowało żebym przedstawił się swoimi nowymi "parametrami" smile To było zupełnie naturalne i automatyczne.
      Podsumowując nie martw się. Staraj się zaprzyjaźnić z imionami, a jak miewasz chwile zwątpienia w to co robisz to powiedz do siebie w duchu że lubisz te imiona i masz do nich pełne prawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka