Dodaj do ulubionych

Prośba do Pani Teresy

11.05.17, 09:27
Dzień dobry,
mam ogromną prośbę o wróżbę.
Jestem na uczuciowym zakręcie, chciałabym prosić o wskazówkę dotyczącą dwóch mężczyzn w moim życiu.
Ze stałym partnerem jest raczej kiepsko, na horyzoncie pojawił się drugi mężczyzna, ale nie wiem czy jest szansa na coś sensownego z nim.

moja data urodzenia - 15.10.1977
data ur. obecnego partnera - 08.03.1977
data ur. faceta na horyzoncie - 13.09.1982

Dziękuję za poświęcony czas i uwagę oraz pozdrawiam serdecznie smile
Obserwuj wątek
    • d.sardynka Re: Prośba do Pani Teresy 11.05.17, 09:39
      dodam ważne emocjonalnie daty:
      stały partner - 26.12.2004, 09.09.2016
      drugi mężczyzna - 16.06.2014, 20.04.2017
      • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 12.05.17, 08:03
        Pani D.Sardynko, to najistotniejsze tendencje numerologiczne występujące tylko w datach urodzenia.
        - A/ Obecnie zarysowuje się trend, który w najbliższych latach, po raz pierwszy w Pani dorosłym życiu, może się nasilić → może Pani mieć znacznie/zauważalnie mniejszą, lub małą, siłę przebicia w życiu i w relacjach z ludźmi, w tym w relacjach z mężczyznami, i to mimo zdolności manipulacyjnych, sprytu, itp.
        Już obecnie może Pani czuć z tego powodu dyskomfort/irytację, itp.
        - B/ Podobny trend, ale nieco stonowany, występuje obecnie w dacie urodzenia Pana-13.09.1982. Z tego m.in. powodu Wasze daty urodzenia mogą obecnie wykazywać pewnego rodzaju przyciąganie, ale to raczej nie jest przyciąganie korzystne dla celów budowania związku/czegokolwiek pomyślnego/trwałego.
        - C/ Podobny trend, też nieco stonowany, występował w dacie urodzenia Pana-8.03.1977 na kilka lat przed ok. 2016-2017, aż do ok. początku 2017, czyli do momentu jakiegoś rodzaju przesilenia/sporu/konfliktu w Waszej relacji i/lub do momentu jakiejś zmiany układu sił w Waszej relacji.
        Od tego momentu data urodzenia Pana-8.03.1977 jakby „wyzwoliła się” spod wpływu Pani daty urodzenia → a to w życiu codziennym mogło/może rodzić nieporozumienia/konflikty, zwłaszcza m.in. w związku z przewagą zdolności manipulacyjnych i sprytu w Pani dacie urodzenia.
        W dacie urodzenia Pana-8.03.1977 występuje tendencja do stosunkowo pomyślnego okresu życiowego w najbliższych latach (w tym do stopniowo coraz większej siły przebicia w życiu i w relacjach z ludźmi, itp.).

Pani D.Sardynko, to najważniejsze tendencje numerologiczne występujące w datach urodzenia w powiązaniu z datami ważnymi emocjonalnie dla Pani/Panów.
        ... 1] Data 26.12.2004 (Pan-8.03.1977) → ogólnie mogła/może sprzyjać Waszym datom urodzenia od ok. 2014 do ok. 2028 (to wyjątkowo bardzo długi okres).
        ... 2] Data 9.09.2016 (Pan-8.03.1977)→ ogólnie może nie sprzyjać Waszym datom urodzenia do ok. 2020-2021, zwłaszcza może nie sprzyjać ok. 2018 dacie urodzenia Pana-8.03.1977.
        Po ok. 2020-2021 data ta ogólnie może sprzyjać Waszym datom urodzenia - do ok. 2025.
        Ale uwaga (na podstawie innych metod numerologicznych): data ta może bardzo nie sprzyjać zgodnemu/ugodowemu/pomyślnemu życiu rodzinnemu/partnerskiemu.
        … 1 + 2] Do przemyślenia: Kto i dlaczego, itd., wybrał tak specyficzną datę 9.09.2016, skoro data poprzednia była w miarę OK? [„w miarę” - bo nie ma dat idealnych]
        ... 3] Data 16.06.2014 (Pan-13.09.1982) → ogólnie data ta bardzo wyraźnie konfliktowała/konfliktuje się z Pani datą urodzenia – od samego początku nieprzerwanie do ok. połowy 2017 (to bardzo długotrwały i bardzo silny konflikt dat, blokujący rozwój znajomości).
        Od ok. połowy 2017 do ok. 2027 data ta ogólnie może sprzyjać Pani dacie urodzenia, ale w tymże okresie może konfliktować się - ok. 2019-2021 - z datą urodzenia Pana-13.09.1982 (może konfliktować się albo co najmniej dwukrotnie albo częściej+nieregularnie).
        Uwaga: data ta m.in. wnosi tendencję do zmanipulowania w negatywnym znaczeniu.
        ... 4] Data 20.04.2017 (Pan-13.09.1982) → ogólnie data ta może sprzyjać Waszym datom urodzenia przez pierwszych kilka miesięcy i od ok. 2019 do ok. 2020.
        Uwaga: data ta m.in. wnosi tendencje do niejednego zmanipulowania w negatywnym znaczeniu.

Wnioski.
        Biorąc pod uwagę punkty A i B, oraz tendencję występującą w dacie urodzenia Pana-13.09.1982 do stosunkowo poważnych problemów z dyplomatycznym porozumiewaniem się i ze zgodną współpracą z ludźmi/kobietami, a także tendencje występujące w dacie urodzenia Pana-8.03.1977 do stosunkowo pomyślnego okresu życiowego w najbliższych latach (w tym do stopniowo coraz większej siły przebicia w życiu i w relacjach z ludźmi, itp.) → proponuję rozważyć (+ ew. sprawdzić w Kartach) różne opcje ew. zmodyfikowania relacji z Panem-8.03.1977 na warunkach dyktowanych głównie przez Pana-8.03.1977 (dla „świętego spokoju” - sad ), + ew. z „nowym otwarciem” w dniu w miarę przyjaznym/dyplomatycznym („w miarę” - bo nie ma dat idealnych). Teoretycznie bowiem Pan-8.03.1977 mógłby Panią w najbliższych latach stopniowo coraz bardziej wspierać w ważnych dla Pani sprawach i w ważnych dla Pani relacjach z ludźmi (por. punkt A).
        Nadmieniam, że ewentualna relacja Pani z Panem-13.09.1982 też przebiegałaby raczej nie na warunkach Pani, lecz głównie na warunkach Pana (por. punkt B), u którego w dacie urodzenia występują tendencje do sporej konfliktogenności oraz tendencje do zdolności manipulacyjnych większych niż w Pani dacie urodzenia. A zdolności manipulacyjne Pana i/lub Pani teoretycznie mogłyby zostać w Waszej ewentualnej relacji „niewłaściwie” wykorzystane, bowiem w obu ważnych emocjonalnie datach występuje ryzyko niekorzystnej/-ych manipulacji.

Pozdrawiam równie serdecznie smile

• d.sardynka Re: Prośba do Pani Teresy 12.05.17, 09:20
          Dziękuję bardzo za obszerną analizę.
          Daje mi dużo do myślenia.
          Zastanawiam się co oznacza określenie "zdolności manipulacyjne", nie jest to dla mnie zbyt jasne. Co może oznaczać "zmanipulowanie w negatywnym znaczeniu " ?

Jeśli chodzi o relację z panem 08.03.1977, w moim odczuciu, w kwestiach "siły przebicia", do jesieni 2016 (może trochę wcześniej) to raczej ja byłam pod dużym wpływem i niejako podporządkowywałam się temu panu. Natomiast 09.09.2016 to dzień , w którym miała miejsce poważna rozmowa, w której powiedziedzieliśmy sobie wiele szczerych, ale też bolesnych słów. Możliwe, że to spowodowało, że pan uwolnił się spod wpływu mojej daty urodzenia, w tym sensie, że jego uczucie i zaangażowanie spadło albo zaczął zastanawiać się nad jego sensem, nie zaś w sensie, że zaczął "stawiać na swoim".
          Czy można to tak zinterpretować ?
          Nie bardzo też wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy relację z panem 08.03.1977 na jego warunkach, chyba, że faktycznie tylko i wyłącznie dla "świętego spokoju" sad
          • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 12.05.17, 11:14
            Pani D.Sardynko, wszyscy mają zdolności manipulacyjne, ale nie wszyscy jednakowe. Jeśli ktoś ma (bardzo) duże zdolności manipulacyjne, to nie oznacza, że wykorzystuje je zawsze i wszędzie, i na dodatek tylko w niecnych celach... Zdolności manipulacyjne wielu ludziom pomogły/pomagają wyjść z mniejszych/większych tarapatów codziennych/życiowych czy nawet uratować życie, i to nikomu innemu nie wyrządzając szkody...
            Na temat manipulacji, środków/metod/technik manipulacyjnych, wywierania wpływu na ludzi, perswazji, manipulacji w związku, itp., itd., można sporo poczytać m.in. w necie.
            Pisząc „zmanipulowanie w negatywnym znaczeniu” miałam na myśli oszustwo (raczej dużego kalibru) i/lub poczucie bycia poważnie oszukaną/oszukanym, itp.

Napisała Pani: Jeśli chodzi o relację z panem 08.03.1977, w moim odczuciu, w kwestiach "siły przebicia", do jesieni 2016 (może trochę wcześniej) to raczej ja byłam pod dużym wpływem i niejako podporządkowywałam się temu panu.
            Wg Numerologii: tak ja Pani napisała, tak mogło być od 2004 do ok. 2010-2011, ale ok. 2010-2011 mogła nastąpić pierwsza „zmiana układu sił” w Waszej relacji i wtedy „siła przebicia” Pana w Waszej relacji mogła słabnąć/osłabnąć.

Napisała Pani: Natomiast 09.09.2016 to dzień , w którym miała miejsce poważna rozmowa, w której powiedzieliśmy sobie wiele szczerych, ale też bolesnych słów. Możliwe, że to spowodowało, że pan uwolnił się spod wpływu mojej daty urodzenia, w tym sensie, że jego uczucie i zaangażowanie spadło albo zaczął zastanawiać się nad jego sensem, nie zaś w sensie, że zaczął "stawiać na swoim". Czy można to tak zinterpretować ?
            Wg mnie – mniej więcej tak... W punkcie C napisałam: (...) aż do ok. początku 2017, czyli do momentu jakiegoś rodzaju przesilenia/sporu/konfliktu w Waszej relacji i/lub do momentu jakiejś zmiany układu sił w Waszej relacji. Od tego momentu data urodzenia Pana-8.03.1977 jakby „wyzwoliła się” spod wpływu Pani daty urodzenia → a to w życiu codziennym mogło/może rodzić nieporozumienia/konflikty, zwłaszcza m.in. w związku z przewagą zdolności manipulacyjnych i sprytu w Pani dacie urodzenia.
            Wydaje mi się, że moment „ok. początku 2017” to zupełnie inny moment niż data poważnej rozmowy-9.09.2016. Wg Numerologii poważna rozmowa w dniu 9.09.2016 mogła m.in. w jakimś stopniu mieć związek z datą 16.06.2014 (dotyczącą Pana-13.09.1982), a „ok. początku 2017” co najwyżej mogła nastąpić jakaś konkretna konsekwencja/kontynuacja tej rozmowy lub mógł wystąpić samoistny problem/dyskomfort/spór, itp.
            Nie użyłam zwrotu „stawiać na swoim”, ale to rzeczywiście może być tak, jak Pani napisała: w tym sensie, że jego uczucie i zaangażowanie spadło albo zaczął zastanawiać się nad jego sensem. Wg Numerologii to może być jakaś wypadkowa co najmniej 3 elementów:
            - 1) Od tego momentu data urodzenia Pana-8.03.1977 jakby „wyzwoliła się” spod wpływu Pani daty urodzenia.
            - 2) W dacie urodzenia Pana-8.03.1977 występuje tendencja do stosunkowo pomyślnego okresu życiowego w najbliższych latach (w tym do stopniowo coraz większej siły przebicia w życiu i w relacjach z ludźmi, itp.).
            - 3) Dot. Pani daty urodzenia: Obecnie zarysowuje się trend, który w najbliższych latach, po raz pierwszy w Pani dorosłym życiu, może się nasilić → może Pani mieć znacznie/zauważalnie mniejszą, lub małą, siłę przebicia w życiu i w relacjach z ludźmi, w tym w relacjach z mężczyznami, i to mimo zdolności manipulacyjnych, sprytu, itp.

Napisała Pani: Nie bardzo też wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy relację z panem 08.03.1977 na jego warunkach, chyba, że faktycznie tylko i wyłącznie dla "świętego spokoju"
            Być może jednak znalazłaby się jakaś, optymalna dla Pani/Was, opcja zmodyfikowania/uzdrowienia/odnowienia itp., relacji z Panem-8.03.2017 – w oparciu o kontakty z psychologiem/coachem i/lub z osobą stawiającą Karty. Proszę zauważyć, że poprzedniego maila, z moim „przychylnym” nastawieniem do Pana-8.03.1977, wysłałam do Pani (zupełnie „przypadkowo”!) o godzinie 8.o3. …

Na wszelkie dodatkowe pytania czy wątpliwości bardzo chętnie odpowiem, ale dopiero jutro lub pojutrze.
            Pozdrawiam serdecznie smile
            • d.sardynka Re: Prośba do Pani Teresy 16.05.17, 07:57
              Dziękuję bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka